Smartphone voor Apple CarPlay

Connectiviteit en apps

Verbonden met uw bedrijfsvoertuig: apps en digitale diensten

Kunt u zich een leven zonder smartphone nog voorstellen? Wellicht niet - uiteindelijk heeft u met hem in haast elke situatie de passende app op zak. Dankzij App Connect heeft u deze praktische ondersteuning ook aan het stuur van uw Volkswagen Bedrijfsvoertuig bij de hand. Want u kunt gekozen toepassingen1 eenvoudig via uw audio- of navigatiesysteem weergeven en bedienen.

Zowel met Car-Net als met We Connect: gebruik App Connect voor de drie innovatieve technologieën MirrorLink®, CarPlay™ en Android Auto™. Bij de navigatiesystemen Discover Media en Discover Pro2 in combinatie met CarPlay™ en We Connect is nu ook een draadloze verbinding met uw smartphone mogelijk.

MirrorLink™

MirrorLink

Zoals de naam het al verraadt: MirrorLink™ spiegelt alle geschikte apps op uw smartphone gewoon op het display van uw infotainmentsysteem. Zo kunt u uw favoriete toepassingen tijdens de rit veilig en handig rechtstreeks op het beeldscherm bedienen. Of uw smartphone compatibel is met MirrorLink™? Dat kunt u op www.mirrorlink.comOpens an external link controleren.


Ontdek populaire apps van onze partners:

Glympse

Realtime positie verzenden: helemaal veilig en eenvoudig.

Android-app in de Google Play Store
iOS-App in de App Store


Parkopedia

‘s Werelds grootste databank met informatie over parkeerplaatsen: beschikbaarheid, openingstijden en prijzen in realtime.

Android-app in de Google Play Store

iOS-app in de App Store

Android Auto™

“Mijn favoriete afspeellijst op Spotify horen”: met Android Auto™ van Google kunt u alle gepaste apps vanaf uw smartphone met Android-besturingssysteem via Google Voice bedienen. Google Play Music, Pandora en Spotify bijvoorbeeld zijn gemakkelijk te bedienen via spraakbediening. Daarnaast kunt u met Android Auto™ natuurlijk nog vele andere apps tijdens de rit gemakkelijk en veilig gebruiken. Voor meer informatie bezoek de Google-website.

Android Auto

Apple CarPlay™ 

Apple CarPlay

Gebruiksvriendelijkheid komt op de eerste plaats: met CarPlay™ van Apple kunt u bepaalde apps tijdens de rit net zo makkelijk bedienen zoals u dat gewend bent op uw iPhone. Kaarten, telefoon, berichten, muziek – alles met een druk op de knop. Bovendien werkt het systeem ook via spraakbediening. Voor meer informatie bezoek de Apple-website.

Vereisten voor App-Connect

Goed verbonden: om App-Connect in combinatie met Car-Net te kunnen gebruiken, hebt u ofwel het audiosysteem Composition Media nodig of een van de navigatiesystemen Discover Media en Discover Media Plus3 en ook een USB-kabel.

De verbinding met uw voertuig in de nieuwste generatie: in het nieuwe aanbod van We Connect is App-Connect voor u beschikbaar met de infotainmentssystemen Composition Colour, Discover Media en Discover Pro. Met CarPlay™ kunt u uw smartphone nu ook draadloos verbinden. En anders beschikt u voor de verbinding zoals gewoonlijk over een USB-kabel.

Compatibele apparaten die passen

Beschikbaar in combinatie met Car-Net

Audiosysteem Composition Media

Goed gehoord: Composition Media is het perfecte audiosysteem als u in uw bedrijfsvoertuig App-Connect wilt installeren. Zodra u uw smartphone via de USB-interface heeft verbonden, is App-Connect zonder verdere registratie gebruiksklaar.


Navigatiesystemen Discover Media en Discover Media Plus

Ook de navigatiesystemen Discover Media en Discover Media Plus ondersteunen de digitale aanbiedingen MirrorLink™, Android Auto™ en Apple CarPlay™. Met de aankoop van App-Connect vindt u voor elke smartphone de passende oplossing – om het even in welk Volkswagen-bedrijfsvoertuig.

Radiosystem "Composition Media"
Anzeige des Navigationssystems

Beschikbaar in combinatie met We Connect

Audiosysteem Composition Colour

Uw instap in App-Connect van de nieuwste generatie van de Transporter 6.1 of Multivan 6.1. Verbind eenvoudig via een USB-kabel.


Navigatiesystemen Discover Media en Discover Pro

Een plezier met de kleurenaanraakschermen van 8” en 9,2”. Ook deze navigatiesystemen ondersteunen de digitale aanbiedingen MirrorLink™, Android Auto™ en Apple CarPlay™. Met de aankoop van App-Connect vindt iedereen de geschikte oplossing - in om het even welk Volkswagen-bedrijfsvoertuig. Beide systemen ondersteunen draadloos App-Connect.

Verbinding met apparaten

Beschikbaar in combinatie met Car-Net

USB-kabel

Snel verbonden: om App-Connect te kunnen gebruiken, verbindt u gewoon uw smartphone met het audio- of navigatiesysteem via een gepaste USB-kabel. Bij de meeste smartphones wordt hij al meegeleverd.

Beschikbaar in combinatie met We Connect

Draadloos

Met de navigatiesystemen Discover Media en Discover Pro kunt u uw iPhone nu ook draadloos verbinden met CarPlay™.

Un câble USB blanc.