Onze partners

Matthys
Carrosserie Matthys heeft een totaalassortiment voor het ombouwen van bestelwagens, vrachtwagens en opleggers. Dit alles wordt met de grootste zorg, en volledig op maat verwezenlijkt.

Bij dit familiebedrijf van de tweede generatie staan Joris en Bart Matthys samen met hun medewerkers steeds tot uw dienst. In 2018 wonnen ze de prijs voor Best Innovation Van.
Trapmann Air Suspension
Trapmann Air Suspension is gespecialiseerd in het plaatsen van luchtvering voor personenwagens en bedrijfswagens voor een maximaal comfort en stabiliteit in alle bedrijfsomstandigheden.
Vergauwe
Constructie Vergauwe is een bedrijf dat sinds 1979 actief is in de nieuwbouw en herstelling van transportmiddelen. Met toen nog vader en drie broers bestond het werk hoofdzakelijk uit het bouwen van aanhangwagens en opleggers.

De 'BE'-trekker en de Minitrailer kunnen gebruikt worden voor transport van pakketten, voedingswaren, gekoelde producten, diepvries, kledij, machines, auto's , kortom alles dat nu per grote vrachtwagens gebeurt maar dan met het comfort en het rijbewijs van een bestelwagen.

De Minitrailer heeft het bijkomende voordeel dat één trekker meerdere opleggers kan bedienen (de ene wordt geladen terwijl de andere op de baan is) en bij een trekker met dubbele cabine kunnen er zelfs tot 6 personen mee.
Bestelwageninrichtingen van Sortimo zorgen voor orde en structuur in transportvoertuigen en bieden een overzicht van de werkmiddelen die worden vervoerd. Ze zijn zo ontworpen dat het verloop van de mobiele werkdag professioneler, veiliger en rendabeler wordt.

De doordachte sorteersystemen maken het perfect mogelijk om intuïtief te handelen en lange zoektijden naar het juiste instrument te beperken. Bovendien is het vastzetten van lading kinderspel.
Mobiele kantoren, food trucks, mobiele catering, kapsalon, hondentrimsalon, ijswagen, mobiele onderzoeksruimte, mobiele verkoopsruimte, schoonheidssalon, architectenbureau, werfwagen,...Konings maakt het allemaal naar uw wensen. Als erkend Belgisch constructie bedrijf zijn zij the place to be voor unieke mobiele oplossingen voor zowel werk als vrije tijd.

Zij produceren alles wat u maar wenst op een cabine chassis, BE trailer of in een bestelwagen. Een solide naadloze opbouw op maat bestaande uit polyester sandwichpanelen met een gestroomlijnde vormgeving. U heeft een idee? Zij werken het samen met u verder uit op een persoonlijke manier.
Cargo Lifting
Cargo Lifting is een specialist in het ombouwen van kleine en middelgrote voertuigen. Sinds 2000 maken ze deel uit van de eerste industriële gecertificeerde ISO 9000 ondernemingen. Ze beschikken ook over de Europese certificering 2007/46/EG.

Het vraagt een strikte naleving van de kwaliteitsnormen van de fabrikant. Na het carrosseriewerk wordt steeds en vlot het certificaat van overeenstemming meegeleverd met het afgewerkte voertuig.
Trapmann
Trapmann is gespecialiseerd in het aanpassen van voertuigen voor mensen met een mobiele beperking.

Door continu te innoveren sinds 1960 en te investeren in nieuwe technologieën biedt Trapmann oplossingen om ervoor te zorgen dat iedereen met een mobiele beperking, rolstoelgebruikers en senioren hun mobiele vrijheid kan herwinnen.
LOO-MAT B.C.V. importeert en verdeeld industriële carrosserie voor lichte vrachten van 3.5 T tot 7.5 T. Ze zijn invoerder van cityBOX en Bennes JPM voor België en Luxemburg. Hun troeven met cityBOX en Bennes JPM zijn de kwaliteiten van de producten en de precieze afwerking ervan. Alsook staan cityBOX en Bennes JPM bekend om hun flexibiliteit in aanpassingen aan hun standaard aanbod, afhankelijk van de behoeften van de klant.
Gradius Transport Cooling Group levert totaaloplossingen in gekoeld wegtransport. Als exclusief verdeler van Thermo King voor België en Luxemburg, staat Gradius in voor de verkoop, installatie en service van de Thermo King koelunits en accessoires.

Naast onderhoudscontracten en telematicaproducten, heeft Gradius ondertussen ook mooie referenties rondrijden. Zowel het isoleren van bestelwagens als het opbouwen van grotere vrachtwagens en laadliften behoort tot de mogelijkheden. Met negen vestigingen in België en een vestiging in Luxemburg, is Gradius nooit veraf.
Afgestemd op de werkzaamheden van klanten in de diverse branches levert Würth Belux nv 130.000 verschillende producten.

Tot het productassortiment behoren bevestigingsmaterialen, ankers en pluggen, Din & Norm, onderhouds-, lijm- en kitproducten, elektrische machines, perslucht- en handgereedschappen, persoonlijke beschermingsmiddelen, werkplaatsuitrusting en opbergsystemen, meubel- en bouwbeslag.
Power elektronica – compacte generatoren – PTO generatoren : Mobiele stroomvoorzieningen zorgen voor een stabiele en gecontroleerde spanning met een zuivere sinus. Het programma bestaat onder meer uit acculaders, DC-AC sinus omvormers, DC-DC omvormers, accu’s en bijbehorende accessoires.