De Caddy California aan zee met tent en 2 vriendinnen

De nieuwe Caddy California

  • 5 jaargarantie
    1

Welkom in de familie: De nieuwe Caddy California

Ontdek de nieuwe vrijheid: Ervaar het nieuwe, opwindende design van de nieuwe Caddy California en laat u inspireren door talrijke innovaties, een doordacht ruimteconcept met vijf stoelen en vele andere nieuwigheden. De nieuwe Caddy California biedt u een comfortabele slaapmogelijkheid, een kleine uittrekbare keuken en een opbergbare klaptafel met klapstoelen. Het totaalconcept wordt vervolledigd met een optioneel bij Volkswagen Zubehör verkrijgbare ruime tent voor vier tot zes personen, die aangesloten kan worden op het voertuig. De tent kan op verzoek ook vrijstaand zijn – dit biedt u een zeer hoge mate van flexibiliteit. U bent op reis comfortabeler onderweg met moderne rijhulpsystemen, u hebt een optimaal overzicht dankzij de hoogwaardige Digital Cockpit en u geniet daarbij van vernieuwend infotainment inclusief mobiele onlinediensten, die zeer eenvoudig kunnen worden opgeroepen via het centrale aanraakscherm (Innovision Cockpit).

Kamperen wanneer u wilt

Beter dromen

Gewoon eens uitslapen – en dat met een glimlach op het gezicht: Ongeacht de ligpositie zorgen schotelveren onder de matras voor een zeer hoog lig- en slaapcomfort; twee extra monteerbare ventilatieroosters aan bestuurders- en passagierszijde zorgen voor een goede verluchting. Het bed wordt ondersteund door het koetswerk en is daardoor bijzonder gemakkelijk te (de)monteren. Bovendien geniet u hierdoor meer opbergruimte onder het bedframe. Het ruime en comfortabele achterbed in de nieuwe Caddy California biedt u met zijn 1980 mm x 1070 mm veel plaats om te liggen, te ontspannen en te genieten. In combinatie met het optioneel verkrijgbare glazen panoramadak kunt u de sterren dan een goede nacht wensen.

Verdere highlights

Comfortabeler dimmen

In de nieuwe Caddy California geniet u tijdens een tussenstop of op uw reisbestemming in alle opzichten van een gezellige atmosfeer: eenvoudig te installeren gordijnen beschermen tegen ongewenste blikken van buitenaf en de dimbare verlichting in het interieur maakt het binnen nog knusser. Zo geniet u door het warme witte licht van een aangename en tegelijkertijd goede verlichting van het woongedeelte.

Praktischer zitten

Ideaal opgeborgen en snel gemonteerd. De nieuwe Caddy California maakt het u gemakkelijk: In een opbergtas onder het ligvlak bevinden zich twee klapstoelen en een klaptafel – zo hebt u altijd een zitmogelijkheid bij de hand en kunt u nog meer genieten van het eten dat u net hebt klaargemaakt. Voor het vertrek wordt het kampeermeubilair weer veilig opgeborgen, waarna de reis kan worden verdergezet.

Vooruitgang in de volgende generatie

Intuïtief te bedienen

Het interieur van de Caddy California werd volledig nieuw ontworpen en verregaand gedigitaliseerd. Voor het eerst is deze mini-camper nu optioneel ook verkrijgbaar met de digitale instrumenten van de Digital Cockpit. Cockpit en infotainment vormen daardoor een geavanceerd digitaal landschap (Innovision Cockpit). Ook heel wat andere bedieningselementen werden gedigitaliseerd: daartoe behoren onder meer een toetsenmodule voor de licht- en zichtfuncties aan het multifunctionele stuurwiel en sneltoetsten voor verschillende menufuncties. Bovendien overtuigt de Caddy California met een actieve verluchting voor de passagiersruimte, comfortabele ergoComfort-stoelen en een nieuw zitconcept: de stoelen van de tweede zitrij kunnen eenvoudig en snel verwijderd worden. Zo beschikt u in een handomdraai over nog meer opbergruimte.

Kies uw Caddy California

Selecteer het uitrustingsniveau en klik op ‘Configureren’ om van start te gaan.

Wat denkt u van 5 jaar garantie op uw nieuwe Volkswagen?1

Dankzij onze uitzondelijke aanbiedingen geniet u van 5 jaar garantie op de Volkswagen Caddy, de Volkswagen Multivan, de Volkswagen California, de Volkswagen Grand California, de Volkswagen Caddy California, de Volkswagen Caravelle en de Volkswagen ID. Buzz. Vraag er naar bij uw ConsessiehouderOpens an external link.

Het California Center is er voor u

Voor alle vragen over de Volkswagen California, zijn uitrusting, zijn onderhoud… staan onze experten voor u klaar. Aarzel niet om hen te contacteren.

De California on Tour App

Vanlife, dat is in de eerste plaats vrijheid: kiezen voor geplande spontaniteit. En raad eens? We hebben de tool die jouw ervaring zal transformeren: de nieuwe California on Tour‑app.

Volg ons op Instagram

De avonturen van onze Volkswagen California delen we graag op Instagram.

Newsletter

Blijf op de hoogte van nieuwtjes met betrekking tot
de Volkswagen Caddy California