Volkswagen Pick-ups

Volkswagen heeft een pick-up voor ieder beroep

Bij Volkswagen vindt u het bedrijfsvoertuig dat perfect beantwoordt aan uw professionele eisen. Of u nu werkt in de tuinbouw, het bosbeheer, de bouw, het transport of een andere sector.

Pick-uptrucks, of kortweg pick-ups, horen bij de meest veelzijdige en betrouwbare oplossingen voor wie zwaar werk verzet. Het gaat in het algemeen over een lichte vrachtwagen met een open laadbak. Een gesloten cabine vooraan biedt alle comfort aan de chauffeur en de passagiers.

Het grote voordeel van een pick-up is dat hij een indrukwekkende trekkracht ontwikkelt, zich makkelijk beweegt op ruw en onverhard terrein en daarbij tegen een stootje kan. Meestal worden pick-ups op maat gebouwd om te voldoen aan de specifieke behoeften van de professionele gebruiker.

Er bestaan pick-ups in de meest uiteenlopende uitvoeringen. Bijvoorbeeld met een enkele cabine, een verlengde cabine of een dubbele cabine. De laadbak kan overdekt worden met verschillende soorten kofferdeksels of desgewenst met een hardtop.

Door particulieren wordt een pick-up vaak ingezet voor het slepen van een caravan, aanhangwagen of boot. Of voor recreatief gebruik, voor wie graag de natuur intrekt.

Wat ook uw eisen ook zijn, Volkswagen heeft de pick-up die helemaal beantwoordt aan uw verwachtingen.

100% Pick-up. 100% Premium.

Nieuwe Amarok

Betrouwbaarheid en veelzijdigheid voor bijna elk beroep? De nieuwe Amarok heeft het in zijn genen. En daar pronkt hij graag mee: het opschrift ‘AMAROK’ is in reliëf aangebracht over bijna de gehele breedte van de achterklep. Met zijn talrijke nieuwe mogelijkheden is hij bovendien nog beter inzetbaar voor intensievere toepassingen. Dat maakt hem tot een veelzijdig en betrouwbaar bedrijfsvoertuig.

Van vlaklader tot pick-up

Transporter Pick-up

Het begon allemaal meer dan zeventig jaar geleden in de Volkswagen-fabriek: de daar gebruikte vlakladers dienden als basis voor de 'Bulli' (het Volkswagen-busje). De Transporter 6.1 Pick-up blijft trouw aan die roots. Zware ladingen of lastig terrein, met zijn enkele of dubbele cabine en zijn diverse laadbakvarianten is hij tegen bijna elke taak opgewassen.

Veel plaats voor materiaal. En het hele team.

Crafter Pick-up

De Volkswagen Crafter Pick-up is in het leven geroepen voor de echt zware klussen. Hij is namelijk even stoer van inborst als de mensen die ermee rijden. Hoewel hij uw werk niet helemaal kan overnemen, heeft hij toch talrijke features aan boord die uw dagelijks leven aanzienlijk vergemakkelijken.

Newsletter

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Volkswagen.