Zodat alles op wieltjes loopt

Een snelle bandenwissel na een panne, opslag van zomer- en winterwielen of eenvoudige recyclage van oude banden: maak gebruik van de vele voordelen van de diensten van Volkswagen Bedrijfsvoertuigen voor uw velgen en banden.

Onze bandendienst

Snel 'afgerond': wij begeleiden u professioneel en vakkundig vanaf het eerste gesprek voor de aankoop van een wielen- of bandenset tot de montage op uw Volkswagen bedrijfsvoertuig.

Praktische stockage

Meer ruimte in uw kelder of garage en minder stress: vertrouw voor de stockage van uw wielen volledig op onze specialisten.

Weetjes over bandentypes

Uw banden zorgen voor een veilig contact tussen uw voertuig en de ondergrond en hebben daardoor ook een invloed op bijvoorbeeld uw remweg. Opdat u tijdens elk seizoen met de geschikte banden onderweg bent, wisselt uw Volkswagen Bedrijfsvoertuigen-servicepartner uw banden snel en eenvoudig. Indien u dat wenst, stockeert hij uw wielen ook vakkundig.

Disclaimer van Volkswagen
2 Zolang de voorraad strekt. Deze actie is niet geldig voor klanten met een weCare contract.
1 Prijzen geldig van 28/10/2019 tot en met 28/02/2020 (alleen bij deelnemende concessiehouders). Winter check-up: vloeistof bijvullen en/of vervanging van onderdelen niet inbegrepen. Prijzen zijn exclusief btw en exclusief montagekosten en adapterkabels. De winter check-up is niet geldig voor klanten met een weCare contract.    
* Rentevoet van 0 % in Financiële Leasing en Financiële Renting op alle nieuwe Volkswagen Caddy’s, Transporters, Multivans, Amaroks, California’s en Crafters van 03/01/2020 tot en met 28/02/2020. Aanbieding enkel geldig voor professionele klanten. Onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier door D’Ieteren Lease n.v. (filiaal en verbonden kredietagent van Volkswagen D’Ieteren Finance n.v.), 0402623937. Actie niet cumuleerbaar metandere specifieke voorwaarden van D’Ieteren Lease n.v.

Adverteerder/V.U.: D’Ieteren Lease n.v. (filiaal en verbonden kredietagent van Volkswagen D’Ieteren Finance n.v.) waarvan Volkswagen Financial Services een commerciële benaming is. Maatschappelijke zetel: Leuvensesteenweg679 - 3071 Kortenberg - België - RPR: Leuven KBO 0402623937. D’Ieteren Lease n.v. is een verzekeringsagent van P&V Verzekeringen cvba (code 0058).

Your browser is outdated!

Please get a decent browser here or there