• 5 jaargarantie 1
 • Doorwaaddiepte800 mm
 • Sleepvermogen van3,5 ton
 • Afmetingen van de laadruimte (LxBxH)1.651 x 1.584 (1.227 tussen de wielkasten) x 525
 • Inschakelbaar of permanent4X4

De weg is zijn bestemming

De nieuwe Amarok is gebouwd voor mensen die een auto nodig hebben die meer kan dan alleen van A naar B rijden. Hij is de belichaming van veelzijdigheid op vier wielen. Dankzij de moderne technologie aan boord is hij opgewassen tegen al uw uitdagingen: vrijwel elke ondergrond is kinderspel voor dit beresterke werkpaard, in weer en wind. Zijn nieuwe, unieke design maakt hem overal een echte blikvanger. Ontdek nu de nieuwe Amarok, de geslaagde mix tussen bedrijfsvoertuig en premiumklasse van Volkswagen Commercial Vehicles.

Dat is design

Kracht, beheersing en wendbaarheid op bijna alle vlakken, dat maakt de nieuwe Amarok tot de Volkswagen Commercial Vehicles-pick-up uit de premiumklasse. Zijn genen zeggen offroad, terwijl zijn design zijn uitzonderlijke allroundeigenschappen benadrukt. Voor elk van de vijf uitvoeringen biedt het koetswerkdesign opvallende verschillen. Met de diverse radiatorroosters en de nieuw ontworpen styling- of sportbars en treden laat de nieuwe Amarok als het ware niets te wensen over.

Dat is offroad

Wat de nieuwe Amarok tot een volwaardige offroader maakt? Dankzij nieuwe technieken, meer rijmodi, airbags en meer dan 25 rijhulpsystemen biedt hij nog betere offroadcapaciteiten dan zijn voorganger. Met name bij koetswerk, onderstel, motor- en versnellingsbakvarianten werden de offroadcapaciteiten aanzienlijk uitgebreid: van gewijzigde afmetingen tot een beduidend grotere doorwaaddiepte. De hoge oprijhoek en de hogere bodemvrijheid zorgen ervoor dat hij offroad beter presteert. Kortom: meer offroadkwaliteiten, meer offroadgevoel, meer Amarok.

The VW Amarok with forest workers.

Dat is veelzijdigheid

Materiaal inladen, lasten trekken of op onverharde ondergrond rijden ... In de stad, op het platteland of in het open veld ... Als basisversie of als Amarok Aventura ... De nieuwe Amarok is superveelzijdig. Bovendien is de nieuwe Amarok ten opzichte van zijn voorganger op vele vlakken gegroeid. Dankzij een veelheid aan slimme features is hij nog breder inzetbaar bij een nog zwaardere belasting. Zo is de trekhaak met een sleepvermogen tot 3,5 ton nu beschikbaar voor alle automatische versnellingsbakken. Of neem nu de laadbak: tussen de wielkasten is er voldoende ruimte voor een dwars geplaatst europallet, dat aan stevige sjorogen kan worden verankerd. Deze aanpassingen - en nog veel meer - maken hem tot een veelzijdiger bedrijfsvoertuig. Dankzij nieuwe comfortuitrustingen, meer dan 25 rijhulpsystemen, airbags en vele koetswerkpacks is hij een pick-up die al even hard uitblinkt in het vervoer van mensen als in het vervoer van materiaal. En dat zowel in een stedelijke omgeving als buiten de gebaande wegen.

Offerte afgestemd op uw behoeften

Ontvang nu een vrijblijvende offerte op maat.

Van basis- tot premiumuitrusting: steeds weer Amarok!

De nieuwe Amarok van Volkswagen Commercial Vehicles zorgt ervoor dat uw werk een stuk aangenamer wordt - of toch alles wat met mobiliteit en transport te maken heeft. Want zowel in de standaard- als in de optionele uitrusting biedt de nieuwe Amarok eersteklas comfort in combinatie met een intelligent infotainment en moderne rijhulpsystemen, en dit in aanzienlijk grotere mate dan zijn voorganger. Ontdek hier alvast enkele van de talrijke premiumfeatures. 

 • Uitgekiend comfort

  Sommige dagen zijn op zich al lastig genoeg. De nieuwe Amarok biedt daarom premiumuitrusting die de rit aangenamer kan maken. Zoals bijvoorbeeld de comfortabele, tienvoudig elektrisch verstelbare voorstoelen2. Die zijn bij de Amarok Aventura standaard met Savona- en Cricket-leder bekleed, terwijl u in de Amarok Style plaatsneemt op Art Velours3. Het dashboard en de deurranden in de cockpit springen in het oog door hun elegante lederlook4. In combinatie met het multifunctionele stuur5 en de harmonieuze sfeerverlichting6 bent u zeker van een uiterst ontspannen rit. Dat is overigens ook te danken aan de nieuwe 10-trapsautomaat met shift-by-wire-technologie7, die de kracht van de nieuwe Amarok op efficiënte wijze naar de weg overbrengt. Begint het plots te regenen? Met een druk op een knop beschermt u de lading in de laadbak met de elektrische rolafdekking8.

