--:--
--:--
--:--

Transporter Bestelwagen 6.1. 

Brengt alles op straat

Ruim 70 jaar geleden was hij de oplossing voor transportproblemen. Vandaag is de Volkswagen Transporter Bestelwagen 6.1 performanter dan ooit. Met zijn aanzienlijke laadhoogte, zeeën van ruimte en moderne rijhulpsystemen brengt hij u, uw team en uw materiaal iedere dag opnieuw veilig naar uw werkplek.

Bijzonder indrukwekkend

Ook op stressvolle dagen ontspannen blijven

Iedere dag opnieuw zorgt u ervoor dat al uw materiaal én uw hele team veilig van A naar B raken. Van zijn kant zorgt de Volkswagen Transporter Bestelwagen 6.1 ervoor dat ook met u alles goed gaat. Zijn ergonomische bestuurderwerkplek, zijn traploos verstelbare stuur en zijn bestuurdersstoel, de stevige en toch comfortabele kussens en het nieuw uitgetekende instrumentenbord maken u het rijden zo comfortabel mogelijk. Dankzij het uitstekende zicht rondom kunt u ook in het hectische stadsverkeer en op onoverzichtelijke werven de omgeving goed in de gaten houden. En eens geparkeerd tovert u hem in een handomdraai om tot een mobiel kantoor.

Configurator step 1: Kies uw Transporter

Selecteer het uitrustingsniveau en klik op 'Configureren' om van start te gaan.

Configurator step 2: Configureer uw Transporter

Stel uw ideale Transporter samen. Onderaan de configurator vindt u een samenvatting van uw voertuig.

Transporter 6.1

Onze promoties

Transporter 6.1

Onze promoties

Saloncondities1

  • Prijs vanaf €20.480 Excl. BTW
  • €3.500 Salonkorting Excl. BTW
  • Pack Sound & Cool aan €99 Excl. BTW i.p.v. €1.826 Excl. BTW
  • Houten laadvloer aan €99 Excl. BTW i.p.v. €380 Excl. BTW
  • 0% in Financiële Renting2

Disclaimer van Volkswagen

1.
De aanbiedingen zijn geldig voor professionelen bij aankoop van een nieuw Volkswagen bedrijfsvoertuig tijdens de periode van 27/11/2020 t.e.m. 01/02/2021, bij de deelnemende erkende Volkswagen Bedrijfsvoertuigen-verdelers in België. Meer info bij uw verdeler. Indien het bestelde voertuig meerdere uitrustingen van hetzelfde type (standaard/Pack/optie) bevat, zal slechts een uitrusting naar keuze van de verkoper geleverd worden zonder prijsaanpassing. Informaties onder voorbehoud van eventuele encodingsfouten. Afgebeelde modellen ter illustratie. Sommige afgebeelde modellen bevatten betalende opties en/of opties die pas later beschikbaar zijn. Aanbiedingen niet geldig voor klanten met een fleetconventie.
2.
Rentevoet van 0 % in Financiële Renting op alle nieuwe Volkswagen bedrijfsvoertuigen (Caddy Van, Caddy Cargo, Transporter, Crafter en Amarok). Aanbieding enkel geldig voor professionele klanten, op contracten van 60 maanden, met uitzondering van FZ/FU conventies, afgesloten van 27/11/2020 tot en met 01/02/2021. Onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier door D’Ieteren Lease n.v. (filiaal en verbonden kredietagent van Volkswagen D’Ieteren Finance n.v.). Maatschappelijke zetel: Leuvensesteenweg 679, 3071 Kortenberg, België – RPR: Leuven 0402623937. D’Ieteren Lease n.v., is een niet verbonden agent (FSMA 20172A) van P&V Verzekeringen (code 0058). Actie niet cumuleerbaar met andere specifieke voorwaarden van D’Ieteren Lease n.v. Onder voorbehoud van vergissingen en prijswijzigingen.

Uw browser blijkt niet up-to-date te zijn.

Het kan zijn dat onze website hierdoor niet optimaal werkt.
We raden u een update van uw webbrowser aan!

De nieuwste versie staat telkens en overal garant voor een goede internetervaring.

Bedankt voor uw bezoek en veel plezier,
uw Volkswagen Commercial Vehicles-team.