De nieuwe Volkswagen Caddy als gezinswagen.

De Caddy en de Caddy Maxi
Klaar voor het onverwachte

  • 5 jaargarantie 1
  • Motorvermogen75 kW (102 pk) - 90 kW (122 pk)
  • Stoelen5 / 7
  • Koffervolume2,5 m³/ 3,1 m³

De Caddy en de Caddy Maxi,
klaar voor het onverwachte.

Nog moderner, digitaler en flexibeler: dat is de Caddy. Naast het charismatische design maakt hij indruk met tal van optionele rijhulpsystemen, een Digital-Cockpit2 en hoogwaardig infotainment inclusief mobiele online diensten. Daarnaast blijft de Caddy uiteraard gewoon betrouwbaar, comfortabel en praktisch – zodat hij klaar is voor alles wat op hem afkomt.

De Volkswagen Caddy in de afgesneden rand, vanaf de zijkant achteraan.

Doordacht design

De Caddy schittert niet alleen met zijn typische voorkant met honingraatstructuur, maar ook met zijn vele digitale functies zoals het gratis VW Connect/We Connect3-basispack. Met het glazen panoramadak als optionele uitrusting beschik je ook over de mogelijkheid om meer daglicht in het interieur van jouw Caddy binnen te laten. Voor extra highlights op het vlak van de verlichting zorgen de optionele ledkoplampen en de achterlichten, evenals de ledinterieurverlichting. En opdat uw dagelijkse ritten nog vlotter zouden verlopen, beschikt de Caddy over het optionele sleutelvrije start- en afsluitsysteem Keyless Advanced4 en elektrisch instelbare, verwarmde en inklapbare buitenspiegels5.

Een man zit in het interieur van de VW Caddy.

Interieur

Het interieur van de Caddy maakt indruk met zijn flexibiliteit en comfort. Het hoge comfortniveau voor de inzittenden wordt verzorgd door de optionele met een AGR-kwaliteitskeurmerk6 bekroonde ergoComfort-stoelen. Die ontzien de rug door hun talrijke instelmogelijkheden. Naast de mogelijkheid om de zitlengte, zithoogte, zitdiepte, zithelling, de lenden- en hoofdsteun te verstellen, biedt de ergoComfort-stoel ook een 4-voudig elektrisch instelbare lendensteun. Bovendien is de Caddy optioneel uitgerust met een elektrische dichttrekhulp voor de schuifdeuren en de kofferklep, interieurverluchting en een 230 V-stopcontact, waarmee je ook een grote energiehonger kunt stillen.

De digitale weergave van de VW Caddy.

Digitale weergave

Ook het interieur van de Caddy is grotendeels gedigitaliseerd – en er zijn vrijwel geen grenzen aan wat je kunt doen. Op het optionele 25,4 cm (10 duim) grote infotainmentdisplay kan je verschillende navigatie- en multimediafuncties bedienen, zoals de klimaatregeling of de mobiele onlinediensten van VW Connect/We Connect3. Dat volstaat nog niet voor jou? Dan ontdek je nog veel meer handige, opwindende functies met de Digital Cockpit2. En we gaan nog een stap verder. Thuis kunnen we al met onze stem de muziek of een telefoonoproep activeren. Voortaan is dat ook mogelijk in je Caddy. De optionele spraakbediening biedt je de mogelijkheid om telefoonoproepen aan te nemen, een radiozender te selecteren of een navigatiebestemming in te voeren. Deze functies kan je ook met de toetsen op het multifunctionele stuurwiel sturen.

Uitrustingshighlights

Omdat elke dag vol verrassingen kan zitten: de Caddy is tot in het kleinste detail doordacht, waardoor je kan genieten van een ontspannen en comfortabele rit.

Technologie en comfort

Of het nu om een alledaagse rit of om een vakantietrip gaat: het geavanceerde infotainmentsysteem en de talrijke optionele rijhulpsystemen maken vrijwel elke rit meer ontspannen.

Digitale diensten en connectiviteit

Meer comfort, entertainment en realtime informatie: met onze digitale diensten vereenvoudigen wij je werkdag in je Volkswagen-bedrijfsvoertuig dankzij digitale functies en slimme oplossingen. Ontdek nu hoe de mobiliteit van morgen je reis aan boord meer ontspannen maakt.

Testrit

Laat een vrijblijvende testrit u overtuigen.
Boek nu een testrit via uw dealer.

Configurator

Selecteer het uitrustingsniveau en klik op ‘Configureren’ om van start te gaan.

Wat denkt u van 5 jaar garantie op uw nieuwe Volkswagen?1

Dankzij onze uitzondelijke aanbiedingen geniet u van 5 jaar garantie op de Volkswagen Caddy, de Volkswagen Multivan, de Volkswagen California, de Volkswagen Grand California, de Volkswagen Caddy California, de Volkswagen Caravelle en de Volkswagen ID. Buzz. Vraag er naar bij uw ConsessiehouderOpens an external link.

Caddy en Caddy Maxi

Prijzen en aanbiedingen

Caddy en Caddy Maxi

Prijzen en aanbiedingen

De Caddy en de Caddy Maxi zijn wel héél vrijgevig. Niet alleen qua ruimte en comfort, maar ook met interessante aanbiedingen!

