Volkswagen Fleet

Welkom in de Fleet-wereld van Volkswagen Commercial Vehicles.

 

Een plaats voor beheerders van wagenparken, voor wie de kwaliteit en verschil in twee woorden omvat zijn: "producten en service". Allebei synoniemen van Volkswagen, natuurlijk!

 

Meer weten

Wie zijn wij?

Volkswagen Commercial Vehicles is een afdeling van de n.v. D'Ieteren, die in België ook instaat voor de verdeling van de merken Volkswagen, Audi, Seat, Skoda, Porsche, Bentley, Lamborghini en Bugatti.

Met al deze merken, is D'Ieteren reeds meer dan 20 jaar marktleider en de voornaamste verdeler van voertuigen in België, met een marktaandeel dat tegenwoordig meer dan 20% bedraagt.

Een zeer sterke positie, die even duidelijk tot uiting komt op de "Fleet"-markt. Dankzij ons zeer stabiel Fleet-beleid.

Modaliteiten.

Fleetklant? Aan welke voorwaarden moet worden voldaan?

In het kader van uw professionele activiteiten, beschikt u over een vloot van minstens 6 voertuigen (alle merken, bedrijfsvoertuigen < 5.0 t inbegrepen), op dat ogenblik wordt u als een fleetklant beschouwd en heeft u toegang tot de "basisfleetvoorwaarden", uiterst interessante voorwaarden bij het volledige officiële Volkswagen-net in België.

Indien uw wagenpark bovendien bestaat uit minstens 10 voertuigen of indien u er zich toe wenst te verbinden minimum 3, 16 of 36 voertuigen van de merken Volkswagen, Skoda, Seat en/of Audi aan te kopen binnen een periode van 12 maanden, krijgt u toegang tot onze "fleetovereenkomsten". Deze voorwaarden verlenen u automatisch bijkomende kortingen, rechtstreeks gelinkt aan uw verbintenis ten opzichte van onze merken.

Ons voltallig distributienet en wijzelf staan volledig te uwer beschikking voor alle bijkomende inlichtingen.

 

Fleet international.

De groep Volkswagen AG heeft een internationale Fleet-cel voor de 5 merken van de groep.

Deze cel coördineert de internationale Fleet-contracten met het oog op een coherent algemeen beleid.

Wanneer u zo'n internationale overeenkomst aangaat, geniet u automatisch van bijkomende voordelen bovenop degene die u reeds in België land kreeg.

Meer weten

 

Wecare Fleet.

Rij altijd in een goed onderhouden voertuig dankzij ons lange-termijnonderhoudscontract. Wij nemen voor onze rekening: onderhoudskosten, mechanische en elektrische herstellingen en kosten door slijtage (behalve de banden).

Meer  weten

 

Het Fleet-team. Tot uw dienst.

Het "Volkswagen Commercial Vehicles Fleet Sales"-team en het "Fleet Sales Division"-team dat verantwoordelijk is voor alle merken van de D'Ieteren-groep staan tot uwer beschikking. Neem gerust contact op met ons.

 

Meer weten