Volkswagen Kampeervoertuigen

Voel u thuis, overal ter wereld.

Om het even waar u bent, met de Grand California, de California en de Caddy California voelt u zich overal thuis. Met hun efficiënte motoren, hoogwaardige interieurinrichting, moderne infotainment- en rijhulpsystemen en innovatieve mobiele onlinediensten zijn het de ideale reis- en kampeervoertuigen. Om te genieten van grenzeloze vrijheid.

Een kampeerwagen of camper is een bestelwagen die werd omgebouwd om comfortabel te reizen en te kamperen. Naargelang het model kunnen alle soorten uitrustingen of extensies worden toegevoegd. Denk bijvoorbeeld aan een kookstel, chemisch toilet, douche of zithoek. Een uitklapbaar hefdak of een aangebouwde tent zorgen voor extra slaapplaatsen. Het sleutelwoord is flexibiliteit.

Dat is ook het grote voordeel tegenover bijvoorbeeld een caravan. Een camper is heel wat mobieler en is ideaal voor korte reizen en citytrips. In tegenstelling tot grote mobilhomes kunt u makkelijk parkeerplaats vinden om steden te bezoeken. Met comfort van een vergelijkbaar niveau. Bovendien is hij ook geschikt voor uw dagelijkse verplaatsingen.

Newsletter

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Volkswagen.