2.2.0.4_0, 2017-05-15 14:52:25

De perfecte shuttle.

Al meer dan dertig jaar voldoet de Caravelle aan de hoogste eisen voor professioneel personenvervoer. Hij overtuigt met zijn comfortabele interieurontwerp en moderne infotainmentsystemen in combinatie met een geavanceerde en veelzijdige bestuurderswerkplek. Dankzij zijn lage brandstofverbruik is de Caravelle ook vanuit economisch oogpunt de perfecte shuttle.

Vanaf

Vanaf

Veelzijdige details.

Verschillende zetelconfiguraties, talloze opbergruimten en een groot aantal elektronische functies maken van de Caravelle de perfecte shuttle.

Krachtige prestaties.

De Caravelle overtuigt met zijn geavanceerde motortechnologie en vooral een laag verbruik. De vierwielaandrijving 4MOTION en de DSG-versnellingsbak met dubbele koppeling leveren goede rijprestaties.

Voldoet aan de hoogste normen.

De Caravelle biedt moderne infotainmentsystemen, samen met innovatieve mobiele onlinediensten. U blijft optimaal op de hoogte tijdens uw shuttlewerk en bereikt uw bestemming via de snelste route.

Behulpzame metgezellen.

De praktische rijhulp- en veiligheidssystemen in de Caravelle staan u bij in noodsituaties, bij het parkeren of het wisselen van rijstrook, en nog veel meer.

Tot uw dienst.

Voor meer informatie.