2.7.59.9, 2018-10-09 10:11:18
Onze campers.

Onze campers, voel u thuis, overal ter wereld.

Of u nu thuis bent of op reis, de California en de Caddy Beach zijn het ideale reis- en vrijetijdsvoertuig waarin u zich overal thuis voelt. Geniet van de efficiënte motoren, de hoogwaardige interieurinrichtingen, de moderne infotainment- en rijassistentiesystemen en de innovatieve mobiele onlinediensten. Dat is pas grenzeloze vrijheid.

De California

 • California Beach.

  Strandliefhebber of surfer? Deze camper biedt enorm veel ruimte voor uw bagage én een bed van 1,5 op 2 meter. Zijn exclusieve koetswerkkleur en velgen zorgen voor extra karakter. En hij is minder dan 2 meter hoog. Dat komt goed van pas bij het vinden van het ideale parkeerplaatsje.

  Ontdek alles
 • California Coast.

  Zelfs ver weg van thuis kunt u eten zoals thuis. Dankzij een volledig functioneel keukenblok, een ruime compressorkoelbox en voldoende opbergruimte voor alle ingrediënten. Bovendien eet u altijd op een plaats met een mooi uitzicht: u parkeert de California Coast waar u wil, want hij is minder dan 2 meter hoog. Ook handig is het feit dat u ’m inschrijft als motorhome, dus u betaalt geen belasting op de inverkeerstelling.

  Ontdek alles
 • California Ocean.

  Iets meer stijl, iets meer luxe, iets meer comfort. Al het gebruikte materiaal is van hoge kwaliteit. En het hefdak is elektrohydraulisch bedienbaar. Zo maakt u extra mooie reizen. Zeker als u heel makkelijk parkeerplaats vindt: de California Ocean is minder dan 2 meter hoog. Dat u geen belasting op de inverkeerstelling moet betalen door zijn inschrijving als motorhome is mooi meegenomen.

  Ontdek alles

De Caddy beach.

De nieuwe Grand California.