Een Volkswagen medewerker en een klant staan voor de deuropening van een Volkswagen voertuig

Tijd voor een check-up van je bedrijfsvoertuig

Voor maar € 32,23 (excl. btw) checken we je bedrijfsvoertuig op meer dan 20 verschillende punten. Bovendien geldt er tussen 1/06 en 11/08 een combi-actie met € 33,06 extra korting (excl. btw) op Pirelli- of Continental-banden. Lees dus snel verder!

Combi-actie*: check-up + € 33,06 extra korting op banden!

Merken we tijdens de check-up dat je 2 of 4 nieuwe banden nodig hebt? Dan krijg je maar liefst € 33,06 extra korting (excl. btw) op nieuwe Pirelli- of Continental-banden. Bovendien profiteer je van 36 maanden bandengarantie. Da’s pas gerust op reis vertrekken.

*Combi-actie: € 33,06 extra korting (excl. btw) op nieuwe banden van het merk Pirelli of Continental, enkel geldig in combinatie met een uitgevoerde vakantiecheck-up op de wagen in de periode van 01/06/23 – 11/08/23.

Pirelli - Continental

Gerust de baan op dankzij onze checklist

Banden

Een lange werkdag voor de boeg? Dan is het belangrijk dat je banden in optimale staat zijn. Als onderdeel van onze check-up, controleren we daarom je bandenspanning, de balancering en profieldiepte. Een goeie wegligging en betrouwbare rijprestaties? Check!

Een Volkswagen werknemer werkt aan de banden van een Volkswagen voertuig
Een Volkswagen werknemer giet koelvloeistof in een Volkswagen auto
Vloeistoffen

Waarom wachten tot de indicatoren op je dashboard melden dat er een tekort aan vloeistof is? Vermijd onnodige stress tijdens je werkdag en laat je concessiehouder op voorhand controleren of er nog voldoende vloeistoffen zijn.

Ruitenwissers

Een goed zicht op de weg is key, zeker als je dagelijks een hoop kilometers aflegt. Onze experts kunnen tijdens de check-up scheurtjes spotten in je rubberen wisserbladen. Zijn ze aan vervanging toe? Dan kan je dat nog op tijd laten fiksen!

Een Volkswagen werknemer werkt aan de ruitenwissers van een Volkswagen voertuig
Een Volkswagen werknemer voert onderhoud uit aan de remmen van een Volkswagen voertuig
Remmen

Niks zo cruciaal als goed werkende remmen. En niks zo belangrijk als een controle uitgevoerd door een erkend servicecentrum, als onderdeel van elk regulier onderhoud. Bij ons ben je in goede handen.

Batterij

Sommige verrassingen zijn leuk, andere zijn minder leuk ... zoals een platte batterij, de belangrijkste oorzaak bij pech. Wanneer het tijd is om de batterij te vervangen, hangt van vele factoren af. Wij kijken dat voor jou na zodat je niet voor vermijdbare verrassingen komt te staan.

Een Volkswagen werknemer kijkt de batterij na van een Volkswagen voertuig
Een Volkswagen werknemer kijkt de lichten na van een Volkswagen voertuig
Lichten & zichtbaarheid

Zien en gezien worden is fundamenteel voor de veiligheid. En de technologie die achter de lichten van je bedrijfsvoertuig zit, is véél complexer dan het lijkt. Laat ons ernaar kijken. Alles in orde? Dan krijg je groen licht van ons.

Benieuwd naar onze volledige check-uplijst?

Airco Cleaning (€ 48,76 excl. btw) of Airco onderhoud (€ 81,82 excl. btw)

De schone lucht in je bedrijfsvoertuig? Die heb je te danken aan een Airco Cleaning en een Airco Onderhoud. Laat je airco dus regelmatig onderhouden en voorkom beslagen ruiten, onaangename geurtjes, een kapotte ventilator en kosten op lange termijn. Niet overtuigd? Dan overtuigen onze interessante prijzen en de voordelen je wél!

Een Volkswagen medewerker voert onderhoud uit aan de airco van een Volkswagen voertuig
Dakdrager van een Volkswagen Caddy
Til je lading naar een hoger niveau met -20%* op dakdragers!

Geen plaats meer voor je ladder in de laadruimte? Geen probleem. Met een dakdrager bevestig je extra lading makkelijk aan de bovenkant van je Volkswagen.

 

Alle voordelen van onze dakdragers op een rij:

  • snelle en simpele montage
  • sterke bevestigingen
  • aangepaste afmetingen per Volkswagen-model
  • uitgebreide opbergruimte
  • anti-diefstalsysteem


*Zomerpromoties op een selectie dakdragers geldig tot 30/09/23 of zolang de voorraad strekt.