weCare Fleet
weCare Fleet
weCare Fleet

weCare Fleet.

Wilt u onaangename verrassingen op uw onderhouds- of reparatiefacturen voorkomen? Met weCare Fleet behoren onvoorziene kosten tot het verleden! Beheer uw budget optimaal en rijd steeds in een goed onderhouden Volkswagen dankzij een allesomvattend lange-termijnonderhoudscontract.

weCare is een lange-termijnonderhoudscontract dat de onderhoudskosten, mechanische en elektrische herstellingen en slijtageschade aan uw voertuig dekt. Bovendien omvat weCare ook een technische bijstand voor de gevallen die niet door de Mobiliteitsgarantie gedekt worden.

Het principe is eenvoudig: u sluit een weCare-contract af voor een periode die u zelf bepaalt, gaande van 3 tot 8 jaar of van 30.000 tot 300.000 km. En dit voor een vast bedrag per maand, zonder zorgen.

  • Dit onderhoudscontract is geldig bij alle officiële Volkswagen-concessiehouders in België.
  • Verhoog uw kans op een meerwaarde bij doorverkoop dankzij een goed onderhouden voertuig.
  • weCare biedt de garantie op totale gemoedsrust dankzij een gecontroleerd budget, een vooraf bepaalde kostprijs en geplande betalingen.
Disclaimer van Volkswagen
2 Zolang de voorraad strekt. Deze actie is niet geldig voor klanten met een weCare contract.
1 Prijzen geldig van 28/10/2019 tot en met 28/02/2020 (alleen bij deelnemende concessiehouders). Winter check-up: vloeistof bijvullen en/of vervanging van onderdelen niet inbegrepen. Prijzen zijn exclusief btw en exclusief montagekosten en adapterkabels. De winter check-up is niet geldig voor klanten met een weCare contract.    
* Rentevoet van 0 % in Financiële Leasing en Financiële Renting op alle nieuwe Volkswagen Caddy’s, Transporters, Multivans, Amaroks, California’s en Crafters van 03/01/2020 tot en met 28/02/2020. Aanbieding enkel geldig voor professionele klanten. Onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier door D’Ieteren Lease n.v. (filiaal en verbonden kredietagent van Volkswagen D’Ieteren Finance n.v.), 0402623937. Actie niet cumuleerbaar metandere specifieke voorwaarden van D’Ieteren Lease n.v.

Adverteerder/V.U.: D’Ieteren Lease n.v. (filiaal en verbonden kredietagent van Volkswagen D’Ieteren Finance n.v.) waarvan Volkswagen Financial Services een commerciële benaming is. Maatschappelijke zetel: Leuvensesteenweg679 - 3071 Kortenberg - België - RPR: Leuven KBO 0402623937. D’Ieteren Lease n.v. is een verzekeringsagent van P&V Verzekeringen cvba (code 0058).

Your browser is outdated!

Please get a decent browser here or there