• 5 jaargarantie 1
 • WLTP-rijbereik402 – 423 km
 • Oplaadtijd 5% tot 80%Ca. 30 min.
 • Vermogen204 PK
 • Laadvolume3 900L (3,9m³).
 • LaadvermogenTot 650 kg
 • TrekgewichtTot 750kg ongeremd

ID. Buzz Cargo: mobiliteit in een nieuwe dimensie

Welke eisen stelt u aan een moderne bestelwagen die u voor uw werk wilt gebruiken? Een elektrische aandrijving, genoeg laadruimte en een behoorlijk rijbereik: de nieuwe ID. Buzz Cargo heeft het allemaal. En zelfs nog een beetje meer dankzij een modern netwerk, digitale systemen en veel intelligente functies die uw werkleven moeten verlichten. Met de innovatieve ID. Buzz Cargo zetten we de volgende generatie van zakelijke mobiliteit in gang. De nieuwe ID. Buzz Cargo lijkt visueel erg op het eerste busje en is Volkswagens eerste 100% elektrisch ontworpen bestelwagen. Het resultaat is een krachtig en duurzaam bedrijfsvoertuig dat bijna alle uitdagingen van het dagelijkse werkleven aankan.

Testrit ID. Buzz Cargo

Laat een testrit met de nieuwe ID. Buzz Cargo u overtuigen.
Boek nu een testrit via één van onze Dealers.

Der ID. Buzz wird mit Kaffee-Säcken beladen.

Laadruimte opnieuw uitgedacht: de ID. Buzz Cargo als laadmeester

Grote laadruimte tegenover compacte afmetingen en tegelijk volledig elektrisch: de ID. Buzz Cargo is klaar om de zakelijke mobiliteit een nieuwe definitie te geven. Het moderne laadruimtedesign van het busje maakt indruk omdat het plaats creëert voor twee dwars ingeladen europallets. Met de combinatie van een groot laadvolume tot 3,9 kubieke meter2 en een groot sleepvermogen van 650 kg weet de ID. Buzz Cargo over de hele lijn te overtuigen. Ook het slimme opbergconcept in de cockpit zorgt voor veel ruimte. Hier kunt u bijna alle spullen die u gebruikt voor uw dagelijkse werk, ordelijk en veilig opbergen, van werkhandschoenen tot een vouwmeter. Sleepvermogens tot 1.000 kg vormen voor zijn krachtige elektrische aandrijving geen enkel probleem met de optionele trekhaak. Dit maakt de nieuwe ID. Buzz tot een waar "werkbeest".

Der ID. Buzz Cargo wird an einer Ladestation geladen.

Meer duurzaamheid voor een moderne zakelijke mobiliteit

De nieuwe ID. Buzz Cargo maakt moderne mobiliteit mogelijk voor bijna alle bedrijfstakken, ook wanneer u een keertje langere afstanden moet afleggen. Met de ID. Buzz Cargo, die met CO2-neutrale balans wordt geleverd3 ,komt u tot 425 km4 ver zonder te moeten opladen. Onderweg vergemakkelijkt de Plug & Charge5- technologie voortaan het opladen aan openbare laadpalen in heel Europa. Dan moet u alleen nog de oplaadkabel insteken en het opladen begint al. Bovendien mag u dankzij de elektrische aandrijving van de ID. Buzz Cargo lage-emissiezones binnenrijden, die niet toegankelijk zijn voor bepaalde voertuigen met een verbrandingsmotor. Zo rijdt u met de ID. Buzz Cargo nog flexibeler rond voor het werk.

Eine Frau sitzt auf dem Fahrersitz des ID. Buzz Cargo und verbindet ihr Handy mit dem Fahrzeug.

