Gamma monovolumes

Volkswagen Monovolumes

Ieder gezin zijn monovolume

Uw gezinsleven in goede banen leiden, is een van de mooiste maar ook een van de meest veeleisende jobs. Om u het leven als ouder gemakkelijker te maken, heeft Volkswagen een reeks praktische, ruime en comfortabele wagens ontworpen.

Weinige wagens zijn gezinsvriendelijker dan een monovolume. Met zijn grote, doorlopende binnenruimte biedt hij volop plaats aan u en uw passagiers. Dat kunnen er 4 zijn, maar ook 7 of 8, naargelang het model. In- en uitstappen gaat vlot dankzij de grote zijdeuren. En de genereuze bagageruimte is altijd gemakkelijk bereikbaar via een kofferklep of 5de deur.

Monovolumes zijn populair omdat ze niet alleen praktisch en comfortabel zijn, maar ook enorm veelzijdig. In het Engels heten ze niet voor niets Multipurpose Vehicle (MVP), of ook wel minivan. En dan is er het budget: de verhouding tussen comfort, ruimte en prijs is uiterst voordelig. Zonder in te boeten aan rijplezier.

Ontdek dus de vele voordelen van de nieuwe Caddy en nieuwe Multivan, de Caravelle 6.1, de Multivan 6.1 en de California 6.1. Stuk voor stuk betrouwbare en flexibele voertuigen, ieder met z’n eigen karakter. Net zoals de gezinnen van vandaag.

Newsletter

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Volkswagen.