De Crafter Pick-up rijdt dynamisch over een bouwwerf.

Crafter Pick-up

Veel plaats voor materiaal. En het hele team.

De Volkswagen Crafter Pick-up is in het leven geroepen voor de echt zware klussen. Hij is namelijk even stoer van inborst als de mensen die ermee rijden. Hoewel hij uw werk niet helemaal kan overnemen, heeft hij toch talrijke features aan boord die uw dagelijks leven aanzienlijk vergemakkelijken.

Bijzonder indrukwekkend

Cockpit, kantoor en pauzeruimte altijd bij de hand

Bent u een groot deel van uw werkdag onderweg? Dan is uw utilitair voertuig niet enkel een vervoermiddel. Het is de plek waar u documenten sorteert, afspraken maakt, uw telefoon oplaadt of uw middagpauze neemt. Met talrijke opbergvakken en aansluitpunten, optionele geveerde ergoComfortstoelen en indien gewenst verwarmd multifunctioneel lederen stuur is de Volkswagen Crafter op al die zaken voorbereid.

Doordacht tot in het kleinste detail

Alle kenmerken

Testrit

Laat een vrijblijvende testrit u overtuigen.
Boek nu een testrit via uw dealer.

Kies uw Crafter Pick-up

Selecteer het uitrustingsniveau en klik op ‘Configureren’ om van start te gaan.

Crafter

Klaar voor het zware werk

Crafter

Klaar voor het zware werk

Het beste laadvermogen en de beste ladingbeveiliging van zijn klasse.

Saloncondities1

  • Prijs vanaf €35.340 Excl. BTW
  • €3.750 Salonkorting Excl. BTW
  • Korting Pack Sound & Cool van €500 Excl. BTW
  • Houten laadvloer aan € 199 Excl. BTW
  • 0% in Financiële Renting2

Ontvang hier de Salondeal onmiddelijkOpens an external link

Vrijblijvende offerte op maatOpens an external link

Reserveer een testritOpens an external link

Ontvang vrijblijvend een offerte

Onze adviseurs bieden u:

  • De beste offerte, rekening houdend met de geldende promoties
  • Financiële oplossingen op maat
  • Uitleg over alle mogelijke configuraties

Onze ombouwingen

Elke job is anders, dus elk bedrijfsvoertuig ook. Daarom passen we in ons atelier elk voertuig aan tot het perfect is voor uw specifieke job.

Disclaimer van Volkswagen

1.
De aanbiedingen zijn geldig voor professionelen bij aankoop van een nieuw Volkswagen bedrijfsvoertuig tijdens de periode van 05/01/2022 t.e.m. 31/01/2022, bij de deelnemende erkende Volkswagen Bedrijfsvoertuigen-verdelers in België. Meer info bij uw verdeler. Indien het bestelde voertuig meerdere uitrustingen van hetzelfde type (standaard/Pack/optie) bevat, zal slechts een uitrusting naar keuze van de verkoper geleverd worden zonder prijsaanpassing. Informaties onder voorbehoud van eventuele encodingsfouten. Afgebeelde modellen ter illustratie. Sommige afgebeelde modellen bevatten betalende opties en/of opties die pas later beschikbaar zijn. Aanbiedingen niet geldig voor klanten met een fleetconventie.
2.
Rentevoet van 0% in Financiële Renting op alle nieuwe Volkswagen bedrijfsvoertuigen (Caddy Van, Caddy Cargo, Transporter, Crafter en Amarok). Aanbieding enkel geldig voor professionele klanten, op contracten van 60 maanden, met uitzondering van FZ/FU conventies, afgesloten van 05/01/2022 tot en met 31/01/2022. Onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier door D’Ieteren Lease n.v. (filiaal en verbonden kredietagent van Volkswagen D’Ieteren Finance n.v.) . Maatschappelijke zetel: Leuvensesteenweg 679 - 3071 Kortenberg - België - RPR: Leuven KBO 0402623937. D’Ieteren Lease n.v. is een verzekeringsagent van P&V Verzekeringen cv (code 0058). IBAN: BE10 0016 0246 9504. info@vdfin.be. Actie niet cumuleerbaar met andere specifieke voorwaarden van D’Ieteren Lease n.v. Onder voorbehoud van vergissingen en prijswijzigingen.