Twee handen houden een smartphone vast, waarop een app voor vlootmanagement geopend is.

Digitale diensten & Apps

Hallo, digitale toekomst!

Meer comfort, entertainment en realtime informatie: met onze mobiele online diensten vereenvoudigen wij uw werkdag in uw Volkswagen-bedrijfsvoertuig dankzij digitale functies en slimme oplossingen. Hier ontdekt u hoe de mobiliteit van morgen vandaag al bij u aan boord gaat.

We Connect

Handiger dan ooit: de nieuwe digitale mobiliteit

Slimme basisfunctionaliteiten optioneel in elk nieuw bedrijfsvoertuig van Volkswagen, de gratis diensten van We Connect, de vele extra functies van We Connect Plus: om uw toegang tot de digitale mobiliteit zo eenvoudig en comfortabel mogelijk te maken, hebben we voor u al drie praktische aanbiedingen samengesteld. Welke aanbieding past het best bij u?

Car-Net

Praktische begeleider: uw digitale diensten voor onderweg

De mobiele Car-Net-diensten van Volkswagen Bedrijfsvoertuigen: Om de actuele verkeersinformatie in real time tot bij u te krijgen. Om u aan uw onderhoud te herinneren. Om u rechtstreeks naar het dichtstbijzijnde tankstation te leiden, en ga zo maar door. Kom te weten hoe comfortabel, veilig en amusant rijden kan aanvoelen.

Deux personnes dans la cabine d’un véhicule.

Digitale diensten en apps

Verbonden met uw bedrijfsvoertuig: apps en digitale diensten

Een leven zonder mobiele telefoon en laptop: voor de meesten nauwelijks nog voorstelbaar. Geen wonder. Want met de slimme digitale diensten is de werkdag een beetje comfortabeler, én leuker. Met App Connect beschikt u ook in uw Volkswagen-bedrijfsvoertuig over de apps die u op uw smartphone heeft staan.