Techniek van morgen: vandaag al in de ID. Buzz Cargo

De nieuwe ID. Buzz Cargo ondersteunt u op werkdagen met tal van digitale functies en geavanceerde technologie. Optioneel uitgerust met meer dan dertig rijhulpsystemen en met ledmatrixkoplampen die zorgen voor een goed zicht: de nieuwe ID. Buzz Cargo biedt een hoog niveau aan comfort en hoogstaande kwaliteit. Tegelijkertijd is hij "always on". Daar zorgt de ingebouwde simkaart voor. Zo houdt u de digitale functies van de ID. Buzz Cargo gemakkelijk up-to-date. Met over-the-air updates6 via WeConnect7 kan de software geüpdatet worden met een simpele druk op een knop.

ID. Buzz Cargo in stock direct beschikbaar

Op zoek naar een 100% elektrisch bedrijfsvoertuig dat innovatief, ruim en meteen leverbaar is? Goed nieuws: er zijn een hoop ID. Buzz Cargo’s onmiddelijk leverbaar!

ID. Buzz met geopende achterdeur waarbij een vrouw in de deuropening zit met een man naast zich

Goed doordacht: veel ruimte op een kleine oppervlakte

Groot laadvolume ondanks compacte afmetingen en bovendien 100% elektrisch: met de ID. Buzz Cargo geeft u een nieuwe definitie aan zakelijke mobiliteit. Aangezien hij gebouwd is op het moderne MEB-platform, biedt de nieuwe ID. Buzz Cargo maximale laadruimte op een kleine oppervlakte. Zo is er plaats voor twee dwars ingeladen europallets op de laadvloer. Het totale laadvolume van de ID. Buzz Cargo bedraagt 3,9 kubieke meter2. Praktisch: de vaste scheidingswand tussen de cockpit en de laadruimte kan indien gewenst worden voorzien van een venster en een laadopening. De optionele tweede schuifdeur aan de kant van de bestuurder maakt het laden nog comfortabeler en flexibeler. Bovendien verenigt de nieuwe ID. Buzz Cargo een grote laadcapaciteit met wendbaarheid: zijn kleine draaicirkel van slechts 11,09 meter loont vooral de moeite wanneer u in de smalle straten van de grote steden rijdt. Wendbaar, variabel en ruim in combinatie met compacte afmetingen: zo is de nieuwe ID. Buzz Cargo opgewassen tegen bijna elke uitdaging van de moderne zakelijke mobiliteit.

Volledig geconnecteerd: connectiviteit en technologie

 • Over-the-air updates

  Software-updates verhogen de functionaliteit van de digitale systemen in uw ID. Buzz Cargo. Die systemen kunnen dankzij over-the-air updates6 via We Connect7 regelmatig geüpdatet en geoptimaliseerd worden. Geen bezoek aan de werkplaats nodig en heel gemakkelijk: de over-the-air updates6 worden tijdens de rit op de achtergrond gedownload via de internettoegang van uw ID. Buzz Cargo. Zodra een update beschikbaar is, verschijnt hierover een melding in het infotainmentsysteem. U wordt dan door de verschillende stappen tot aan de installatie geleid. Terwijl uw ID. Buzz Cargo geparkeerd staat, bijvoorbeeld ‘s nachts, wordt de volledige installatie uitgevoerd en reeds bij de eerstvolgende rit geniet u van geüpdatete en verbeterde functies. Zo blijft u up-to-date en profiteert u ook na de aankoop van uw ID. Buzz van onze ultramoderne digitale ontwikkelingen.