   

 • Compleet nieuw Volkswagen Commercial Vehicles-design

  Met zijn krachtige contouren meet de nieuwe Amarok zich het volledig herziene design van Volkswagen Commercial Vehicles aan: De hoge oprijhoek en de hogere bodemvrijheid zorgen ervoor dat hij offroad beter presteert. Bovendien heeft hij een langere wielbasis dan zijn voorganger, wat zijn mannelijkheid benadrukt. Dankzij de stylingopties van Volkswagen kunt u uw eigen verbeelding tot leven laten komen en heeft u de keuze tussen tal van mogelijkheden om een persoonlijke toets aan te brengen. Met acht lakkleuren die in alle uitvoeringen beschikbaar zijn, en sierelementen zoals een sportsbar voor de Amarok Aventura en stylingbars voor de Amarok Style is er heel wat speelruimte voor uw eigen voorkeuren.

 • Infotainment & connectiviteit

  Dat ziet er goed uit: Digital Cockpit van 20,32 cm (8") of optioneel 31,24 cm (12,3")9 en mobiele online diensten10 - de nieuwe Amarok slaat ook digitaal nieuwe wegen in. Via het grote kleurentouchscreen kunt u niet alleen talrijke voertuigfuncties maar ook de digitale radio bedienen. Op aanvraag geniet u van de functie Online navigatie. Deze maakt gebruik van gegevens die in het navigatietoestel zijn opgeslagen. Daarnaast worden server-/online gegevens via ingebouwde simkaarten gebruikt om bijvoorbeeld ook rekening te houden met het actuele verkeer. Via het pack VW Connect Navigation geniet u onder andere ook van navigatiekaarten die online kunnen worden bijgewerkt, actuele verkeersinformatie voor Europa en toegang tot bepaalde bijzondere reisdoelen. En met het premiumsoundsysteem van Harman Kardon11 met acht high-end luidsprekers, een subwoofer en een muziekvermogen van 640 watt worden ook uw oren verwend. Over luisteren: met het pack VW Connect Basic12 is de spraakbediening van de nieuwe Amarok nog performanter. Met de We Connect ID.-app/Volkswagen-app13 kunt u bovendien veel voertuigfuncties bedienen vanaf uw smartphone. 

 • Rijmodi en rijhulpsystemen

  Meer rijmodi betekenen meer mogelijkheden: de vooraf geconfigureerde rijmodi van de nieuwe Amarok ondersteunen bestuurders op meerdere niveaus in speciale offroadsituaties en in verschillende weers- en wegomstandigheden. De meer dan 25 rijhulpsystemen, waarvan er meer dan twintig volledig nieuw zijn aan boord van de Amarok, zorgen optioneel voor extra rijcomfort. Park Assist Plus14 bijvoorbeeld. Terwijl men op het platteland zelden problemen heeft met parkeerplaatsen, kan het in de stad soms wel wat krap worden. En dan is het handig om een volledig automatische parkeerhulp te hebben, die het voertuig in een smal plaatsje rijdt. Het systeem kan een beschikbare parkeerplaats detecteren en het parkeermanoeuvre uitvoeren15. U moet alleen toezicht houden op het parkeerproces en indien nodig ingrijpen. Ook nuttig in smalle situaties is het omgevingszicht (Area View)16. Deze functie maakt verschillende beelden mogelijk met behulp van camera’s aan alle vier de kanten en een 360°-bovenaanzicht. Rijdt u vaak op wegen met meerdere rijstroken in de stad of op de snelweg? Dan is de rijstrookassistent17 heel handig: met een ledlampje in elke buitenspiegel waarschuwt hij voor voertuigen die van achteren naderen15 of die zich al in uw dode hoek bevinden. Deze en nog veel meer rijhulpsystemen maken de nieuwe Amarok niet alleen beter maar zorgen er ook voor dat u meer ontspannen rijdt.

Testrit Amarok

Laat een testrit met de nieuwe Amarok u overtuigen.
Boek nu een testrit via één van onze Dealers.

Dat is Amarok. De nieuwe pick-up van Volkswagen.

De nieuwe Amarok werd compleet nieuw ontwikkeld. Met zijn moderne techniek en het nieuw ontworpen design combineert hij de gewende robuustheid met nieuw comfort uit het premiumsegment. Zijn veelzijdigheid maakt hem bijzonder; en die veelzijdigheid komt ook terug in de talrijke extra’s en uitrustingspacks. Zo heeft u nog meer kans om uw droomvoertuig te vinden.

