• 5 jaargarantie 1
  • Laadvermogen696 - 739 kg
  • Laadvolume3,1 - 3,7 m³
  • Laadlengte1 800 - 2 150 mm
  • Laadbreedte1 230 mm

De Caddy Cargo. Klaar voor het onverwachte.

Koerier, vakman, bezorger of aannemer: in uw werk houdt u uw blik steeds op de toekomst gericht. Dat geldt ook voor de Caddy Cargo. Met een nieuw, opwindend design, de modernste rijhulpsystemen, innovatief infotainment en een ergonomische werkplek voor de bestuurder is de Caddy Cargo als vanouds betrouwbaar, flexibel en vooruitstrevend. De perfecte partner dus om uw werkdagen comfortabel en professioneel te ondersteunen.

Digitaal, flexibel, robuust

Belastbaar intelligent

In de Caddy Cargo steekt meer dan op het eerste gezicht lijkt: tot 723 kg2 vervoert hij zonder morren, 100 kg daarvan zelfs op zijn dak. Voor een bijzonder comfortabele toegang zorgen de extrabrede maxischuifdeuren en het innovatieve sleutelloze sluit- en startsysteem Keyless Advanced3. Maar ook het interieur is uitgerust met enkele bijzonder moderne oplossingen, zoals de innovatieve Innovision Cockpit3, die een navigatiesysteem combineert met een Digital Cockpit3 voor een geheel nieuw infotainmentlandschap. Hierbij kunt u kiezen uit de navigatiesystemen Discover Media3 en Discover Pro3. De Pro-versie biedt naast het 25,4 cm (10 duim) grote aanraakkleurenscherm, verschillende kaartenopties en gratis kaartenupdates ook spraakbediening, comfortabel bellen, Media & Internet en wireless App-Connect3. Bovendien biedt de Caddy Cargo ook toegang tot tal van andere mobiele onlinediensten voor Volkswagen Bedrijfsvoertuigen.

Doordacht tot in de details

Kenmerken

De Caddy Cargo Maxi
Klaar voor het zware werk

De Caddy Cargo Maxi ziet het graag groot – en hij ondersteunt u bovendien bij alle professionele uitdagingen die u dagelijks tegenkomt. De Caddy Cargo Maxi biedt u als bestuurder niet alleen een geoptimaliseerde werkplek en de mogelijkheid tot een digitale connectiviteit, maar ook meer ruimte voor lading en gereedschap. Hij overtuigt met een wielbasis die 215 mm langer is dan bij de Caddy Cargo, wat zijn totale lengte op 4.853 mm brengt. Op die manier neemt ook het laadvolume toe tot 3.700 l, en het laadvermogen stijgt tot 723 kg. Dat is heel wat hout – zelfs een europallet krijgt u via de nieuwe maxischuifdeur zonder problemen in de laadruimte. Ook de klapdeur achteraan werd opnieuw uitgedacht: die is nu voor het eerst volledig plaatstalen. En de Caddy Cargo Maxi heeft het echt allemaal: een slim uitgedacht ruimte- en laadconcept, waarmee u uw lading, onder meer ook dankzij de zes inklapbare bevestigingsogen in de laadruimte, nu nog veiliger kunt transporteren.

Testrit

Laat een vrijblijvende testrit u overtuigen.
Boek nu een testrit via uw dealer.

Kies uw Caddy Cargo

Selecteer het uitrustingsniveau en klik op ‘Configureren’ om van start te gaan.

Wat denkt u van 5 jaar garantie op uw nieuwe Volkswagen bedrijfsvoertuig?1

Dankzij onze uitzondelijke aanbiedingen geniet u van 5 jaar garantie op de Caddy Cargo, de Transporter 6.1, de Crafter, de nieuwe Amarok en de ID. Buzz Cargo. Ja, met Volkswagen Bedrijfswagens is één ding zeker: vertrouwen is aan boord.

Caddy Cargo Business

Prijzen en aanbiedingen

Caddy Cargo Business

Prijzen en aanbiedingen

Volkswagen Caddy Cargo op een werf met 3 personen ernaast

Koerier, vakman, bezorger of aannemer: voor uw werk houdt u uw blik steeds op de toekomst gericht.

Ontdek alle huidige aanbiedingen op de Caddy Cargo:

  • De nettoprijs
  • De kortingen
  • De uitrusting in promo en/of de gratis uitrusting

Ombouwingen en accessoires

Onze ombouwingen

Het spreekt voor zich: niet elke job is dezelfde. Daarom vindt u bij ons een bedrijfsvoertuig dat perfect past bij uw beroep, of u nu een kruidenierswinkel hebt of een shuttledienst. Ons ombouwatelier gaat nog een stap verder: zij maken uw Volkswagen-bedrijfsvoertuig helemaal op maat.

Onze accessoires

Met ons uitgebreide assortiment originele accessoires kunt u uw Volkswagen bedrijfswagen vrijwel volledig uitrusten. Van de veiligste en meest geschikte transportoplossing tot een moderne mobiele multimedia-oplossing.

Ontvang vrijblijvend een offerte

Onze adviseurs bieden u:

  • De beste offerte, rekening houdend met de geldende promoties
  • Financiële oplossingen op maat
  • Uitleg over alle mogelijke configuraties

Newsletter

Blijf op de hoogte van nieuwtjes met betrekking tot
de Volkswagen Caddy Cargo