Gamma monovolumes

Volkswagen Monovolumes

Ieder gezin zijn monovolume

Uw gezinsleven in goede banen leiden, is een van de mooiste maar ook een van de meest veeleisende jobs. Om u het leven als ouder gemakkelijker te maken, heeft Volkswagen een reeks praktische, ruime en comfortabele wagens ontworpen.

Weinige wagens zijn gezinsvriendelijker dan een monovolume. Met zijn grote, doorlopende binnenruimte biedt hij volop plaats aan u en uw passagiers. Dat kunnen er 4 zijn, maar ook 7 of 8, naargelang het model. In- en uitstappen gaat vlot dankzij de grote zijdeuren. En de genereuze bagageruimte is altijd gemakkelijk bereikbaar via een kofferklep of 5de deur.

Monovolumes zijn populair omdat ze niet alleen praktisch en comfortabel zijn, maar ook enorm veelzijdig. In het Engels heten ze niet voor niets Multipurpose Vehicle (MVP), of ook wel minivan. En dan is er het budget: de verhouding tussen comfort, ruimte en prijs is uiterst voordelig. Zonder in te boeten aan rijplezier.

Ontdek dus de vele voordelen van de Caddy en de Caddy Maxi, de Multivan en de Multivan Plug in Hybride, en de 100% elektrische ID. Buzz. Stuk voor stuk betrouwbare en flexibele voertuigen, ieder met z’n eigen karakter. Net zoals de gezinnen van vandaag.

Wat wordt uw Volkswagen Monovolume?

De Caddy en de Caddy Maxi

Nog moderner, digitaler en flexibeler: dat is de Caddy. Daarnaast blijft de Caddy uiteraard gewoon betrouwbaar, comfortabel, praktisch en beschikbaar in een Caddy Maxi versie met langere wielbasis dat plaats maakt voor 7 volwaardige zitplaatsen én een grote koffer.

Een gezin speelt op de oprit, naast de Volkswagen Caddy.
Twee mannen wandelen langs de Multivan.

De Multivan

De Multivan is een allrounder die zich gemakkelijk aanpast aan gezinnen. Multifunctioneel, geschikt voor dagelijks gebruik en waardevol als altijd, biedt de zevende generatie nu nog meer digitale functies, innovatieve mobiele onlinediensten op hoog niveau en intelligente rijhulpsystemen.

De ID. Buzz

Het allereerste 100% elektrische busje van Volkswagen: multifunctioneel, volledig geconnecteerd en helemaal nieuw bedacht. Een elektrisch busje voor familie, vrienden en de uitdagingen van elke dag, zelfs in de smalle straten van de grote steden.

Een gezin zit in de ID. Buzz met een geopende deur.

Newsletter

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Volkswagen.