Praktische begeleider: uw digitale diensten voor onderweg

Of het nu 5 uur ’s ochtends, 10 uur ’s avonds of een hectische middag is, Car-Net staat de klok rond voor u klaar. Het verbindt uw voertuig namelijk rechtstreeks met uw smartphone en het internet, zodat u nuttige diensten en apps kunt gebruiken of informatie in real time kunt raadplegen. Car-Net is bovendien intuïtief te bedienen via uw smartphone, uw tablet of het scherm van uw infotainmentsysteem1. We hebben voor u een overzicht gemaakt van de praktische dienstenpakketten Guide & Inform en Security & Service.

Car-Net voorziet de bestuurder direct in het dashboard van alle belangrijke informatie.

Zo activeert en gebruikt u Car-Net

De Car-Net-diensten schrappen een groot deel van uw zorgen, geven u informatie en maken bijvoorbeeld het onderhoud van uw wagen gemakkelijker. U kunt Car-Net eenvoudig activeren met de app of rechtstreeks in uw wagen. Hier vindt u gedetailleerde instructies voor de verschillende manieren om Car-Net te activeren:

Car-Net activeren in de app

Car-Net activeren in de wagen

Er zijn enkele voorwaarden verbonden aan het gebruik van de diensten. Voor het dienstenpakket Guide & Inform hebt u een compatibel navigatiesysteem en een internetverbinding nodig. Voor het dienstenpakket Security & Service zijn een compatibel audio- of navigatiesysteem en de Volkswagen TelematikBox (OCU) vereist.

Vraag en antwoord