 • Rijhulpsystemen

  Op vraag met meer dan 30 rijhulpsystemen en met de mogelijkheid om met andere voertuigen te communiceren is de ID. Buzz vandaag al klaar voor de mobiliteit van morgen. Voor het eerst in een bedrijfsvoertuig van Volkswagen varieert het spectrum van de slimme rijhulpsystemen van automatisch in- en uitparkeren tot plaatselijke waarschuwingen en gevaarmeldingen (Car2X) en de nieuwste versie van de optionele Travel Assist met zwermgegevens8. Die laatste kan de rijstrook, de afstand tot de voorligger en de door u ingestelde maximumsnelheid aanhouden.8. Daarbij maakt de Travel Assist met zwermgegevens onder andere gebruik van de adaptieve rijstrookgeleiding. Het voertuig wordt hier actief in het midden van de rijstrook gehouden. De Travel Assist met zwermgegevens past zich aan uw rijstijl aan en kan ook verder naar links of rechts rijden op de eigen rijstrook in plaats van precies in het midden.8. Bovendien helpt de Travel Assist met zwermgegevens indien gewenst ook actief bij het wisselen van rijstrook op de snelweg.8. Als er zwermgegevens beschikbaar zijn, hoeft de Travel Assist met zwermgegevens slechts op één gedetecteerde rijstrookgrens te vertrouwen om het spoor aan te houden, bijvoorbeeld op secundaire wegen zonder middenstrookmarkeringen.8 Bovendien beschikt de Travel Assist met zwermgegevens over een vooruitziende snelheidsregeling en bochtenassistent. Zo kan de snelheid van het voertuig worden aangepast aan de geldende snelheidsbeperkingen en aan de wegindeling (bochten, rotondes enz.).8 Ook de optionele IQ.Light-matrixledkoplampen werken proactief. In combinatie met de optionele Light Assist worden ze tijdens het rijden ‘s nachts automatisch in- en uitgeschakeld, voordat andere weggebruikers verblind worden9. Innovatief en volledig geconnecteerd: met de ID. Buzz Cargo arriveert u comfortabeler op uw bestemming.

Kies uw ID. Buzz Cargo

Selecteer het uitrustingsniveau en klik op 'Configureren' om van start te gaan.

Wat denkt u van 5 jaar garantie op uw nieuwe Volkswagen bedrijfsvoertuig?1

Dankzij onze uitzondelijke aanbiedingen geniet u van 5 jaar garantie op de Caddy Cargo, de Transporter 6.1, de Crafter, de nieuwe Amarok en de ID. Buzz Cargo. Ja, met Volkswagen Bedrijfswagens is één ding zeker: vertrouwen is aan boord.

ID. Buzz Cargo

Prijzen en aanbiedingen

ID. Buzz Cargo

Prijzen en aanbiedingen

Volkswagen ID. Buzz Cargo geparkeerd, met daarnaast een vrouw in jeans en een man die een zonnepaneel vasthoudt

Ontdek alle huidige aanbiedingen op de ID. Buzz Cargo:

 • De nettoprijs
 • De kortingen
 • De uitrusting in promo en/of de gratis uitrusting

Offerte afgestemd op uw behoeften

Ontvang nu een vrijblijvende offerte op maat

Awards en onderschrijvingen ID. Buzz Cargo

De Volkswagen ID. Buzz Cargo heeft de prijs van Most Loved Van 2022 in de wacht gesleept op de Best of Van-awards (initiatief van Transport Media & Febiac). De ID. Buzz Cargo heeft het gehaald van 7 andere modellen in een publieke stemming op de website van Transport Media.

De ID. Buzz Cargo, heeft de prestigieuze prijs "International Van of the Year 2023" gewonnen. Het belangrijkste criterium voor de prijs voor de internationale bestelwagen van het jaar is de bijdrage van het voertuig aan de efficiëntie, veiligheid, duurzaamheid en milieunormen van de sector lichte bedrijfsvoertuigen.

