Financial Services voor Professionelen

U wenst een voertuig te huren of aan te schaffen voor zakelijk gebruik? Volkswagen Financial Services stelt u drie leaseformules en één financieringsformule voor, volledig aangepast aan uw budget en professionele situatie.

Location long terme

Verhuur op Lange Termijn

Behoefte aan full service en lichter administratief beheer? Met een Verhuur op Lange Termijn1 huurt u een bedrijfswagen die u na afloop van het contract terug inlevert.

Financiële Renting

Wilt u uw kredietcapaciteit behouden? Met een Financiële Renting1 brengt u het maandelijks bedrag in bij de algemene kosten als bedrijfslast. Op het einde van het contract, kunt u het voertuig tegen een vooraf vastgelegde prijs overkopen.

Location long terme

Financiële Leasing

Wenst u geen eigen kapitaal te investeren? Met een Financiële Leasing1 schrijft u uw voertuig af op de balans van uw bedrijf. Op het einde van het contract, kunt u het voertuig tegen een vooraf vastgelegde prijs overkopen.

Klassieke Financiering

De traditionele keuze die de betaling van de aankoopprijs van uw voertuig vergemakkelijkt. U betaalt elke maand een vast bedrag terug.2

Product finder

Product finder

U weet nog niet welk product of dienst het meest voordelig is voor u? Geen probleem! Ontdek in enkele klikken leiden uw ideale mobiliteitsoplossing.

New Mobility

Volkswagen Financial Services brengt uw mobiliteit naar een hoger niveau. Elektrisch rijden, extra voertuigen, fietsleasing voor uw werknemers, toegang tot het openbaar vervoer: we maken alternatieve mobiliteit interessanter dan ooit.

Promotions

Promoties

Ontdek onze aanbiedingen voor zakelijke klanten.

 

Volkswagen weCare Fleet

Bovenop onze Klassieke Financieringsformule stellen we u een alomvattend onderhoudscontract voor.3