Volkswagen Kampeervoertuigen

Voel u thuis, overal ter wereld.

Om het even waar u bent, met de Grand California, de California en de Caddy California voelt u zich overal thuis. Met hun efficiënte motoren, hoogwaardige interieurinrichting, moderne infotainment- en rijhulpsystemen en innovatieve mobiele onlinediensten zijn het de ideale reis- en kampeervoertuigen. Om te genieten van grenzeloze vrijheid.

Een kampeerwagen of camper is een bestelwagen die werd omgebouwd om comfortabel te reizen en te kamperen. Naargelang het model kunnen alle soorten uitrustingen of extensies worden toegevoegd. Denk bijvoorbeeld aan een kookstel, chemisch toilet, douche of zithoek. Een uitklapbaar hefdak of een aangebouwde tent zorgen voor extra slaapplaatsen. Het sleutelwoord is flexibiliteit.

Dat is ook het grote voordeel tegenover bijvoorbeeld een caravan. Een camper is heel wat mobieler en is ideaal voor korte reizen en citytrips. In tegenstelling tot grote mobilhomes kunt u makkelijk parkeerplaats vinden om steden te bezoeken. Met comfort van een vergelijkbaar niveau. Bovendien is hij ook geschikt voor uw dagelijkse verplaatsingen.

De nieuwe Caddy California

Welkom in de California-familie.

Ontdek de nieuwe vrijheid: Ervaar het nieuwe, opwindende design van de nieuwe Caddy California en laat u inspireren door talrijke innovaties en een doordacht ruimteconcept. Nieuwigheden zoals een kleine uittrekbare keuken, een comfortabele slaapmogelijkheid en een optioneel verkrijgbare tent liggen voor u klaar.

California

Welkom in hotel California.

Of luxe niet zo belangrijk is voor u, of net wel, de Volkswagen California is de camper waarmee u met veel plezier op reis vertrekt. Want u weet dat u in een kleine ruimte zal beschikken over een groot comfort. En dat in een gezellige sfeer. U hoeft alleen te kiezen uit drie verschillende uitvoeringen, u pakt uw koffers en u bent weg!

Grand California

Ruimte voor alles en iedereen.

Deze camper is gebaseerd op de Crafter. Zijn verhoogde dak, zijn keukenblok en de geïntegreerde badkamer zorgen voor een ongeëvenaard comfort onderweg. Dankzij het innovatieve koetswerk en het doordachte interieur is de Grand California de ultieme camper. Om iedereen het perfecte vakantiehuis te kunnen aanbieden, wordt de Volkswagen Grand California meteen in twee versies op de markt gebracht. Zo is er altijd een die bij uw stijl van reizen en leven past.
 

Newsletter

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Volkswagen.