Grand California geparkeerd, palmbomen, heuvels; luifel en schuifdeur open, campingtafel

Grand California

  • 5 jaargarantie
    1

De grote vrijheid ontdekken

Sommigen noemen het 'reiszin', anderen 'drang naar avontuur'. Maar welke naam u er ook op kleeft, samen met de Volkswagen Grand California stilt u uw honger naar onbekende plaatsen en naar een grote onafhankelijkheid. Want dat is waar de California nu al tientallen jaren voor staat.

En zijn grote broer biedt u als een volledig uitgeruste vakantiewoning nog dat beetje meer. Meer ruimte. Meer comfort. Meer vrijheid.

Bijzonder indrukwekkend

Betrouwbaar welzijn – om het even waar

Eenzame bergdorpjes. Verlaten stranden. Afgelegen wandelpaden. Opwindende trips zijn nog plezieriger wanneer u weet dat u op elke plek of moment op uw reispartner kan vertrouwen.

De navigatiesystemen in de Volkswagen Grand California brengen u op een betrouwbare manier naar uw bestemming; ook wanneer u zelf misschien nog niet weet waar die is. Met inbegrip van de gepaste soundtrack en fijn entertainment.

Doordacht tot in het detail

Kenmerken

Kies uw Grand California

Selecteer het uitrustingsniveau en klik op ‘Configureren’ om van start te gaan.

Wat denkt u van 5 jaar garantie op uw nieuwe Volkswagen?1

Dankzij onze uitzondelijke aanbiedingen geniet u van 5 jaar garantie op de Volkswagen Caddy, de Volkswagen Multivan, de Volkswagen California, de Volkswagen Grand California, de Volkswagen Caddy California, de Volkswagen Caravelle en de Volkswagen ID. Buzz. Vraag er naar bij uw ConsessiehouderOpens an external link.

Grand California

Offerte op maat

Grand California

Offerte op maat

Ontvang een vrijblijvende offerte op maat.

Het California Center is er voor u

Voor alle vragen over de Volkswagen California, zijn uitrusting, zijn onderhoud… staan onze experten voor u klaar. Aarzel niet om hen te contacteren.

De California on Tour App

Vanlife, dat is in de eerste plaats vrijheid: kiezen voor geplande spontaniteit. En raad eens? We hebben de tool die jouw ervaring zal transformeren: de nieuwe California on Tour‑app.

Volg ons op Instagram

De avonturen van onze Volkswagen California delen we graag op Instagram.

Newsletter

Blijf op de hoogte van nieuwtjes met betrekking tot
de Volkswagen Grand California