Amarok Crafter Caddy Transporter wit on dock
Amarok Crafter Caddy Transporter wit on dock
Amarok Crafter Caddy Transporter wit on dock

Ombouwingen per model

We zijn in alle beroepen thuis.

Elke job is anders, dus elk bedrijfsvoertuig ook. Daarom passen we in ons atelier elk voertuig aan tot het perfect is voor uw specifieke job.

Dat Volkswagen Commercial Vehicles dit zelf doet, heeft een aantal voordelen:

  • U hebt uw bedrijfsvoertuig sneller.
  • Transportkosten en transportrisico's vallen weg.
  • U werkt met specialisten die uw voertuig vanbinnen en vanbuiten kennen.
  • U werkt met flexibele mensen.
  • Voor heel specifieke ombouwingen werken we met vaklui buitenshuis.
  • U geniet van een heel competitieve prijs.
  • U krijgt één factuur voor uw aankoop en uw ombouwing.

Hebt u een concrete vraag? Wilt u meer informatie?

Onze partners.
Matthys
Carrosserie Matthys heeft een totaalassortiment voor het ombouwen van bestelwagens, vrachtwagens en opleggers. Dit alles wordt met de grootste zorg, en volledig op maat verwezenlijkt.

Bij dit familiebedrijf van de tweede generatie staan Joris en Bart Matthys samen met hun medewerkers steeds tot uw dienst. In 2018 wonnen ze de prijs voor Best Innovation Van.
Trapmann Air Suspension
Trapmann Air Suspension is gespecialiseerd in het plaatsen van luchtvering voor personenwagens en bedrijfswagens voor een maximaal comfort en stabiliteit in alle bedrijfsomstandigheden.
Vergauwe
Constructie Vergauwe is een bedrijf dat sinds 1979 actief is in de nieuwbouw en herstelling van transportmiddelen. Met toen nog vader en drie broers bestond het werk hoofdzakelijk uit het bouwen van aanhangwagens en opleggers.

De 'BE'-trekker en de Minitrailer kunnen gebruikt worden voor transport van pakketten, voedingswaren, gekoelde producten, diepvries, kledij, machines, auto's , kortom alles dat nu per grote vrachtwagens gebeurt maar dan met het comfort en het rijbewijs van een bestelwagen.

De Minitrailer heeft het bijkomende voordeel dat één trekker meerdere opleggers kan bedienen (de ene wordt geladen terwijl de andere op de baan is) en bij een trekker met dubbele cabine kunnen er zelfs tot 6 personen mee.
Cargo Lifting
Cargo Lifting is een specialist in het ombouwen van kleine en middelgrote voertuigen. Sinds 2000 maken ze deel uit van de eerste industriële gecertificeerde ISO 9000 ondernemingen. Ze beschikken ook over de Europese certificering 2007/46/EG.

Het vraagt een strikte naleving van de kwaliteitsnormen van de fabrikant. Na het carrosseriewerk wordt steeds en vlot het certificaat van overeenstemming meegeleverd met het afgewerkte voertuig.
Trapmann
Trapmann is gespecialiseerd in het aanpassen van voertuigen voor mensen met een mobiele beperking.

Door continu te innoveren sinds 1960 en te investeren in nieuwe technologieën biedt Trapmann oplossingen om ervoor te zorgen dat iedereen met een mobiele beperking, rolstoelgebruikers en senioren hun mobiele vrijheid kan herwinnen.
De ombouwingen per model
Caddy Van Orange en Crafter pick-up Orange 3/4

Caddy & Caddy Maxi.

U kan de Caddy onder andere laten ombouwen tot een versie met dubbele cabine (5 zitplaatsen en een grote koffer) of tot een koelwagen. Bovendien zijn er tal van accessoires waarmee u uw Caddy perfect kan afstemmen op uw professionele behoeften.
 

Crafter metalic grijs 3/4

Crafter.

Meer of minder laadruimte, dubbele cabine, extra opbergvakjes en verschillende soorten bekleding? U past de Crafter helemaal aan aan uw wensen. En dankzij de vele accessoires bouwt u uw bestelwagen verder uit op maat van uw business.
 

Transporter wit in profiel

Transporter.

Naargelang de aard van uw business kan u de Transporter gebruiken als Bestelwagen als Combi, of een combinatie van beiden in de dubbele cabine-versie. Vervoert u grote en zware ladingen, dan komt een driezijdenkipper van pas. En met een gekoelde laadruimte is hij ideaal voor farmaceutisch transport.
 

Amarok dark grijs van achteren

Amarok.

De Amarok is een echt werkpaard en Volkswagen biedt verschillende mogelijkheden om uw materiaal en lading te beschermen. Maar ook uw rij- en werkcomfort tellen mee. Hiervoor kan u kiezen uit een brede waaier aan accessoires.
 

Commercial
Vehicles

Uw browser blijkt niet up-to-date te zijn.

Het kan zijn dat onze website hierdoor niet optimaal werkt.
We raden u een update van uw webbrowser aan!

De nieuwste versie staat telkens en overal garant voor een goede internetervaring.

Bedankt voor uw bezoek en veel plezier,
uw Volkswagen Commercial Vehicles-team.