Bos- & landbouw Koe Landweg
Bos- & landbouw Koe Landweg
Bos- & landbouw Koe Landweg

Bos- & landbouw.

Het perfecte voertuig voor onverharde wegen.

 

Werken in de natuur, op het land en in de bossen vraagt om krachtige bedrijfsvoertuigen. De 4MOTION-vierwielaandrijving komt dan ook goed van pas op onverharde wegen. En al helemaal op plaatsen waar geen wegen zijn. Van de stoere Amarok tot de Crafter Pick-up, Volkswagen Bedrijfsvoertuigen heeft specifieke oplossingen voor elke taak. Op uw vraag kan hij worden uitgerust met een extra krachtige motorisatie, een anti-slipremsysteem of een bodembeschermingsplaat.

Onze sterke punten.

Versnellingsbak 4MOTION

4MOTION.

Ons hele gamma beschikt over 4MOTION in combinatie met automatische DSG- of ASG-versnellingsbakken.

Voertuig interieur

Comfort.

Zowel de bestuurderszetel als het stuur zijn in de hoogte en in de diepte regelbaar bij alle modellen. De zetels zijn beschikbaar in onderhoudsvriendelijk kunstleder of leder.

Opbergruimte

Opbergruimte.

De Volkswagen Bedrijfsvoertuigen beschikken over veel en slimme opbergruimtes. En alle modellen zijn verkrijgbaar in dubbele cabine-versie.

Trekvermogen Amarok Paard

Trekvermogen.

De Transporter heeft een groot trekvermogen van 2,5 ton. Bij de Amarok en Crafter loopt dat op tot 3,5 ton.

Veiligheid

Veiligheid.

Optioneel kan de bodem voorzien worden van een robuuste beschermingsplaat.

Verwarming

Verwarming.

Voor alle modellen bestaat de mogelijkheid om het bedrijfsvoertuig tot 60 minuten voor vertrek op te warmen. Afstandsbediening is apart verkrijgbaar.

Een model voor elke job in de bos- en landbouw.

Onze modellen.

Transporter wit 3/4 witte achtergrond

De Transporter.

Onder andere beschikbaar als Bestelwagen en Pick-up.

De Transporter is als enige in zijn klasse beschikbaar met de optionele 4MOTION vierwielaandrijving en automatische 7-traps-DSG-versnellingsbak. Hiermee levert hij op elk terrein de strafste prestaties. Van tuinieren tot landscaping, door bossen en velden, voor elke job bestaat de perfecte configuratie. 
 

Crafter wit 3/4 witte achtergrond

De Crafter.

Onder andere beschikbaar als Bestelwagen en Pick-up.

De populariteit van de Crafter is, onder andere, te danken aan zijn kostenefficiëntie. En met de 4MOTION-vierwielaandrijving, met of zonder automatische versnellingsbak, is hij klaar voor de zwaarste taken in de bos- en landbouw.
 

Caddy van wit 3/4 witte achtergrond

De Caddy Van.

Beschikbaar als Caddy Van en Caddy Maxi Van.

De Caddy Van en de Caddy Maxi Van zijn twee compacte modellen die snel en professioneel elke uitdaging de baas kunnen. Vooral de Caddy Maxi Van is met zijn lange laadruimte zeer geschikt voor zware en omvangrijke ladingen. Extreme weersomstandigheden? Zowel de Caddy Van als de Caddy Maxi Van geraken altijd op hun bestemming met de 4MOTION-vierwielaandrijving.
 

Amarok blauw 3/4 witte achtergrond

De Amarok.

Veiligheid is troef bij de Amarok, want hij is als enige in zijn klasse uitgerust met de anti-multicrashremfunctie. Dit systeem zorgt ervoor dat het voertuig na een botsing automatisch afremt om een volgende aanrijding te voorkomen. Ook veilig is de aanhangwagenstabilisatie. Die vermijdt dat de aanhangwagen gaat slingeren. En het mag best een grote aanhangwagen zijn: met de Amarok beschikt u over een hoog trekvermogen, tot maximaal 3,5 ton. Kortom, de Amarok is zowel een topper in de vrije natuur als in het drukke verkeer.
 

Voor specifieke jobs in de bos- en landbouw.

De Transporter 3-zijdenkipper

De Transporter 3-zijdenkipper.

De 3-zijdenkipper is een Transporter Chassis met dubbele cabine en 4MOTION-vierwielaandrijving. Hij is specifiek ontworpen om zware ladingen, passagiers en werktuigen op elke bestemming te brengen. De elektro-hydraulische stuurpomp maakt off-road rijden aangenaam en comfortabel.
 

    

Crafter Pick-up met dubbele cabine rood

De Crafter Pick-up met dubbele cabine.

Zijn vlakke laadruimte met uitklapbare aluminium zijkanten vormt de ideale basis voor uw bedrijfsvoertuig in bos- en landbouwprojecten. Deze Crafter heeft een dubbele cabine met 4 zitplaatsen op de tweede rij, isolerend glas en Lane Assist. Optioneel kunt u onder andere kiezen voor extra zitcomfort en opbergruimte.
 

    

De Caddy Maxi Dubbele Cabine grijs 3/4 grijs achtergrond

De Caddy Maxi Dubbele Cabine.

Een mooi vormgegeven tussenschot verdeelt de Caddy Maxi Dubbele cabine in een passagierscabine en een laadruimte. Hierdoor is het voertuig geschikt voor zowel professioneel als privégebruik. Het tussenschot houdt hinderlijke geuren en stof uit de passagierscabine en beschermt de passagiers tegen een schuivende lading bij een eventuele aanrijding.
 

    

Amarok met motorbeschermplaat

De Amarok met motorbeschermplaat.

Een aluminium of stalen plaat beschermt de motor en aandrijflijnen tegen takken en een ruwe ondergrond. De met ribben verstevigde beschermplaat is specifiek ontworpen voor veeleisende opdrachten in de bos- en landbouwsector.
 

Crafter ladertje van achter wit

Zet uw bos- en landbouwvoertuig volledig naar uw hand.

Accessoires:

  • Bagagedragers
  • Ladders
  • Striping en signalisatie
  • Vloer- en wandbekleding
  • Beschermingsgrille
  • Haken
  • Tapijten
  • Loofrekken van Scattolini

Vind uw voertuig.

Vind exact het voertuig dat u zoekt: bepaal zelf alle specificaties, van aandrijfsysteem tot laadvermogen.
 

Car chooser beroepen

Uw browser blijkt niet up-to-date te zijn.

Het kan zijn dat onze website hierdoor niet optimaal werkt.
We raden u een update van uw webbrowser aan!

De nieuwste versie staat telkens en overal garant voor een goede internetervaring.

Bedankt voor uw bezoek en veel plezier,
uw Volkswagen Commercial Vehicles-team.