Financial Services voor Professionelen

Financial Services voor Professionelen

U wenst een voertuig te huren of aan te schaffen voor zakelijk gebruik?Volkswagen Financial Services stelt u drie leaseformules en één financieringsformule voor, volledig aangepast aan uw budget en professionele situatie.

Location long terme

Verhuur op Lange Termijn

Behoefte aan mobiliteit en eenvoud? Met een Verhuur op Lange Termijn1 huurt u een bedrijfswagen die u na afloop van het contract terug inlevert.

Financiële Renting

Behoefte aan mobiliteit en flexibiliteit? Met een Financiële Renting1 brengt u het maandelijks bedrag in bij de algemene kosten als bedrijfslast. Op het einde van het contract, kunt u het voertuig tegen een vooraf vastgelegde prijs overkopen.

Location long terme

Financiële Leasing

Behoefte aan mobiliteit en gemoedsrust? Met een Financiële Leasing1 schrijft u uw voertuig af op de balans van uw bedrijf. Op het einde van het contract, kunt u het voertuig tegen een vooraf vastgelegde prijs overkopen.

 

Klassieke Financiering

Een financieringsformule die de betaling van de aankoopprijs van uw voertuig vergemakkelijkt. U betaalt elke maand een vast bedrag terug.2

Product finder

Product finder.

U weet nog niet welk product of dienst het meest voordelig is voor u? Geen probleem! Laat u in enkele kliks leiden en ontdek uw ideale mobiliteitsoplossing.

 

Multimobiliteit

Volkswagen Financial Services vermenigvuldigt uw mobiliteit. Extra voertuigen, toegang tot het openbaar vervoer, elektrisch rijden: onze 2 nieuwe diensten maken alternatieve mobiliteit interessanter dan ooit.

Promotions

Promoties.

Ontdek onze aanbiedingen voor zakelijke klanten.

 

Volkswagen weCare Fleet

Een onderhoudscontract op maat dat de kosten voor onderhoud, mechanische en elektrische herstellingen en slijtage (behalve de banden) dekt.3

Disclaimer van Volkswagen

1.
Verhuur op Lange Termijn, Financiële Renting en Financiële Leasing zijn producten die afgesloten zijn bij D'Ieteren Lease N.V. (filiaal van Volkswagen D'Ieteren Finance). Maatschappelijke Zetel : Leuvensesteenweg, 679 - 3071 Kortenberg - Belgïe - RPR Leuven, KBO 0402623937. D'Ieteren Lease N.V., (FSMA 20172A) is een niet verbonden agent van P&V Verzekeringen cvba (FSMA 0058) en onder-agent van Allia Insurance Brokers NV (FSMA 11420A).
2.
Klassieke Financiering is een lening op afbetaling met vaste termijnbedragen. AutoCredit is een Lening op afbetaling met initieel vaste termijnbedragen en een hoger laatste termijnbedrag. Adverteerder: Volkswagen D'Ieteren Finance n.v., Leuvensesteenweg 679, 3071 Kortenberg, kredietgever, met maatschappelijke zetel te 1050 Brussel, Maliestraat 50. KBO 0841 046 715. RPR Brussel, FSMA 109705A. IBAN rekeningen : BE 97 4829 0680 3149 of BE 13 2100 0004 7239. Volkswagen Financial Services is een commerciële benaming van Volkswagen D’Ieteren Finance n.v
3.
Volkswagen weCare is een product van D’Ieteren Automotive SA/NV., maatschappelijke zetel: Maliestraat 50, 1050 Brussel, België – RPR Brussel, KBO 0466 909 993. Zie de algemene voorwaarden op www.cvwecare.be.