Van voertuig tot ontmoetingsplaats

De Multivan is een allrounder die zich gemakkelijk aanpast aan gezinnen. Zowel het koetswerk als het interieur zijn volledig opnieuw bedacht - maar altijd met behoud van het Bulli-DNA. Multifunctioneel, geschikt voor dagelijks gebruik en waardevol als altijd, biedt de zevende generatie nu nog meer digitale functies, innovatieve mobiele onlinediensten op hoog niveau en intelligente rijhulpsystemen. De Multivan zet ook nieuwe maatstaven op het vlak van rijcomfort en design – hij biedt veel dat vroeger alleen in voertuigen uit de hogere categorie verkrijgbaar was. Dit alles maakt hem tot een populaire ontmoetingsplaats voor het hele gezin.

De highlights van de Multivan

Tijd om weer verliefd te worden

Ook visueel volgt de Multivan met zijn heldere, tijdloze vorm zijn voorgangers – maar herinterpreteert het traditionele design. Aan de voorzijde zetten de twee IQ.Light – ledmatrixkoplampen3 en de van achteren verlichte chroomstrip4 in het oog springende accenten. De opvallende tweekleurige lak en de optionele 19-duims lichtmetalen velgen, die voor het eerst beschikbaar zijn voor de Bulli, zijn ook echte blikvangers. Ook nieuw: de 30-kleuren sfeerverlichting4. Het laat het interieur in een heel nieuw licht baden.

eHybrid18: Het beste uit beide werelden

--:--

De Multivan is verkrijgbaar met meer aandrijvingsvarianten dan ooit tevoren – ook als plug-in hybride18. Hiermee kan u in de e-mode een gemiddelde dagelijkse afstand tot 49 km19  zuiver elektrisch en lokaal CO2-vrij afleggen met een voldoende opgeladen batterij. Als u langer onderweg bent, schakelt een efficiënte verbrandingsmotor automatisch in. Om uw CO2-voetafdruk zo duurzaam mogelijk te verkleinen, zijn er We Connect Plus20 15 e-mobiliteitsdiensten beschikbaar.

Hiermee kan u de ladingstoestand van de batterij in de gaten houden en tijdig opladen met elektriciteit uit hernieuwbare bronnen. Kies de beste oplaadoplossing voor uw Multivan. Vertrouw op onze partner EDI, Electric by D'Ieteren, marktleider in België. Ze begeleiden u van A tot Z, vanaf de diagnose van uw installatie tot, uiteraard, de installatie van uw laadpaal en de keuring ervan. 

 • Aerodynamica

  Verminderde luchtweerstand – lagere CO2-uitstoot

  Niet alleen op de weg, maar ook op het vlak van aerodynamica slaat de Multivan een goed figuur. Zijn cw-waarde markeert een nieuw niveau in zijn klasse. En vermindert de CO2-uitstoot. Gemiddeld stoot u namelijk nog minder koolstofdioxide per kilometer uit21. Om deze besparing te realiseren, werd de onderzijde dichtgemaakt met de gladst mogelijke bekleding. Het geoptimaliseerde voertuigpakket met de spoiler zorgt ook voor een betere aerodynamica - en dus een lager verbruik.

 • Recycling

  Uit oud nieuw maken

  In elk modern voertuig zijn kunststoffen verwerkt. Een groot deel ervan wordt gerecycled. In de Multivan worden de gerecyclede materialen onder meer hergebruikt in de aerodynamische vloerbekleding, de wielkastbekleding en de geluidsdemping. Maar gerecyclede kunststoffen zijn ook te vinden in andere onderdelen, bijvoorbeeld in de vloerbekleding. Dit heeft minder impact op het milieu omdat er minder nieuwe grondstoffen nodig zijn.

Het design: uitstekend

Een man en een vrouw lopen voor een VW Multivan.

Kies uw Multivan

Selecteer het uitrustingsniveau en klik op 'Configureren' om van start te gaan.

Wat denkt u van 5 jaar garantie op uw nieuwe Volkswagen?1

Dankzij onze uitzondelijke aanbiedingen geniet u van 5 jaar garantie op de Volkswagen Caddy, de Volkswagen Multivan, de Volkswagen California, de Volkswagen Grand California, de Volkswagen Caddy California, de Volkswagen Caravelle en de Volkswagen ID. Buzz. Vraag er naar bij uw ConsessiehouderOpens an external link.

Multivan

Prijzen en aanbiedingen

Multivan

Prijzen en aanbiedingen

Ontdek alle huidige aanbiedingen op de Multivan:

 • De nettoprijs
 • De kortingen
 • De uitrusting in promo en/of de gratis uitrusting

Meer over de Multivan

Uitrustingen en packs

Alle uitrustingen en extra’s in detail.

Technische gegevens

Afmetingen, zetelconfiguraties, aandrijvingen – alles in één oogopslag.

Prijzen en aanbiedingen

Ontdek aanbiedingen voor de Multivan.