--:--
1
--:--
1
--:--
1

De nieuwe Caddy California

Welkom in de familie: De nieuwe Caddy California

Ontdek de nieuwe vrijheid: Ervaar het nieuwe, opwindende design van de nieuwe Caddy California en laat u inspireren door talrijke innovaties, een doordacht ruimteconcept met vijf stoelen en vele andere nieuwigheden. De nieuwe Caddy California biedt u een comfortabele slaapmogelijkheid, een kleine uittrekbare keuken en een opbergbare klaptafel met klapstoelen. Het totaalconcept wordt vervolledigd met een optioneel bij Volkswagen Zubehör verkrijgbare ruime tent voor vier tot zes personen, die aangesloten kan worden op het voertuig. De tent kan op verzoek ook vrijstaand zijn – dit biedt u een zeer hoge mate van flexibiliteit. U bent op reis comfortabeler onderweg met moderne rijhulpsystemen, u hebt een optimaal overzicht dankzij de hoogwaardige Digital Cockpit en u geniet daarbij van vernieuwend infotainment inclusief mobiele onlinediensten, die zeer eenvoudig kunnen worden opgeroepen via het centrale aanraakscherm (Innovision Cockpit).

Kamperen wanneer u wilt

Beter dromen

Gewoon eens uitslapen – en dat met een glimlach op het gezicht: Ongeacht de ligpositie zorgen schotelveren onder de matras voor een zeer hoog lig- en slaapcomfort; twee extra monteerbare ventilatieroosters aan bestuurders- en passagierszijde zorgen voor een goede verluchting. Het bed wordt ondersteund door het koetswerk en is daardoor bijzonder gemakkelijk te (de)monteren. Bovendien geniet u hierdoor meer opbergruimte onder het bedframe. Het ruime en comfortabele achterbed in de nieuwe Caddy California biedt u met zijn 1980 mm x 1070 mm veel plaats om te liggen, te ontspannen en te genieten. In combinatie met het optioneel verkrijgbare glazen panoramadak kunt u de sterren dan een goede nacht wensen.

Verdere highlights

Comfortabeler dimmen

In de nieuwe Caddy California geniet u tijdens een tussenstop of op uw reisbestemming in alle opzichten van een gezellige atmosfeer: eenvoudig te installeren gordijnen beschermen tegen ongewenste blikken van buitenaf en de dimbare verlichting in het interieur maakt het binnen nog knusser. Zo geniet u door het warme witte licht van een aangename en tegelijkertijd goede verlichting van het woongedeelte.

Praktischer zitten

Ideaal opgeborgen en snel gemonteerd. De nieuwe Caddy California maakt het u gemakkelijk: In een opbergtas onder het ligvlak bevinden zich twee klapstoelen en een klaptafel – zo hebt u altijd een zitmogelijkheid bij de hand en kunt u nog meer genieten van het eten dat u net hebt klaargemaakt. Voor het vertrek wordt het kampeermeubilair weer veilig opgeborgen, waarna de reis kan worden verdergezet.

Vooruitgang in de volgende generatie

Intuïtief te bedienen