De Volkswagen Crafter Bestelwagen op een bouwwerf.
De Volkswagen Crafter Bestelwagen op een bouwwerf.
De Volkswagen Crafter Bestelwagen op een bouwwerf.

Crafter Bestelwagen

Klaar voor het zware werk

Bijna niets is de Volkswagen Crafter Bestelwagen te veel. Zijn afmetingen zijn ideaal voor grote europaletten of rolcontainers. Bovendien maakt hij uw werk lichter met het beste laadvermogen en de beste ladingbeveiliging van zijn klasse.

--:--

Bijzonder indrukwekkend

Cockpit, kantoor en pauzeruimte altijd bij de hand

Bent u een groot deel van uw werkdag onderweg? Dan is uw utilitair voertuig niet enkel een vervoermiddel. Het is de plek waar u documenten sorteert, afspraken maakt, uw telefoon oplaadt of uw middagpauze neemt. Met talrijke opbergvakken en aansluitpunten, optionele geveerde ergoComfortstoelen en indien gewenst verwarmd multifunctioneel lederen stuur is de Volkswagen Crafter op al die zaken voorbereid.

Doordacht tot in het kleinste detail

Configurator stap 1: Kies uw Crafter Bestelwagen

Selecteer het uitrustingsniveau en klik op ‘Configureren’ om van start te gaan.

Configurator stap 2: Configureer uw Crafter Bestelwagen

Stel uw ideale Crafter Bestelwagen samen. Onderaan de configurator vindt u een samenvatting van uw voertuig.

Crafter

Onze promoties

Crafter

Onze promoties

Saloncondities1

  • Prijs vanaf €28.724 Excl. BTW
  • €4.250 Salonkorting Excl. BTW
  • Optiepacks vanaf €99 Excl. BTW
  • 0% in Financiële Renting2
  • GRATIS 3 maanden leasing3

Disclaimer van Volkswagen

1.
De aanbiedingen zijn geldig voor professionelen bij aankoop van een nieuw Volkswagen bedrijfsvoertuig tijdens de periode van 27/11/2020 t.e.m. 01/02/2021, bij de deelnemende erkende Volkswagen Bedrijfsvoertuigen-verdelers in België. Meer info bij uw verdeler. Indien het bestelde voertuig meerdere uitrustingen van hetzelfde type (standaard/Pack/optie) bevat, zal slechts een uitrusting naar keuze van de verkoper geleverd worden zonder prijsaanpassing. Informaties onder voorbehoud van eventuele encodingsfouten. Afgebeelde modellen ter illustratie. Sommige afgebeelde modellen bevatten betalende opties en/of opties die pas later beschikbaar zijn. Aanbiedingen niet geldig voor klanten met een fleetconventie.
2.
Rentevoet van 0 % in Financiële Renting op alle nieuwe Volkswagen bedrijfsvoertuigen (Caddy Van, Caddy Cargo, Transporter, Crafter en Amarok). Aanbieding enkel geldig voor professionele klanten, op contracten van 60 maanden, met uitzondering van FZ/FU conventies, afgesloten van 27/11/2020 tot en met 01/02/2021. Onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier door D’Ieteren Lease n.v. (filiaal en verbonden kredietagent van Volkswagen D’Ieteren Finance n.v.). Maatschappelijke zetel: Leuvensesteenweg 679, 3071 Kortenberg, België – RPR: Leuven 0402623937. D’Ieteren Lease n.v., is een niet verbonden agent (FSMA 20172A) van P&V Verzekeringen (code 0058). Actie niet cumuleerbaar met andere specifieke voorwaarden van D’Ieteren Lease n.v. Onder voorbehoud van vergissingen en prijswijzigingen.
3.
Rentevoet van 0% in Financiële Renting en Financiële Leasing. Na betaling van de eerste verhoogde huurprijs, zijn de daaropvolgende eerste drie maanden huur, de rente op deze huur en diensten gratis in Financiële Leasing en Financiële Renting op de nieuwe Crafter (met uitzondering van de e-Crafter). Aanbieding enkel geldig voor professionele klanten, op contracten van 60 maanden, met uitzondering van FZ/FU conventies, afgesloten tussen 04/01/21 en 28/02/2021 inbegrepen en ingeschreven voor 31/08/2021 in België.
Financiële Leasing en Financiële Renting zijn producten afgesloten bij D’Ieteren Lease n.v. (filiaal en verbonden kredietagent van Volkswagen D’Ieteren Finance n.v.) . Maatschappelijke zetel: Leuvensesteenweg 679 - 3071 Kortenberg - België - RPR: Leuven KBO 0402623937. D’Ieteren Lease n.v. is een verzekeringsagent van P&V Verzekeringen cv (code 0058). IBAN: BE10 0016 0246 9504. Onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier door D’Ieteren Lease n.v. (filiaal en verbonden kredietagent van Volkswagen D’Ieteren Finance n.v.) waarbij Volkswagen Finacial services een commerciële benamings is. Onder voorbehoud van vergissingen en prijswijzigingen. info@vdfin.be.

Uw browser blijkt niet up-to-date te zijn.

Het kan zijn dat onze website hierdoor niet optimaal werkt.
We raden u een update van uw webbrowser aan!

De nieuwste versie staat telkens en overal garant voor een goede internetervaring.

Bedankt voor uw bezoek en veel plezier,
uw Volkswagen Commercial Vehicles-team.