Dankzij We Connect is uw smartphone verbonden met uw Volkswagen bedrijfswagen.

We Connect
Altijd met uw voertuig in verbinding blijven

Handiger dan ooit: de nieuwe digitale mobiliteit

We Connect1 is voor u als particulier de instap in een nieuwe digitale mobiliteit. Dankzij de vast geïntegreerde simkaart is uw Volkswagen-bedrijfsvoertuig vanaf het begin compatibel voor online gebruik. Tegelijkertijd kunt u uw smartphone via de We Connect-app verbinden met uw Volkswagen-bedrijfsvoertuig en krijgt u zo toegang tot een waaier aan nuttige voertuigfuncties en diensten. Dat maakt uw leven gewoon meer ontspannen.

Nu verbinden: met de digitale diensten en services van We Connect

Maak het u comfortabel

Personaliseer uw Volkswagen-bedrijfsvoertuig. Regel uw standverwarming en bedien andere praktische voertuigfuncties comfortabel met de We Connect-app of gebruik de verbeterde spraakbediening. Heel eenvoudig. Met We Connect.

Personalisatie

Online standverwarming

Online standventilatie

Online spraakbediening

Claxonneren & knipperen

In-Car Shop en in-car-apps - zo eenvoudig als op de smartphone

Als We Connect-klant kunt u praktische functies en diensten rechtstreeks in de In-Car Shop van uw infotainmentsysteem aankopen en downloaden. Net op dezelfde manier als met uw smartphone. Ontdek de in-car-apps, zoals bijvoorbeeld Amazon Alexa en andere achteraf activeerbare functies waarmee uw Volkswagen steeds meer digitale rechten krijgt. Het is zelfs mogelijk om de We Connect Plus-licentie van uw voertuig te verlengen via de In-Car Shop, zodat u nog een of twee jaar langer kunt genieten van het volledige aanbod van de mobiele onlinediensten van We Connect.

De We Connect-app

Ervaar alle voordelen van We Connect in een app. Download gewoon de We Connect-app voor het besturingssysteem van uw smartphone en verbind met uw Volkswagen-bedrijfsvoertuig.

We Connect-app in de App Store

We Connect-app in de Play Store

Un code QR qui renvoie à l’application We Connect dans l’App Store.
Apple App Store
A QR code in the We Connect app in the App Store.
Google Play Store