2.2.0.4_0, 2017-05-15 14:52:25

Hotel California.

Of u nu thuis bent of op reis, de California is het ideale reis- en vrijetijdsvoertuig waarin u zich overal thuis voelt. Geniet van de efficiënte motoren, de kwalitatief hoogwaardige interieurinrichtingen, de moderne infotainment- en rijassistentiesystemen en de innovatieve mobiele onlinediensten.

Vanaf

Vanaf

Laat niets te wensen over.

Wat met de 'Bulli' begon als een rijdend symbool van vrijheid en onafhankelijkheid, is met de nieuwe California uitgegroeid tot een echte thuis op vier wielen. Er is geen betere manier om het succesverhaal voort te zetten. En geen betere manier om uw huidige levenshouding uit te drukken.

Krachtig en zuinig.

De California wordt aangedreven door een efficiënte motorengeneratie die voldoet aan de Euro 6-emissienorm. Dat wil zeggen: u profiteert van een bijzonder laag brandstofverbruik zonder in te boeten aan rijplezier.

Alle comfort van thuis.

De California biedt veel comfort binnen compacte afmetingen en met zijn (maximaal) 4 slaapplaatsen, zijn volledig functionele keukenblok en zijn moderne infotainmentsystemen nodigt hij uit om spontaan op reis te vertrekken en nog veel meer.

Vooruitziende metgezel.

De California biedt praktische rijhulp- en veiligheidssystemen die u bijstaan in noodsituaties, bij het parkeren of het wisselen van rijstrook, en nog veel meer.

Tot uw dienst.

Voor meer informatie.