Volkswagen bestelwagens

De ideale bestelwagen voor uw beroep? Die vindt u bij Volkswagen

U zoekt een bestelwagen op maat van uw beroep? Bij Volkswagen vindt u het bedrijfsvoertuig dat perfect beantwoordt aan uw beroepseisen. Of u nu werkt in de transportsector, het personenvervoer, de bouwsector, in land- en tuinbouw of een andere bedrijfstak.

Bij Volkswagen vindt u alle varianten, van bestelbus tot bestelauto. Zowel voor het transport van goederen als van passagiers. Voor goederenvervoer wordt de bestuurderscabine veilig afgescheiden van de laadruimte met gesloten wanden. Die is gemakkelijk te bereiken via schuifdeuren opzij en een grote laadklep of dubbele deuren achteraan. Voor personenvervoer blijft het bestuurdersgedeelte open en zijn er zijramen voorzien.

De meeste bestelwagens of “camionettes” vallen in de categorie van lichte vrachtwagens tot 3,5 ton. Dat betekent dat een rijbewijs B volstaat om ze te besturen. Bedraagt het totale gewicht van het voertuig plus belading meer dan 3.500 kg, dan is een rijbewijs C vereist.

Speciale eisen? Dan doen we speciale inspanningen voor u. Ons ombouwatelier heeft alles in huis om uw voertuig te voorzien van specifieke voorzieningen. Of het nu gaat om een mobiele werkplaats, een koelinstallatie of het vervoer van personen met beperkte mobiliteit. Laat ons weten hoe we u kunnen helpen om uw job nog efficiënter uit te voeren. 

Een bestelwagen voor elk beroep   

Wat ook uw bedrijfsactiviteit is, de afdeling bedrijfsvoertuigen bij Volkswagen is er om u een oplossing te bieden die volledig beantwoordt aan uw verwachtingen en u toelaat om efficiënt te werken, met de juiste werktuigen.