Grenzeloze vrijheid op vier wielen

Inslapen onder de sterren. ‘s Ochtends gewekt worden door het ruisen van de zee. Andere landen verkennen en u toch overal thuis voelen: de Volkswagen California 6.1 biedt pure vrijheid. Met zijn comfortabele binnenuitrusting en doordachte details maakt hij van iedere trip een onvergetelijk avontuur. Geniet van uw onafhankelijkheid en reis naar waar u maar heen wilt. Met alles wat u nodig hebt binnen handbereik.

Bijzonder indrukwekkend

Meer vrijheid – ook in het interieur

Iedere dag nieuwe landen, culturen en plaatsen ontdekken. En u toch overal thuis voelen. De Volkswagen California 6.1 is uw woonkamer voor onderweg. Het ruime interieur biedt plaats genoeg voor iedereen. En ook alle lievelingsknuffels en vakantielectuur kunnen probleemloos mee. Koken, slapen, relaxen – precies zoals thuis. Alleen staat de wereld voor de deur.

Kies uw California

Selecteer het uitrustingsniveau en klik op 'Configureren' om van start te gaan.

Wat denkt u van 5 jaar garantie op uw nieuwe Volkswagen?1

Dankzij onze uitzondelijke aanbiedingen geniet u van 5 jaar garantie op de Volkswagen Caddy, de Volkswagen Multivan, de Volkswagen California, de Volkswagen Grand California, de Volkswagen Caddy California, de Volkswagen Caravelle en de Volkswagen ID. Buzz. Vraag er naar bij uw ConsessiehouderOpens an external link.

California

Offerte op maat

California

Offerte op maat

Ontvang een vrijblijvende offerte op maat.

Het California Center is er voor u

Voor alle vragen over de Volkswagen California, zijn uitrusting, zijn onderhoud… staan onze experten voor u klaar. Aarzel niet om hen te contacteren.

Volg ons op instagram

De avonturen van onze Volkswagen California delen we graag op instagram.

Newsletter

Blijf op de hoogte van nieuwtjes met betrekking tot
de Volkswagen California