Ontdek alle huidige aanbiedingen op de Caddy en de Caddy Maxi:

  • De nettoprijs
  • De kortingen
  • De uitrusting in promo en/of de gratis uitrusting

Ontvang vrijblijvend een offerte

Onze adviseurs bieden u:

  • De beste offerte, rekening houdend met de geldende promoties
  • Financiële oplossingen op maat
  • Uitleg over alle mogelijke configuraties

Newsletter

Blijf op de hoogte van nieuwtjes met betrekking tot
de Volkswagen Caddy (Maxi)

Disclaimer van Volkswagen

1.
5 Jaar garantie (2 jaar wettelijke garantie + uitbreiding van 3 jaar of 120.000 km, afhankelijk van de eerst bereikte limiet) of WeCare garantie. Deze actie is geldig voor elke particuliere klant, Business Customer, fleet conventie FA, FB, FC of FD dewelke zijn voertuig aankoopt in eigen naam van 29/03/2024 tot 30/05/2024. Het voordeel van deze garantieverlenging kan worden omgezet in een korting op een nieuw WeCare contract. Deze actie is voorbehouden aan de onderschrijving van een garantieverlengingscontract of WeCare contract, uiterlijk binnen 30 kalenderdagen na levering van het voertuig. Actie onder voorbehoud van aanvaarding. weCare is een product van D'Ieteren Automotive S.A./N.V., maatschappelijke zetel : Maliestraat 50 - 1050 Brussel - België - RPR Brussel, KBO 0466 909 993, FSMA 047196cA. Raadpleeg op www.vdfin.be de algemene voorwaarden van een weCare contract voor meer informatie.
2.
Standaarduitrusting bij de Style. Optionele uitrusting tegen meerprijs bij de Caddy en de Life.
3.

Voor het gebruik van de VW Connect/We Connect-diensten heb je een Volkswagen ID-gebruikersaccount nodig en moet je je met je gebruikersnaam en wachtwoord bij VW Connect/We Connect aanmelden. Daarna moet je een apart VW Connect/We Connect- respectievelijk VW Connect Plus/We Connect Plus-contract met Volkswagen AG online afsluiten. Voor VW Connect Plus/We Connect Plus heb je 90 dagen na de overhandiging van het voertuig de tijd om het voertuig te registreren op vwn.de/myVolkswagen of via de app Volkswagen (beschikbaar in de App Store en Google Play Store) en de diensten te gebruiken voor de volledige duur van de overeengekomen kosteloze looptijd.

Het gebruik van de mobiele online diensten van VW Connect/We Connect wordt mogelijk gemaakt via een geïntegreerde internetverbinding. De daarmee verbonden, binnen Europa geldende datakosten worden in het kader van de afdekking van het netwerk met uitzondering van de Streaming & Internet-diensten en afzonderlijke in-car-apps door Volkswagen AG gedragen. Voor het gebruik van de Streaming & Internet-diensten, afzonderlijke in-car-apps, zoals WLAN-hotspot, kunnen betaaldatapakketten via de externe connectiviteitspartner Cubic Telecom worden aangekocht. Deze netwerkpakketten kunnen in talrijke Europese landen worden gebruikt. Informatie over voorwaarden, prijzen en ondersteunde landen vind je op vw.cubictelecom.com. Anders kunnen webradio en mediastreaming via een mobiele terminal (bv. smartphone) als mobiele WLAN-hotspot worden gebruikt. In dit geval zijn de overeenkomstige diensten enkel beschikbaar met een bestaande of nieuw af te sluiten overeenkomst voor mobiel datagebruik tussen jou en je telecomprovider, en dit enkel binnen het dekkingsgebied van netwerk van de provider. De datacommunicatie via het internet kan extra kosten (bijvoorbeeld roamingkosten) veroorzaken, afhankelijk van je specifieke mobieletelefoontarief en vooral bij gebruik in het buitenland.

Om gebruik te kunnen maken van de gratis Volkswagen-app is een smartphone met geschikt iOS- of Android-besturingssysteem nodig alsook een simkaart met dataoptie inclusief een bestaande of nieuw af te sluiten overeenkomst voor mobiel datagebruik tussen jou en je provider.

De beschikbaarheid van de in de packs beschreven afzonderlijke diensten van VW Connect/We Connect en VW Connect Plus/We Connect Plus kan van land tot land verschillen, en is ook afhankelijk van het voertuig en de uitrusting. De diensten zijn beschikbaar voor de overeengekomen contractduur en kunnen tijdens de looptijd van het contract inhoudelijke wijzigingen ondergaan of worden stopgezet. Meer informatie vind je op connect.volkswagen-we.com en bij je Volkswagen Bedrijfsvoertuigen-partner. Informatie over de tariefvoorwaarden van mobiele telefoons zijn beschikbaar bij je telecomprovider.

Gelijktijdig gebruik van VW Connect/We Connect en VW Connect Fleet/We Connect Fleet is wettelijk niet toegestaan.

4.
Alleen beschikbaar in combinatie met een compatibel infotainmentsysteem.
5.
Standaarduitrusting bij de Style en de Life. Optionele uitrusting tegen meerprijs op de Caddy.
6.
De ergoComfort-stoel werd door het 'Bundesverband deutscher Rückenschulen e.V.’ en het 'Forum Gesunder Rücken – besser Leben e.V.’ met een kwaliteitslabel bekroond wegens zijn rugsparende eigenschappen.