Bouw werken amarok grijs 3/4 van voor
Bouw werken amarok grijs 3/4 van voor
Bouw werken amarok grijs 3/4 van voor

Bouw.

Altijd een bedrijfsvoertuig dat perfect past bij uw job.

 

Een Transporter met 9 plaatsen en 4MOTION-vierwielaandrijving? Een Crafter Pick-up met dubbele cabine? Een Amarok met hardtop? Wat u ook precies doet in de bouw, we hebben bedrijfsvoertuigen die we perfect kunnen aanpassen aan wat u nodig hebt: de uitrusting, de motorisatie, het interieur, de laadruimte... Dus of u wolkenkrabbers bouwt of tuinen, er bestaat een Volkswagen die ideaal is voor u.

Onze sterke punten.

Versnellingsbak 4MOTION

4MOTION.

Ons hele gamma beschikt over 4MOTION in combinatie met automatische DSG- of ASG-versnellingsbakken.

    

Voertuig interieur

Onderhoudsvriendelijk.

Alle modellen zijn beschikbaar met zetels in kunstleder of leder. Da’s heel gemakkelijk om te onderhouden.

    

Ombouwingen

Ombouwingen.

Ons gespecialiseerde team staat voor u klaar om gelijk welk model om te bouwen tot het bedrijfsvoertuig dat perfect bij u past.

    

Amarok blauw 3/4

Trekvermogen.

Het trekvermogen van onze bedrijfswagens is indrukwekkend: de Amarok trekt tot 1 ton, de Transporter tot 2,5 ton en de Crafter tot 3,5 ton.

    

Voertuig interieur

Comfortabel.

Veel en slimme opbergruimtes, in de hoogte en in de diepte regelbare zetels, in de hoogte en diepte regelbaar stuur, en elk model is beschikbaar in Dubbele cabine-versie.

    

Een model voor elke job in de bouw.

Onze modellen.

Transporter wit 3/4 witte achtergrond

De Transporter.

Beschikbaar als Bestelwagen, Combi, Chassis en Pick-up.

De Transporter Bestelwagen is straf: met een laadvolume van 9,3 m³ biedt hij het grootste laadvolume van zijn klasse. Liever open? Ga dan voor de Pick-up. Moet u eerder werkmannen vervoeren in plaats van materiaal, dan is de Combi met zijn 9 plaatsen ideaal. En hebt u een heel specifiek voertuig nodig, gebruik de Chassis dan als basis.
 

    

Crafter wit 3/4 witte achtergrond

De Crafter.

Het beste laadvermogen in z’n klasse.

De Crafter is helemaal klaar voor de zwaarste jobs. De Crafter Bestelwagen beschikt over het beste laadvermogen en de beste manier om een lading vast te maken in z’n klasse. Ideaal voor europaletten. De Crafter Pick-up combineert als geen ander laadruimte, uitrusting en zitruimte.
 

    

    

Caddy van wit 3/4 witte achtergrond

De Caddy Van.

Beschikbaar als Caddy Van en Caddy Maxi Van.

De Caddy Van is de ultieme flexibele partner in elke situatie. De Caddy Maxi Van biedt een laadvermogen tot 1.020 kg. Hij heeft ook de langste laadruimte in zijn klasse met een volume van maar liefst 4,2 m3. Dankzij het Vario-pack wordt dat zelfs 4,7 m3.
 

    

Amarok blauw 3/4 witte achtergrond

De Amarok.

Het breedste laadplatform in z’n klasse.

De Amarok heeft alles wat u verwacht van een exclusieve, kwalitatieve allrounder: een heel mannelijk design, een robuust koetswerk en veel, veel kracht. Zijn V6 wordt keurig op de baan gehouden door de 4MOTION-vierwielaandrijving. Bovendien maakt de Amarok veel indruk met zijn straf trek- en laadvermogen.
 

    

Als het specifiek moet zijn.

Transporter 3-zijdenkippe3 wit 3/4 grijs achtergrond

De Transporter 3-zijdenkipper.

Moet u veel bulk materiaal of verpakte goederen vervoeren? Dan is de stalen, gegalvaniseerde laadbak perfect voor u: slijtagebestendig staal, verzonken sjorogen en 400 mm dikke, hooggeanodiseerde aluminium profielen.
 

    

De Caddy Maxi Dubbele Cabine grijs 3/4 grijs achtergrond

De Caddy Maxi Dubbele Cabine.

Privé en professioneel combineren, dat is nog eens handig. In de Caddy Maxi Dubbele Cabine beschikt u over 5 comfortabele zitplaatsen die gescheiden zijn van de laadruimte (152 cm) door een tussenschot met een vaste ruit. En u geniet van een erg aantrekkelijk fiscaal tarief.
 

    

De nieuwe Crafter Hoogtewerker grijs zijaanzicht witte achtergrond

De Crafter Hoogtewerker.

De naam zegt het al: met Crafter Chassis heb je een basis waarmee u alle kanten uitkunt. U kunt er bijvoorbeeld een hoogtewerker van maken.
 

    

De Caddy Maxi Van werkplaats wit 3/4 grijs achtergrond

De Caddy Maxi Van werkplaats.

Schappen, schuiven, opbergvakken, dozen, ze kunnen allemaal in de Caddy. Tel daarbij de led-binnenverlichting en een bindrail op de scheidingswand, en u begrijpt dat de Caddy Maxi Van een rijdende werkplaats is.
 

    

De nieuwe Crafter Pick-up met dubbele cabine

Zijn vlakke laadruimte met uitklapbare aluminium zijkanten vormt de ideale basis voor uw bedrijfsvoertuig in bouwprojecten. Deze nieuwe Crafter heeft een dubbele cabine met 4 zitplaatsen op de tweede rij, isolerend glas en Lane Assist. Optioneel kunt u onder andere kiezen voor extra zitcomfort en opbergruimte.

    

De nieuwe Crafter Glazendrager grijs zijaanzicht witte achtergrond

De Crafter Glazendrager.

Vensters en glas vervoeren, het is niet altijd evident. Behalve met de Crafter Glazendrager. Binnenin hebt u ruimte tot 1,70 m hoogte en buiten tot 2,55 m.
 

Zet uw bedrijfswagen volledig naar uw hand.

We weten het maar al te goed: elke job is anders. Daarom staat ons gespecialiseerde team voor u klaar om de bedrijfsvoertuigen te bouwen die u als gegoten zitten. Dit zijn de beschikbare accessoires:

  • Bagagedragers
  • Ladders
  • Striping en signalisatie
  • Haken
  • Vloeren en wanden
  • Beschermingsgrille
  • Sortimo kastinrichting

Vind uw voertuig

Vind exact het voertuig dat u zoekt: bepaal zelf alle specificaties, van aandrijfsysteem tot laadvermogen.
 

beroepen

Uw browser blijkt niet up-to-date te zijn.

Het kan zijn dat onze website hierdoor niet optimaal werkt.
We raden u een update van uw webbrowser aan!

De nieuwste versie staat telkens en overal garant voor een goede internetervaring.

Bedankt voor uw bezoek en veel plezier,
uw Volkswagen Commercial Vehicles-team.