Vervoer van personen met beperkte mobiliteit

Solidariteit brengt ons vooruit.

Volkswagen wil mobiliteit toegankelijk maken voor iedereen. Dus ook voor personen met een beperkte mobiliteit. Zowel de Caddy als de Multivan zijn aangepast tot in de kleinste details om het vervoer zo vlot en aangenaam mogelijk te maken. Want er bestaat nu eenmaal een Volkswagen voor ieder van ons.

Caddy wit van achteren

De Caddy met ingang en helling achteraan.

De vloer is vanachter verlaagd en uitgerust met een duurzame en makkelijk te onderhouden platform. U duwt een rolstoel makkelijk tot in de passagiersruimte, dankzij de praktische, uitvouwbare oprijplaat met een antisliplaag. Binnenin is de rolstoel stevig vastgemaakt met twee elektrische gordels vooraan en twee terugtrekkende gordels achteraan. Verder is ook het professionele Future Safe-systeem met hoofd- en rugbescherming beschikbaar. De passagier is ook beveiligd met een schouder- en schootgordel.

De Multivan.

Deze Multivan is uitgerust met een groot liftplatform dat een laadvermogen tot 300 kg biedt. Hiermee is de K90-lift de perfecte oplossing voor elektrische rolstoelen. Na gebruik verdwijnt hij gewoon in een compartiment onder het voertuig. Deze lift is verkrijgbaar in verschillende lengtes.

Multivan wit 3/4
Crafter dark grijs van achteren

De Crafter.

Binnenkort ook verkrijgbaar op de Crafter.