De nieuwe Volkswagen Caddy Cargo aan het werk.

De nieuwe Caddy Cargo

De nieuwe Caddy Cargo. Klaar voor het onverwachte.

Koerier, vakman, bezorger of aannemer: in uw werk houdt u uw blik steeds op de toekomst gericht. Dat geldt ook voor de nieuwe Caddy Cargo. Met een nieuw, opwindend design, de modernste rijhulpsystemen, innovatief infotainment en een ergonomische werkplek voor de bestuurder is de nieuwe Caddy Cargo als vanouds betrouwbaar, flexibel en vooruitstrevend. De perfecte partner dus om uw werkdagen comfortabel en professioneel te ondersteunen.

Digitaal, flexibel, robuust

Belastbaar intelligent

In de nieuwe Caddy Cargo steekt meer dan op het eerste gezicht lijkt: tot 723 kg1 vervoert hij zonder morren, 100 kg daarvan zelfs op zijn dak. Voor een bijzonder comfortabele toegang zorgen de extrabrede maxischuifdeuren en het innovatieve sleutelloze sluit- en startsysteem Keyless Advanced2. Maar ook het interieur is uitgerust met enkele bijzonder moderne oplossingen, zoals de innovatieve Innovision Cockpit2, die een navigatiesysteem combineert met een Digital Cockpit2 voor een geheel nieuw infotainmentlandschap. Hierbij kunt u kiezen uit de navigatiesystemen Discover Media2 en Discover Pro2. De Pro-versie biedt naast het 25,4 cm (10 duim) grote aanraakkleurenscherm, verschillende kaartenopties en gratis kaartenupdates ook spraakbediening, comfortabel bellen, Media & Internet en wireless App-Connect2. Bovendien biedt de nieuwe Caddy Cargo ook toegang tot tal van andere mobiele onlinediensten voor Volkswagen Bedrijfsvoertuigen.

Doordacht tot in de details

Eigenschappen

De nieuwe Caddy Cargo Maxi
Klaar voor het zware werk

De nieuwe Caddy Cargo Maxi ziet het graag groot – en hij ondersteunt u bovendien bij alle professionele uitdagingen die u dagelijks tegenkomt. De Caddy Cargo Maxi biedt u als bestuurder niet alleen een geoptimaliseerde werkplek en de mogelijkheid tot een digitale connectiviteit, maar ook meer ruimte voor lading en gereedschap. Hij overtuigt met een wielbasis die 215 mm langer is dan bij de Caddy Cargo, wat zijn totale lengte op 4.853 mm brengt. Op die manier neemt ook het laadvolume toe tot 3.700 l, en het laadvermogen stijgt tot 723 kg. Dat is heel wat hout – zelfs een europallet krijgt u via de nieuwe maxischuifdeur zonder problemen in de laadruimte. Ook de klapdeur achteraan werd opnieuw uitgedacht: die is nu voor het eerst volledig plaatstalen. En de Caddy Cargo Maxi heeft het echt allemaal: een slim uitgedacht ruimte- en laadconcept, waarmee u uw lading, onder meer ook dankzij de zes inklapbare bevestigingsogen in de laadruimte, nu nog veiliger kunt transporteren.

Testrit

Laat een vrijblijvende testrit u overtuigen.
Boek nu een testrit via uw dealer.

Kies uw Caddy Cargo

Selecteer het uitrustingsniveau en klik op ‘Configureren’ om van start te gaan.

Promoties

Ontdek nu de exclusieve speciale reeksen, kortingen en packs.

Ontvang vrijblijvend een offerte

Onze adviseurs bieden u:

  • De beste offerte, rekening houdend met de geldende promoties
  • Financiële oplossingen op maat
  • Uitleg over alle mogelijke configuraties