 • Meer licht!

  In de nieuwe Amarok worden uitsluitend ledkoplampen gebruikt. Vanaf het model Amarok Style zijn ook de achterlichten in ledtechnologie beschikbaar. Als bijzonder accent beschikken de nieuwe Amarok Style en Amarok Aventura over IQ.Light-ledmatrixkoplampen met dynamische regeling van het verlichtingsbereik. In totaal staan, afhankelijk van uw uitrusting, de volgende optionele technologieën ter beschikking:

  • IQ.Light-ledmatrixkoplampen
  • Ledkoplampen
  • Led-/halogeenachterlichten
  • Ledmistkoplampen
  • Omgevingsverlichting
  • Ledlichten in laadbak
 • Rock & Road & Roll

  Velgen geven elk voertuig een individueel karakter. Daarom is er voor de nieuwe Amarok ook een nieuwe waaier aan velgen en banden. Houdt u van krachtig? Of elegant? Of misschien toch liever all-terrain? Met onder meer stalen velgen van 16", aluminium velgen van 21"18 en terreinbanden tot 18"19 heeft u veel keuze. 

 • Hoe beter men zit, hoe beter men rijdt

  Dankzij de grotere afstand tussen de zitrijen hebben de vijf volwassenen in de dubbele cabine nu beduidend meer plaats. En dat is niet alles: van de zesvoudig verstelbare bestuurderstoel (viervoudig voor voorpassagier) in het basismodel van de Amarok tot de tienvoudig elektrisch verstelbare stoelen in de Amarok Aventura is zitcomfort gegarandeerd. Over plaats: geniet van meer opbergruimte, onder andere dankzij een extra handschoenenkastje, zakken aan de rugleuning en meer opbergmogelijkheden onder de achterstoelen.

 • Brengt kleur in het landschap

  De nieuwe Amarok is beschikbaar in acht lakkleuren: Clear White als niet-metaallak en Midnight Black, Bright Blue, Light Grey, Dark Grey, Deep Red en Bright Beige als metallic kleuren. Mid Blue is beschikbaar als exclusieve Volkswagen Commercial Vehicles-kleur.

Even handig als belangrijk: rijhulpsystemen

De nieuwe Amarok kan worden uitgerust met meer dan 25 rijhulpsystemen, waarvan er twintig compleet nieuw zijn voor de Amarok. U kiest zelf hoeveel comfort u wenst tijdens uw ritten.

Comfortsystemen 

Rijhulpsystemen

Digitale diensten en apps

 • VW Connect Basic

  Met het pack VW Connect Basic stelt Volkswagen u nuttige mobiele online diensten voor uw voertuig ter beschikking, momenteel de online spraakbediening. Volkswagen Commercial Vehicles gaat het aanbod in de toekomst uitbreiden met meer mobiele online diensten. U wordt hiervan tijdig op de hoogte gebracht.

 • VW Connect Navigation

  Met het pack VW Connect Navigation krijgt u extra mobiele online diensten voor uw voertuig. Onder andere geïntegreerde navigatie, actuele verkeersinformatie voor Europa en toegang tot bepaalde bijzondere reisdoelen (POI’s) zorgen voor een betere oriëntatie.

Kies uw Amarok

Selecteer het uitrustingsniveau en klik op 'Configureren' om van start te gaan.

Wat denkt u van 5 jaar garantie op uw nieuwe Volkswagen bedrijfsvoertuig?1

Dankzij onze uitzondelijke aanbiedingen geniet u van 5 jaar garantie op de Caddy Cargo, de Transporter 6.1, de Crafter, de nieuwe Amarok en de ID. Buzz Cargo. Ja, met Volkswagen Bedrijfswagens is één ding zeker: vertrouwen is aan boord.

International Pick-Up of the Year !

De Amarok van Volkswagen Bedrijfswagens wint voor de derde keer de prestigieuze "Internationale Pick-up Award", wat zijn betrouwbaarheid en terreinprestaties bevestigt. Deze onderscheiding, toegekend door de 20 juryleden van IPUA benadrukt het engagement van Volkswagen voor innovatie en kwaliteit.