Newsletter

Blijf op de hoogte van nieuwtjes met betrekking tot
de Volkswagen ID. Buzz Cargo

Disclaimer van Volkswagen

1.
5 Jaar garantie (2 jaar wettelijke garantie + uitbreiding van 3 jaar of 120.000 km, afhankelijk van de eerst bereikte limiet) of WeCare garantie. Deze actie is geldig voor elke particuliere klant, Business Customer, fleet conventie FA, FB, FC of FD dewelke zijn voertuig aankoopt in eigen naam van 31/05/2024 tot 27/06/2024. Het voordeel van deze garantieverlenging kan worden omgezet in een korting op een nieuw WeCare contract. Deze actie is voorbehouden aan de onderschrijving van een garantieverlengingscontract of WeCare contract, uiterlijk binnen 30 kalenderdagen na levering van het voertuig. Actie onder voorbehoud van aanvaarding. weCare is een product van D'Ieteren Automotive S.A./N.V., maatschappelijke zetel : Maliestraat 50 - 1050 Brussel - België - RPR Brussel, KBO 0466 909 993, FSMA 047196cA. Raadpleeg op www.vdfin.be de algemene voorwaarden van een weCare contract voor meer informatie.
2.
Gemeten volgens SAE V6
3.
CO₂-uitstoot wordt bij Volkswagen, zo veel mogelijk, onmiddellijk vermeden en beperkt. Leveranciers worden daarom verplicht tot vermijden en verminderen. De CO2-uitstoot die bij Volkswagen en door overeenkomstige verplichtingen in de toeleveringsketen niet kan worden vermeden of beperkt, wordt in dezelfde hoogte gecompenseerd door gecertificeerde klimaatbeschermingsprojecten.
4.
Het zuiver elektrische rijbereik gemeten volgens de wereldwijd geharmoniseerde testprocedure voor personenauto's en lichte bedrijfsvoertuigen (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure, WLTP) in de uitrustingsvariant met het grootste rijbereik van de nieuwe ID. Buzz Pro op de rollentestbank. Het werkelijke zuiver elektrische WLTP-rijbereik kan afwijken afhankelijk van de uitrusting. Het werkelijke zuiver elektrische rijbereik wijkt in de praktijk af al naargelang rijstijl, snelheid, gebruik van comfort-/hulpapparatuur, buitentemperatuur, aantal passagiers/bagage en topografie.
5.
Het voertuig en oplaadstation moeten beschikken over de functie Plug & Charge.
6.
Het gebruik van over-the-air updates is enkel mogelijk indien het voertuig online is en verbonden is met het internet. Daarnaast is ook een geldig We Connect-contract nodig.
7.
Voor het gebruik van de We Connect-prestaties heeft u een Volkswagen ID-gebruikersaccount nodig en moet u zich met uw gebruikersnaam en wachtwoord bij We Connect aanmelden. Daarna moet u een apart We Connect- respectievelijk We Connect Plus-contract met Volkswagen AG online afsluiten. Voor We Connect Plus heeft u 90 dagen na de overhandiging van het voertuig de tijd om het voertuig te registreren op vwn.de/myVolkswagen of via de App Volkswagen We Connect (beschikbaar in de App Store en Google Play Store) en de diensten te gebruiken voor de volledige duur van de overeengekomen kosteloze looptijd. Het gebruik van de mobiele onlinediensten van We Connect wordt mogelijk gemaakt via een geïntegreerde internetverbinding. De daarmee verbonden, binnen Europa geldende datakosten worden in het kader van de afdekking van het netwerk met uitzondering van de Streaming & Internet-diensten en afzonderlijke in-car-apps door Volkswagen AG gedragen. Voor het gebruik van de Streaming & Internet-diensten, afzonderlijke in-car-apps, zoals WLAN-hotspot, kunnen betaaldatapakketten via de externe connectiviteitspartner Cubic Telecom worden aangekocht. Deze netwerkpakketten kunnen in talrijke Europese landen worden gebruikt. Informatie over voorwaarden, prijzen en ondersteunde landen vindt u op vw.cubictelecom.com. Anders kunnen Webradio en mediastreaming via een mobiele terminal (bv. smartphone) als mobiele WLAN-hotspot worden gebruikt. In dit geval zijn de overeenkomstige diensten enkel beschikbaar met een bestaande of nieuw af te sluiten overeenkomst voor mobiel datagebruik tussen u en uw mobiele provider, en dit enkel binnen het dekkingsgebied van netwerk van de provider. De datacommunicatie via het internet kan extra kosten (bijvoorbeeld roamingkosten) veroorzaken, afhankelijk van uw specifieke mobieletelefoontarief en vooral bij gebruik in het buitenland. De beschikbaarheid van de in de packs beschreven afzonderlijke diensten van We Connect en We Connect Plus kan van land tot land verschillen, en is ook afhankelijk van het voertuig en de uitrusting. De diensten zijn beschikbaar voor de overeengekomen contractduur en kunnen tijdens de looptijd van het contract inhoudelijke wijzigingen ondergaan of worden stopgezet. Meer informatie vindt u op connect.volkswagen-we.com en bij uw Volkswagen Bedrijfsvoertuigen-partner. Informatie over de tariefvoorwaarden van mobilofoons zijn beschikbaar bij uw mobilofoonleverancier. Gelijktijdig gebruik van We Connect en We Connect Fleet is wettelijk niet toegestaan.
8.

