--:--

Veeg uw winterzorgen weg

Onze acties

Winter check-up

Veilig de winterse wegen op voor € 32,23 (excl. btw)1

U bent misschien al klaar voor de winter, maar is uw bedrijfsvoertuig dat ook? Veeg uw winterzorgen weg en ga langs bij uw concessie voor een wintercheck-up! Daar controleren we uw Volkswagen op meer dan 20 punten: banden, vloeistoffen, ruitenwissers, remmen, batterij én verlichting. Voor maar € 32,23 (excl. btw)1 komt uw bedrijfswagen goed opgeladen de winter door.

Veilig op weg zijn in de winter is één ding. Maar de juiste uitrusting hebben voor uw bedrijfswagen, da’s nog iets anders! Gelukkig staan onze Volkswagen-accessoires nu in promo. En dat nog tot 28 februari 2022! Zo krijgt u onder andere tot 20% korting2 op:

·      Dakdragers

·      Deurwindschermen

·      IJskrabbers met borstel

En da’s nog maar een topje van de ijsberg! Kies dus snel voor een volledige Volkswagen-winteruitrusting en ga veilig op weg met uw bedrijfsvoertuig.

Van top tot teen winterproof 
Kies de juiste banden voor elk seizoen

De rubberen samenstelling van zomerbanden is ontworpen voor warm weer. Bij lagere temperaturen wordt het rubber stijver. Zelfs wanneer er geen sneeuw of ijs ligt, hebben de banden minder tractie.

Zomerbanden lijden aan minder effectieve sneeuwtractie. Ze hebben een verhoogd risico op slippen bij draaien, versnellen, en remmen. Daarom raden we aan om de zomerbanden te vervangen door winterbanden.

Kort samengevat zijn de 6 grote voordelen:

  1. Hogere efficiëntie onder de 7°C
  2. Meer controle
  3. Betere grip
  4. Minder risico op slippen
  5. Kortere remafstand
  6. Veiliger in bochten

Wilt u dus zeker zijn dat u veilig op weg gaat op winterse wegen? Schaf dan winterbanden aan. HierOpens an external link vindt u er nog meer tips voor.

Hou uw zomerbanden warm in het Tyre Hotel

Het Tyre Hotel is dé oplossing voor de opslag van uw zomerbanden. U laat ze veilig en netjes opbergen bij uw bandenspecialist, uw Volkswagen concessiehouder. Een online afspraak is trouwens zo geregeld.