De nieuwe Volkswagen Caddy als gezinswagen.

De Caddy en de Caddy Maxi

De Caddy. Klaar voor het onverwachte

Nog moderner, digitaler en flexibeler: dat is de Caddy. Behalve met zijn totaal nieuwe design overtuigt dit model met zijn talrijke nieuwe, innovatieve rijhulpsystemen, een hoogwaardige Digital Cockpit1 en een toekomstgericht infotainmentsysteem met uitbreiding naar de Innovision Cockpit2 met mobiele onlinediensten. Daarnaast blijft de Caddy uiteraard gewoon betrouwbaar, comfortabel, praktisch en beschikbaar in een Caddy Maxi versie met langere wielbasis dat plaats maakt voor 7 volwaardige zitplaatsen én een grote koffer. Dit alles maakt deze Caddy volledig klaar voor alles wat op hem afkomt.

Verandering leidt tot vooruitgang

Dynamiek heeft een duidelijke vorm

De Caddy schittert niet alleen met zijn moderne typische voorkant met honingraatstructuur, maar ook met zijn vele innovatieve functies zoals het gratis We Connect3-basispack. Met het glazen panoramadak als optionele uitrusting beschikt u nu ook over de mogelijkheid om meer daglicht in het interieur van uw Caddy binnen te laten. Voor extra highlights op het vlak van de verlichting zorgen de optionele ledkoplampen en de achterlichten, evenals de led-interieurverlichting. En opdat uw dagelijkse ritten nog vlotter zouden verlopen, is de Caddy voor het eerst uitgerust met het sleutelvrije start- en afsluitsysteem Keyless Advanced1 4 en met elektrisch instelbare, verwarmde en inklapbare buitenspiegels5.

Doordacht tot in de details

Kenmerken

Mag het iets meer zijn?

Kent u het? U zit in de auto en stelt vast dat iets meer functionaliteit uw leven iets gemakkelijker zou maken? Geen probleem. Via de In-Car Shop kunt u in real time geselecteerde systemen upgraden of bijkomende datapacks voor Streaming & Internet boeken.

Testrit

Laat een vrijblijvende testrit u overtuigen.
Boek nu een testrit via uw dealer.

Kies uw Caddy

Selecteer het uitrustingsniveau en klik op ‘Configureren’ om van start te gaan.

Wat denkt u van 5 jaar garantie op uw nieuwe Volkswagen bedrijfsvoertuig?12

Dankzij onze Salon condities geniet u van 5 jaar garantie op de Caddy Cargo, de Transporter 6.1, de Crafter én de nieuwe Amarok, die net bij de dealer is aangekomen. Ja, met Volkswagen Bedrijfswagens is één ding zeker: vertrouwen is aan boord.

Caddy en Caddy Maxi

Prijzen en aanbiedingen

Caddy en Caddy Maxi

Prijzen en aanbiedingen

De Caddy en de Caddy Maxi zijn wel héél vrijgevig. Niet alleen qua ruimte en comfort, maar ook met interessante aanbiedingen!

Ontdek alle huidige aanbiedingen op de Caddy en de Caddy Maxi:

  • De nettoprijs
  • De kortingen
  • De uitrusting in promo en/of de gratis uitrusting

Ontvang vrijblijvend een offerte

Onze adviseurs bieden u:

  • De beste offerte, rekening houdend met de geldende promoties
  • Financiële oplossingen op maat
  • Uitleg over alle mogelijke configuraties