De rijassistent is enkel bruikbaar binnen de grenzen van het systeem. De bestuurder moet op ieder moment in staat zijn om de overhand te nemen op de rijhulpsystemen en wordt niet van zijn verantwoordelijkheid ontdaan om een voorzichtige rijstijl te hanteren. De rijassistent kan op ieder moment worden uitgeschakeld.

Het systeem is bruikbaar tot de maximumsnelheid van het voertuig is bereikt. De online elementen van de Travel Assist met zwermgegevens zijn alleen bruikbaar binnen de grenzen van het mobiele netwerk en de privacy-instellingen. De online elementen kunnen op ieder moment uitgeschakeld worden in de We Connect ID.-app.

Het online gedeelte van de Travel Assist is beschikbaar in de volgende landen: België, Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Groot-Brittannië & Noord-Ierland, Hongarije, Ierland, Italië, Kroatië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Slovakije, Slovenië, Spanje, Tsjechië, Zweden, Zwitserland.

Om de dienst Travel Assist met zwermgegevens te activeren heeft u een Volkswagen ID-gebruikersaccount nodig en moet u een apart We Connect-contract afsluiten (klik hier voor details: https://www.volkswagen.de/de/konnektivitaet-und-mobilitaetsdienste/konnektivitaet/we-connect/aktivierung.html). Bovendien is een apart contract voor de zwermgegevens vereist (online gedeelte).

Na de levering van het voertuig heeft u 90 dagen de tijd om de online functie van de Travel Assist met zwermgegevens te activeren. Na afloop van deze termijn begint de initiële gebruiksperiode van het online gedeelte van de Travel Assist met zwermgegevens te lopen. Nadat de initiële gebruiksperiode is verstreken, heeft u de mogelijkheid om de looptijd met bijbetaling te verlengen. Het gebruik van het online gedeelte van de Travel Assist met zwermgegevens wordt mogelijk gemaakt via een geïntegreerde internetverbinding. De daarmee verbonden binnen Europa geldende datakosten worden in het kader van de dekking van het netwerk door Volkswagen AG gedragen. De datacommunicatie via het internet kan extra kosten (bijvoorbeeld roamingkosten) veroorzaken, afhankelijk van uw specifieke mobieletelefoontarief en vooral bij gebruik in het buitenland.

De diensten zijn beschikbaar voor de overeengekomen contractduur en kunnen tijdens de looptijd van het contract inhoudelijke wijzigingen ondergaan of worden stopgezet. Meer informatie vindt u op www.connect.volkswagen-we.com en bij uw Volkswagen-partner. Informatie over de tariefvoorwaarden van mobilofoons zijn beschikbaar bij uw mobilofoonleverancier.

9.
Binnen de limieten van het systeem.