--:--
1
--:--
1
--:--
1

De nieuwe Caddy Cargo

100% nieuw. En nog altijd 100% Caddy.

Koerier, vakman, bezorger of aannemer: voor uw werk houdt u uw blik steeds op de toekomst gericht. Dat geldt ook voor de nieuwe Caddy Cargo. Met een nieuw, opwindend design, de modernste rijhulpsystemen, innovatief infotainment en een ergonomische werkplek voor de bestuurder is de nieuwe Caddy Cargo als vanouds betrouwbaar, flexibel en vooruitstrevend. De perfecte partner dus om uw werkdagen comfortabel en professioneel te ondersteunen.

Comfortabel, slim, flexibel

Meer ruimte voor alles

Vanbinnen overtuigt de vijfde generatie van de allrounder met nieuwe hightechoplossingen en duidelijk meer plaats. De lange versie, de Caddy Cargo Maxi, biedt naast een 140 mm brede schuifdeur nu bijvoorbeeld plaats voor tot twee europallets. Daarnaast pakt de nieuwe Caddy Cargo uit met plaatstalen openslaande kofferdeuren, een afzonderlijke vergrendeling voor de laadruimte, een elektrische sluithulp voor het dak en de schuifdeuren en veel meer.

Meer informatie over de nieuwe Caddy Cargo

U wenst meer informatie over de nieuwe Caddy Cargo? Schrijf u dan gewoon in op onze newsletter en houd op die manier steeds de toekomst in het vizier.

Uw browser blijkt niet up-to-date te zijn.

Het kan zijn dat onze website hierdoor niet optimaal werkt.
We raden u een update van uw webbrowser aan!

De nieuwste versie staat telkens en overal garant voor een goede internetervaring.

Bedankt voor uw bezoek en veel plezier,
uw Volkswagen Commercial Vehicles-team.