Van Center Volkswagen

De Volkswagen Van Centers.

Service op maat van bedrijfsvoertuigen.

--:--

Als professional heeft u specifieke wensen en noden. Daarom hebben we de Volkswagen Van Centers opgericht. U vindt er het bedrijfsvoertuig dat het best bij uw beroep past en u krijgt er een snelle en professionele service. Bovendien geniet u er van 13 voordelen zoals testritten op maat en een groot aantal vervangwagens.

Uw Volkswagen Van Center.

Veeleisend, efficiënt en betrouwbaar.

Ervaar de 13 voordelen van een Volkswagen Van Center.

Onze visie levert 13 concrete voordelen op. Daar geniet u elke dag van.

Vendeur spécialiste certifié

1. Spreek niet met een verkoper, maar met een gecertificeerd specialist.

Bij ons krijgt u geen blabla, maar concreet en waardevol advies. Onze verkopers zijn eigenlijk geen verkopers, maar specialisten die een heel opleidingstraject achter de rug hebben. Alleen wie het eindcertificaat haalt, mag bij ons aan de slag.

Test drive

3. Maak een testrit wanneer het u past.

We begrijpen dat u een overvolle agenda hebt. Daarom bieden we testritten aan op maat. Bijna alles is mogelijk. U hoeft alleen contact op te nemen, we overlopen samen alle opties en klaar.

 

Financement sur mesure

5. Geniet een financiering op maat.

Elke job is anders, dus elk bedrijfsvoertuig is anders. Het spreekt voor zich dat we met die enorme verscheidenheid aan situaties rekening houden voor de financiering. Samen bekijken we alle mogelijkheden. En uiteindelijk kiest u voor de financiering die het best bij u past.

Service rapide et efficace Crafter Caddy Amarok Transporter

7. Ervaar een efficiënte en snelle service.

Wanneer verkopers, onthaalmedewerkers en mecaniciens allemaal een gespecialiseerde opleiding gevolgd hebben voor ze beginnen, dan weet u: uw bedrijfsvoertuig is in de beste handen. Het hele team werkt snel en efficiënt voor u. Ook in ons ombouwatelier. En dat komt uw zaak alleen maar ten goede.

Maintenance et réparation

9. Krijg een onderhouds- en herstelcontract op maat.

Maatwerk, daar zijn we sterk in. Niet alleen in ons Ombouwatelier en voor uw financiering, maar ook voor onderhoud en herstellingen. Een bakker gebruikt zijn bedrijfsvoertuig nu eenmaal anders dan een bosbeheerder.

Entretien assuré

11. Binnen maximum 3 werkdagen krijgt uw bedrijfsvoertuig gegarandeerd een onderhoud.

Tegenwoordig kunnen bedrijfsvoertuigen langer voortrijden tussen twee onderhoudsbeurten in.
In geval van nood garanderen we dat uw bedrijfsvoertuig binnen maximum 3 werkdagen een onderhoud krijgt, zodat u uw professionele activiteiten steeds kan blijven voortzetten.

Assistance routière gratuite

13. Geniet van gratis wegbijstand.

Een ongeluk of pech onderweg kan altijd gebeuren. Maar ook dan is het kwestie van zo snel mogelijk weer verder te werken. Daar zorgt onze wegbijstand voor. En die is gratis.

Caddy Amarok Transporter Crafter

2. Ontdek ter plekke een ruim gamma bedrijfsvoertuigen, inclusief speciale koetswerkuitvoeringen.

In uw Volkswagen Van Center weet u meteen of u het bedrijfsvoertuig zal vinden dat u zoekt. We hebben namelijk een ruim gamma ter plekke. Dus u kunt achter het stuur gaan zitten, alle functies testen en, vooral, alle voordelen ontdekken. Ook van speciale koestwerkuitvoeringen.

Offre Dealer

4. Krijg een offerte binnen de 48 uur (ook voor ombouwingen).

Alles moet snel gaan tegenwoordig, daar zijn we het over eens. Vraagt u bij ons een offerte, dan krijgt u die binnen de 48 uur. Tot in de puntjes uitgewerkt. Dit geldt ook voor ombouwingen in ons atelier.

 

Après vente

6. Werk met een toegewijd en gespecialiseerd naverkoopteam.

Zowel onze onthaalmedewerkers als onze mecaniciens zijn specialisten in hun vak. En dat zeggen we niet zomaar. Ze volgen een specifieke opleiding over bedrijfsvoertuigen voor ze aan de slag gaan. Een onthaalmedewerker weet dus perfect waar u het over hebt wanneer u een specifieke vraag hebt. En mecaniciens kennen uw bedrijfsvoertuig vanbinnen en vanbuiten, dus ze werken snel en efficiënt.

Préparation des travaux

8. Krijg onmiddellijk een kijk op de zaak.

“Time is money” is een cliché, maar dat is niet toevallig. Dus als u met uw bedrijfsvoertuig langskomt, dan stellen we meteen vast welke werken moeten uitgevoerd worden. Dan hebt u ook meteen zicht op het kostenplaatje, en op de timing.

Horaire d'ouverture flexible

10. Geniet van flexibele openingsuren (ook ‘s avonds).

Met een drukke job is het niet altijd makkelijk om langs te komen. Daarom heeft uw Volkswagen Van Center flexibele openingsuren. In totaal zijn we 55 uur per week bereikbaar. Ja, ook ’s avonds.