2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51
Onze campers.

Onze campers, voel u thuis, overal ter wereld.

Of u nu thuis bent of op reis, de California en de Caddy Beach zijn het ideale reis- en vrijetijdsvoertuig waarin u zich overal thuis voelt. Geniet van de efficiënte motoren, de hoogwaardige interieurinrichtingen, de moderne infotainment- en rijassistentiesystemen en de innovatieve mobiele onlinediensten. Dat is pas grenzeloze vrijheid.

De California

 • California Beach.

  Strandliefhebber of surfer? Deze camper biedt enorm veel ruimte voor uw bagage én een bed van 1,5 op 2 meter. Zijn exclusieve koetswerkkleur en velgen zorgen voor extra karakter. En hij is minder dan 2 meter hoog. Dat komt goed van pas bij het vinden van het ideale parkeerplaatsje.

  Ontdek alles
 • California Coast.

  Zelfs ver weg van thuis kunt u eten zoals thuis. Dankzij een volledig functioneel keukenblok, een ruime compressorkoelbox en voldoende opbergruimte voor alle ingrediënten. Bovendien eet u altijd op een plaats met een mooi uitzicht: u parkeert de California Coast waar u wil, want hij is minder dan 2 meter hoog. Ook handig is het feit dat u ’m inschrijft als motorhome, dus u betaalt geen belasting op de inverkeerstelling.

  Ontdek alles
 • California Ocean.

  Iets meer stijl, iets meer luxe, iets meer comfort. Al het gebruikte materiaal is van hoge kwaliteit. En het hefdak is elektrohydraulisch bedienbaar. Zo maakt u extra mooie reizen. Zeker als u heel makkelijk parkeerplaats vindt: de California Ocean is minder dan 2 meter hoog. Dat u geen belasting op de inverkeerstelling moet betalen door zijn inschrijving als motorhome is mooi meegenomen.

  Ontdek alles

De Caddy beach.

De nieuwe Grand California.

image

Vind uw voertuig.

Vind exact het voertuig dat u zoekt: bepaal zelf alle
specificaties van aandrijfsysteem tot laadvermogen.