VW-servicemedewerker voor een rode Volkswagen met dieselmotor en met open motorkap in een werkplaats

Check of uw voertuig betrokken is

Check of uw voertuig betrokken is

Informatie over EA189 diesel motoren

Iedere klant telt voor ons

Als invoerder van de merken van de Volkswagen-groep in België stelt D’Ieteren Automotive NV alles in het werk om de software van de door Dieselgate getroffen motoren te updaten. Intussen werden in onze werkplaatsen al meer dan 235.000 updates met succes uitgevoerd.  Zowat 80% van de betrokken klanten in België gaf een positief gevolg aan onze oproep en daar willen wij hen van harte voor bedanken.

De overige 20% van de klanten zijn reeds persoonlijk per post aangeschreven. Wij nodigen hen uit om zo snel mogelijk een afspraak te maken bij de officiële verdeler van hun keuze. De technische interventie, die minder dan een uur in beslag neemt, is volledig gratis en heeft geen enkele impact op de prestaties van het voertuig. Voor alle bijkomende informatie kunt u terecht op onze contact pagina of kunt u contact opnemen met de Diesel Hotline op het nummer 02/233 75 02 voor de personenvoertuigen van Volkswagen en op 02/754 02 94 voor de bedrijfsvoertuigen van Volkswagen (Caddy, Transporter, Crafter en Amarok), waar onze medewerkers hun uiterste best doen om al uw vragen te beantwoorden.

Wij bedanken u voor uw trouw en blijven ons onafgebroken inzetten om uw vertrouwen te herwinnen. Omdat iedere van onze klanten telt.

Vul uw chassisnummer in.

Opgelet: dit systeem controleert enkel de chassisnummers van voertuigen van de merken Volkswagen en Volkswagen Bedrijfsvoertuigen. Voertuigen gebouwd in de VS of Canada worden in deze zoekfunctie niet in aanmerking genomen. Vul het chassisnummer (VIN) in dat u vooraan in het onderhoudsboekje of onderaan de voorruit kunt vinden.

Wat is een chassisnummer?

Het chassisnummer is een unieke code van 17 tekens waarmee uw voertuig eenduidig kan worden geïdentificeerd. U vindt deze code op het certificaat van overeenstemming, op het inschrijvingsbewijs deel 1 of onderaan achter de voorruit.