Twee mannen lopen weg van een geparkeerde VW Multivan Life.

De nieuwe Multivan

Ontdek de highlights van de nieuwe Multivan.
Ervaar meer rijcomfort, meer premium gevoel, meer connectiviteit, meer design en meer multifunctionaliteit. Overtuig uzelf.

Ontdek de highlights van de nieuwe Multivan.
Ervaar meer rijcomfort, meer premium gevoel, meer connectiviteit, meer design en meer multifunctionaliteit. Overtuig uzelf.

Van voertuig tot ontmoetingsplaats

De nieuwe Multivan is een allrounder die zich gemakkelijk aanpast aan gezinnen. Zowel het koetswerk als het interieur zijn volledig opnieuw bedacht - maar altijd met behoud van het Bulli-DNA. Multifunctioneel, geschikt voor dagelijks gebruik en waardevol als altijd, biedt de zevende generatie nu nog meer digitale functies, innovatieve mobiele onlinediensten op hoog niveau en intelligente rijhulpsystemen. De nieuwe Multivan zet ook nieuwe maatstaven op het vlak van rijcomfort en design – hij biedt veel dat vroeger alleen in voertuigen uit de hogere categorie verkrijgbaar was. Dit alles maakt hem tot een populaire ontmoetingsplaats voor het hele gezin.

De highlights van de nieuwe Multivan

Tijd om weer verliefd te worden

Ook visueel volgt de nieuwe Multivan met zijn heldere, tijdloze vorm zijn voorgangers – maar herinterpreteert het traditionele design. Aan de voorzijde zetten de twee IQ.Light – ledmatrixkoplampen2 en de van achteren verlichte chroomstrip3 in het oog springende accenten. De opvallende tweekleurige lak en de optionele 19-duims lichtmetalen velgen, die voor het eerst beschikbaar zijn voor de Bulli, zijn ook echte blikvangers. Ook nieuw: de 30-kleuren sfeerverlichting3. Het laat het interieur in een heel nieuw licht baden.

eHybrid17: Het beste uit beide werelden

--:--

De nieuwe Multivan is verkrijgbaar met meer aandrijvingsvarianten dan ooit tevoren – ook als plug-in hybride17. Hiermee kan u in de e-mode een gemiddelde dagelijkse afstand tot 49 km18  zuiver elektrisch en lokaal CO2-vrij afleggen met een voldoende opgeladen batterij. Als u langer onderweg bent, schakelt een efficiënte verbrandingsmotor automatisch in. Om uw CO2-voetafdruk zo duurzaam mogelijk te verkleinen, zijn er We Connect Plus19 14 e-mobiliteitsdiensten beschikbaar.

Hiermee kan u de ladingstoestand van de batterij in de gaten houden en tijdig opladen met elektriciteit uit hernieuwbare bronnen. Kies de beste oplaadoplossing voor uw nieuwe Multivan. Vertrouw op onze partner EDI, Electric by D'Ieteren, marktleider in België. Ze begeleiden u van A tot Z, vanaf de diagnose van uw installatie tot, uiteraard, de installatie van uw laadpaal en de keuring ervan. 

  • Aerodynamica

    Verminderde luchtweerstand – lagere CO2-uitstoot

    Niet alleen op de weg, maar ook op het vlak van aerodynamica slaat de nieuwe Multivan een goed figuur. Zijn cw-waarde markeert een nieuw niveau in zijn klasse. En vermindert de CO2-uitstoot. Gemiddeld stoot u namelijk nog minder koolstofdioxide per kilometer uit20. Om deze besparing te realiseren, werd de onderzijde dichtgemaakt met de gladst mogelijke bekleding. Het geoptimaliseerde voertuigpakket met de spoiler zorgt ook voor een betere aerodynamica - en dus een lager verbruik.

  • Recycling

    Uit oud nieuw maken

    In elk modern voertuig zijn kunststoffen verwerkt. Een groot deel ervan wordt gerecycled. In de nieuwe Multivan worden de gerecyclede materialen onder meer hergebruikt in de aerodynamische vloerbekleding, de wielkastbekleding en de geluidsdemping. Maar gerecyclede kunststoffen zijn ook te vinden in andere onderdelen, bijvoorbeeld in de vloerbekleding. Dit heeft minder impact op het milieu omdat er minder nieuwe grondstoffen nodig zijn.

Het design: uitstekend

Een man en een vrouw lopen voor een VW Multivan.

Kies uw Multivan

Selecteer het uitrustingsniveau en klik op 'Configureren' om van start te gaan.