Taxi multivan blauw gastvrouwen luchthaven
Taxi multivan blauw gastvrouwen luchthaven
Taxi multivan blauw gastvrouwen luchthaven

Taxi’s en shuttles.

Gespecialiseerde oplossingen voor uw personenvervoer.

 

Schoolbussen, taxi’s en shuttlediensten hebben één ding met elkaar gemeen: ze moeten mensen veilig en comfortabel op hun bestemming brengen. Volkswagen heeft voor elk personenvervoer het perfecte model met zuinige motoren en 4MOTION-vierwielaandrijving.  Van de praktische Caddy tot de stijlvolle Multivan, ze zijn stuk voor stuk betrouwbaar en makkelijk toegankelijk voor alle passagiers.

Onze sterke punten.

Versnellingsbak 4MOTION

4MOTION.

Ons hele gamma is uitgerust met 4MOTION-vierwielaandrijving en automatische DSG- of ASG-versnellingsbakken.

Rendabiliteit Crafter grijs weg

Rendabiliteit.

Het hele gamma is standaard uitgerust met het Pack BlueMotion. Het startstopsysteem, de rem-energierecuperatie en de boordcomputer leveren samen een lage prijs per kilometer op.

Comfort binnacle

Comfort.

Natuurlijk is het belangrijk dat u de hele dag comfortabel kunt werken. Daarom zijn onze voertuigen uitgerust met veel en slimme opbergruimtes voor de bagage van alle passagiers. De bestuurderszetel en het stuurwiel zijn in de hoogte en in de diepte regelbaar. Optioneel kunt u kiezen voor de elektrische dichttrekhulp voor het sluiten van de schuifdeur.

 

Veiligheid

Veiligheid.

U kunt uw voertuig uitrusten met een pak interessante rijbijstandssystemen: Adaptive Cruise Control (ACC), Lane Assist en Front Assist met het City Emergency Braking System. Zo bent u altijd veilig onderweg.

Infotainment Car-Net

Infotainment.

Onderweg gebruikt u het optionele navigatiesysteem, de optionele Car-Net App Connect en de Car-Net Guide & Inform. Dan beschikt u op elk moment over de laatste informatie. Zo vermijdt u files. Of vindt u het dichtstbijzijnde tankstation of een goede parkeerplaats.

 

Een model voor elk personenvervoer.

Onze modellen.

Transporter wit 3/4 witte achtergrond

De Transporter.

Onder andere beschikbaar als Transporter Combi.

De Transporter Combi is beschikbaar in verschillende afmetingen en afwerkingen, optioneel met 4MOTION-vierwielaandrijving. Tot 9 personen kunnen erin plaatsnemen en hun bagage opbergen. Dankzij Easy Entry kan de tweede zetelrij naar voren worden geklapt, zodat ook de achterste passagiers makkelijk in en uit kunnen stappen. De rubberen vloer is makkelijk in onderhoud en werkt geluidsabsorberend. Kortom, de Transporter is perfect om personen te vervoeren.
 

Caravelle bruin 3/4 witte achtergrond

De Caravelle.

De Caravelle is de perfecte shuttle en kan tot 9 personen en hun bagage vervoeren. Met het optionele modulaire zetelsysteem kunnen de zetels makkelijk worden verwijderd en terug geplaatst op hun vaste ankerpunten. Zo maakt u meer of minder plaats voor bagage. Standaard opent de achterdeur naar boven. Dit is handig om in en uit te laden en beschermt u ook tegen de regen. Op vraag kan de Caravelle geleverd worden met zijwaarts openende achterdeuren.
 

Caddy grijs witte achtergrond

De Caddy.

Beschikbaar als Caddy en Caddy Maxi, al dan niet op aardgas.

Met de Caddy of Caddy Maxi, die 47 cm langer is, plooit u zich in een handomdraai naar alle wensen van uw passagiers. Hij biedt tot 7 comfortabele plaatsen. Op de tweede rij kunnen de zitbank en de zetel samen of apart worden dichtgeklapt naargelang de nodige bagageruimte.

De banken en zetels op de eerste en tweede rij kunnen bovendien ook helemaal worden verwijderd voor nog meer bagageruimte. Ontdek zeker ook onze Caddy & Caddy Maxi op aardgas. Dan rijdt u een stuk voordeliger, terwijl het rijbereik even groot is als bij een gewone motor: tot 800 km in de Caddy Maxi.
 

Multivan grijs 3/4 witte achtergrond

De Multivan.

De Multivan biedt de flexibelste oplossingen voor elk personenvervoer. Dankzij een ingenieus railsysteem schuift u de zitbank met 3 zetels en de 2 individuele zetels op de tweede rij voor- en achteruit als het nodig is. De individuele zetels op de tweede rij kunnen eveneens 180 graden worden omgedraaid zodat uw passagiers tegenover elkaar genieten van de rit. Meer bagageruimte nodig? Dan verwijdert u gewoon de zetels en de zitbanken.
 

Personenvervoer op maat van uw specifieke noden

Personenvervoer op maat van uw specifieke noden.

Slimme opbergruimtes, multimediaoplossingen en andere accessoires maken elke rit in uw bedrijfsvoertuig nog aangenamer voor uw passagiers. Een gespecialiseerd team staat klaar om uw voertuig tot in de kleinste details af te stemmen op uw wensen.

Dit zijn de beschikbare accessoires:

  • Raamverduistering
  • Tapijten
  • Infotainment
  • Dakkoffer

Vind uw voertuig.

Vind exact het voertuig dat u zoekt: bepaal zelf alle specificaties, van aandrijfsysteem tot laadvermogen.
 

Uw browser blijkt niet up-to-date te zijn.

Het kan zijn dat onze website hierdoor niet optimaal werkt.
We raden u een update van uw webbrowser aan!

De nieuwste versie staat telkens en overal garant voor een goede internetervaring.

Bedankt voor uw bezoek en veel plezier,
uw Volkswagen Commercial Vehicles-team.