100% Volkswagen Bedrijfsvoertuigen

Met ons grote assortiment originele accessoires kunt u uw Volkswagen-bedrijfsvoertuig voor nagenoeg elke situatie uitrusten. Van de juiste en veilige transportoplossingen tot mobiele en moderne multimediasystemen.

Voor een verzorgde buitenkant, én binnenkant.

Uw bedrijfsvoertuig heeft er een zware dag op zitten? Gun het de zorg die het verdient. Met de verzorgings- en reinigingsmiddelen van Volkswagen maakt uw voertuig snel weer een verzorgde indruk.  

Het mooie leven altijd binnen handbereik

Dakkoffers

Bagageruimte staat synoniem voor vrijheid: onze dakkoffers creëren heel wat meer ruimte, om het even wat de bestemming van uw volgende reis is.

Dragers en draagstangen

De solide basis voor alle verkrijgbare transportsystemen van Volkswagen-accessoires en tal van nieuwe mogelijkheden.

Fietsdragers

Onze fietsdragers zijn uiterst stevig en veilig en bovendien uitgerust met een antidiefstalsysteem. De dragers kunnen ook heel snel en eenvoudig op het voertuig worden gemonteerd.

Uitstekend geëntertaind naar uw bestemming

Navigatiesoftware

Met de originele navigatiesoftware van Volkswagen voor snelle en comfortabele ritten bent u altijd zeker van de juiste route.

Smartphone

Met onze optionele mobieletelefonieoplossingen wordt communiceren een fluitje van een cent en blijven uw handen daar waar ze tijdens het rijden thuishoren: veilig aan het stuur.

Entertainment

Maak gebruik van online entertainment en vele Connectivity Features met behulp van de Car-Stick en de adapter voor Apple® Lightning® stekkers.