Promotions
Promotions
Promotions

Zorg goed voor
uw bedrijfsvoertuig.

Net als u is uw bedrijfsvoertuig gevoelig voor seizoensveranderingen. Boek nu uw zomer check-up om uw voertuig te laten controleren en in de beste omstandigheden te rijden.

Net als u is uw bedrijfsvoertuig gevoelig voor seizoensveranderingen. Boek nu uw zomer check-up om uw voertuig te laten controleren en in de beste omstandigheden te rijden.

Onze acties

Zomer check-up

Een veilige zomer voor slechts € 32,231 excl. btw

Tijdens deze zomer check-up controleren we meer dan 20 specifieke punten van uw bedrijfsvoertuig. Van de controle op slijtage van schijven, remblokken, ruitenwissers tot het bandenprofiel en de bandenspanning. Om nog maar te zwijgen van de controle van vloeistoffen (remmen, koeling, ruitensproeier, olie), de controle van de verschillende lichten en richtingaanwijzers en de grondige check van uw batterij. Inderdaad, een complete tour van uw bedrijfsvoertuig voor een veilige zomer.

Uiteraard respecteren we nauwgezet de verschillende sanitaire maatregelen.

Airco check-up

Geef allergieën geen kans

Vermijd stof, pollen en slechte geuren. Met de Airco Cleaning laat u uw gehele airconditioning systeem controleren, reinigen en ontsmetten vanaf € 48,76 excl. btw2.

Zonder allergische reacties zal u nog meer genieten van de zonnige dagen.

Onze zomeraccessoires

Bescherm uw kabels tegen marterbeten

Tijdens het paarseizoen (maart tot juli) markeren deze knaagdieren hun territorium en beschouwen ze auto's als obstakels. Ze klimmen dan in de motor en vallen de kabels en rubberen slangen aan. Gelukkig is het mogelijk om ze bang te maken zonder ze pijn te doen dankzij een antimarter-systeem. Profiteer van onze korting tot 20%3 op de verschillende systemen.

Ontdek nog meer zomeraccessoires op onze Volkswagen e-shop die je vakantie comfortabeler maken

Volkswagen Commercial Vehicles Assistance

Onze Volkswagen Commercial Vehicles Mobiliteitsgarantie biedt u een volledig pakket aan bijstand in heel Europa. Beschikbaar 7 dagen per week, 24 uur per dag.