Amarok

Prijzen en aanbiedingen

Amarok

Prijzen en aanbiedingen

Volkswagen Amarok in een bos met werklui ernaast

Ontdek alle huidige aanbiedingen op de Amarok:

 • De nettoprijs
 • De kortingen
 • De uitrusting in promo en/of de gratis uitrusting

Disclaimer van Volkswagen

1.
5 Jaar garantie (2 jaar wettelijke garantie + uitbreiding van 3 jaar of 120.000 km, afhankelijk van de eerst bereikte limiet) of WeCare garantie. Deze actie is geldig voor elke particuliere klant, Business Customer, fleet conventie FA, FB, FC of FD dewelke zijn voertuig aankoopt in eigen naam van 31/05/2024 tot 27/06/2024. Het voordeel van deze garantieverlenging kan worden omgezet in een korting op een nieuw WeCare contract. Deze actie is voorbehouden aan de onderschrijving van een garantieverlengingscontract of WeCare contract, uiterlijk binnen 30 kalenderdagen na levering van het voertuig. Actie onder voorbehoud van aanvaarding. weCare is een product van D'Ieteren Automotive S.A./N.V., maatschappelijke zetel : Maliestraat 50 - 1050 Brussel - België - RPR Brussel, KBO 0466 909 993, FSMA 047196cA. Raadpleeg op www.vdfin.be de algemene voorwaarden van een weCare contract voor meer informatie.
2.
Standaarduitrusting op de Amarok Aventura. Optionele uitrusting op de Amarok Style. In de Amarok Style alleen optioneel beschikbaar voor de bestuurdersstoel.
3.
Tienvoudig verstelbare stoelen in de Amarok Style optioneel ook in Savona-leder bestelbaar.
4.
Standaard lederlook op de Amarok Aventura, optioneel bestelbaar voor de Amarok Style.
5.
Multifunctioneel stuur standaarduitrusting.
6.
Standaarduitrusting op de Amarok Aventura, optioneel bestelbaar voor de Amarok Style in combinatie met dashboard in lederlook.
7.
Afhankelijk van de gekozen uitvoering en motor.
8.
Optionele uitrusting op de Amarok Aventura en Amarok Style.
9.
De Digital Cockpit van 31,24 cm (12,3") is beschikbaar in combinatie met een airconditioningsysteem met 2 zones en radio/navigatie van 30,48 cm (12").
10.
Mobiele online diensten zullen vermoedelijk beschikbaar zijn vanaf Q2 2023.
11.
Standaarduitrusting op de Amarok Aventura. Optionele uitrusting op de Amarok Style.
12.

Voor het gebruik van de We Connect-diensten heeft u een Volkswagen ID-gebruikersaccount nodig en moet u zich met uw gebruikersnaam en wachtwoord bij We Connect aanmelden. U dient ook online een apart We Connect-contract af te sluiten met de packs VW Connect Basic en VW Connect Navigation. Voor VW Connect Basic en VW Connect Navigation heeft u 90 dagen na de overhandiging van het voertuig de tijd om het voertuig te registreren op vwn.de/myVolkswagen of via de We Connect ID.-app/Volkswagen-app (beschikbaar in de App Store en Google Play Store) en de diensten te gebruiken voor de volledige duur van de overeengekomen kosteloze looptijd.

Het gebruik van de mobiele online diensten van VW Connect wordt mogelijk gemaakt via een geïntegreerde internetverbinding. Om gebruik te kunnen maken van de gratis We Connect ID.-/ Volkswagen-app is een smartphone met geschikt iOS of Android-besturingssysteem nodig alsook een simkaart met dataoptie inclusief een bestaande of nieuw af te sluiten overeenkomst voor mobiel datagebruik tussen u en uw provider.

De beschikbaarheid van de in de packs beschreven afzonderlijke diensten van VW Connect Basic en VW Connect Navigation kan van land tot land verschillen, en is ook afhankelijk van het voertuig en de uitrusting. De diensten zijn beschikbaar voor de overeengekomen contractduur en kunnen tijdens de looptijd van het contract inhoudelijke wijzigingen ondergaan of worden stopgezet. Meer informatie vindt u op connect.volkswagen-we.com en bij uw Volkswagen Commercial Vehicles-partner. Informatie over de tariefvoorwaarden van mobilofoons zijn beschikbaar bij uw mobilofoonleverancier.

Gelijktijdig gebruik van VW Connect en We Connect Fleet is wettelijk niet toegestaan.

13.
Vanaf KW25 2023 krijgt de ‘We Connect ID.-app’ een nieuwe naam, namelijk Volkswagen-app’.
14.
Park Assist Plus standaard op de Amarok Aventura. Optioneel bestelbaar voor de Amarok Style binnen de rijhulppacks en in combinatie met een automatische versnellingsbak.
15.
Binnen de limieten van het systeem.
16.
Area View optioneel bestelbaar.
17.
Standaard op de Amarok Aventura en Amarok Style.
18.
Optioneel voor de Amarok Aventura.
19.
Optioneel bestelbaar voor de Amarok Style.
20.
Alleen in combinatie met de optionele IQ.Light-ledmatrixkoplampen.