2.2.0.4_0, 2017-05-15 14:52:25

Betoverend, zelfs in zijn zesde generatie.

Al meer dan 70 jaar is de Multivan de perfecte reisgezel die inspeelt op alle behoeften van uw dagelijkse leven en vrijetijdsactiviteiten. Zijn ruime en veelzijdige interieur is inspirerend. Bovendien voldoen de hoogwaardige interieurafwerking, de hypermoderne infotainmentsystemen, de geavanceerde rijbijstandssystemen en de efficiënte motoren aan elke behoefte.

Vanaf

Vanaf

Verbazingwekkend divers.

Elektrisch verstelbare zetels, een multifunctiestuurwiel en tal van praktische extra's maken van elke rit in de Multivan een waar genot.

Krachtig en zuinig.

De Multivan wordt aangedreven door een efficiënte motorengeneratie die voldoet aan de Euro 6-uitstootnorm. Dat wil zeggen: u profiteert van een bijzonder laag brandstofverbruik zonder in te boeten aan rijplezier.

Stap in en geniet van het comfort.

Met zijn intelligente mobiele onlinediensten, zijn kwalitatief hoogwaardige infotainmentsystemen en zijn verwarming en airconditioning is de Multivan uw perfecte metgezel voor uw dagelijkse leven en vrije tijd.

Vooruitziende metgezel.

De Multivan biedt praktische rijhulp- en veiligheidssystemen die u bijstaan in noodsituaties, bij het parkeren of het wisselen van rijstrook, en nog veel meer.

Tot uw dienst.

Voor meer informatie.