Twee mannen lopen weg van een geparkeerde VW Multivan Life.

De nieuwe Multivan

Ontdek de highlights van de nieuwe Multivan.
Ervaar meer rijcomfort, meer premium gevoel, meer connectiviteit, meer design en meer multifunctionaliteit. Overtuig uzelf.

Ontdek de highlights van de nieuwe Multivan.
Ervaar meer rijcomfort, meer premium gevoel, meer connectiviteit, meer design en meer multifunctionaliteit. Overtuig uzelf.

Van voertuig tot ontmoetingsplaats

De nieuwe Multivan is een allrounder die zich gemakkelijk aanpast aan gezinnen. Zowel het koetswerk als het interieur zijn volledig opnieuw bedacht - maar altijd met behoud van het Bulli-DNA. Multifunctioneel, geschikt voor dagelijks gebruik en waardevol als altijd, biedt de zevende generatie nu nog meer digitale functies, innovatieve mobiele onlinediensten op hoog niveau en intelligente rijhulpsystemen. De nieuwe Multivan zet ook nieuwe maatstaven op het vlak van rijcomfort en design – hij biedt veel dat vroeger alleen in voertuigen uit de hogere categorie verkrijgbaar was. Dit alles maakt hem tot een populaire ontmoetingsplaats voor het hele gezin.

De highlights van de nieuwe Multivan

Tijd om weer verliefd te worden

Ook visueel volgt de nieuwe Multivan met zijn heldere, tijdloze vorm zijn voorgangers – maar herinterpreteert het traditionele design. Aan de voorzijde zetten de twee IQ.Light – ledmatrixkoplampen2 en de van achteren verlichte chroomstrip3 in het oog springende accenten. De opvallende tweekleurige lak en de optionele 19-duims lichtmetalen velgen, die voor het eerst beschikbaar zijn voor de Bulli, zijn ook echte blikvangers. Ook nieuw: de 30-kleuren sfeerverlichting3. Het laat het interieur in een heel nieuw licht baden.