Transport en logistiek Crafter grijs 3/4 docks
Transport en logistiek Crafter grijs 3/4 docks
Transport en logistiek Crafter grijs 3/4 docks

Transport en logistiek.

Het ideale bedrijfsvoertuig voor elke zaak in beweging.

 

Een expresbestelling in de stad of een internationaal transport van commerciële goederen? Volkswagen Bedrijfsvoertuigen biedt een efficiënte oplossing voor elk transport of logistieke uitdaging. Afhankelijk van het model dat u kiest, beschikt u over een laadruimte tussen 3,2 m3 en 18,4 m3. Dus wat wordt het voor u: de Caddy, de Transporter, de Crafter of de Amarok?

Onze sterke punten.

Versnellingsbak 4MOTION

4MOTION.

Ons hele gamma beschikt over 4MOTION in combinatie met automatische DSG- of ASG-versnellingsbakken.

Gebruiksvriendelijkheid Car-Net

Gebruiksvriendelijkheid.

Dankzij de optionele dichttrekhulp bent u er zeker van dat uw schuifdeur altijd goed dicht is. Eenmaal onderweg gebruikt u het optionele navigatiesysteem, de Car-Net App Connect en de Car-Net Guide & Inform. Dan beschikt u op elk moment over de laatste informatie. Zo vermijdt u files. Of vindt u het dichtstbijzijnde tankstation of een goede parkeerplaats.

Interieur van het voertuig

Comfort.

Natuurlijk is het belangrijk dat u de hele dag comfortabel kunt werken. Daarom zijn onze bedrijfsvoertuigen uitgerust met veel en slimme opbergruimtes. De bestuurderszetelzetel en het stuur zijn standaard in de hoogte en in de diepte regelbaar.

 

Veiligheid

Veiligheid.

U kunt uw bedrijfsvoertuig uitrusten met een pak interessante rijbijstandssystemen: Adaptive Cruise Control (ACC), Lane Assist en Front Assist met het City Emergency Braking System. Zo beschermt u uw lading en bent u altijd veilig onderweg.

Transporter bruin van voor op weg

Rendabiliteit.

Het hele gamma is standaard uitgerust met het Pack BlueMotion. Het startstopsysteem, de rem-energierecuperatie en de boordcomputer leveren samen een lage prijs per kilometer op.

Koelwagen Caddy wit 3/4 van achter bakerij

Koelwagen.

Zowel de Crafter, Transporter als Caddy zijn ook beschikbaar als koelwagen.

Voor elke levering, van koerierdienst tot transportbedrijf.

Onze modellen.

Transporter wit 3/4 witte achtergrond

De Transporter.

Onder andere beschikbaar als Bestelwagen en Chassis.

Met de Transporter Bestelwagen kunt erop vertrouwen dat u elke lading veilig en intact op zijn bestemming aflevert. De laadruimte is voorzien van heel wat slimme oplossingen. En ook de cabine is heel praktisch met al z’n opbergruimtes. De Transporter Chassis met alukast biedt nog meer veelzijdigheid. 
 

    

Crafter wit 3/4 witte achtergrond

De Crafter.

Onder andere beschikbaar als Bestelwagen en Chassis.

De Crafter is dé betrouwbare partner voor koeriers. De twee extra bevestigingsringen aan het tussenschot maakt het mogelijk om uw lading stevig vast te maken met riemen en netten. De verstelbare bevestigingsogen kunnen voor de veiligheid in de vloer worden gedrukt. Het grote voordeel van de Crafter Chassis met een alukast-opbouw is ook duidelijk: dankzij z’n lage eigen gewicht kan hij extra gewicht laden.
 

    

    

Caddy van wit 3/4 witte achtergrond

De Caddy Van.

Beschikbaar als Caddy Van en Caddy Maxi Van.

De Caddy Van is tegelijk groot en compact. Hij heeft een indrukwekkende laadcapaciteit van 3,2 m3, die met het optionele Flex Plus-zetelpakket met flexible tussenwand nog kan worden uitgebreid tot 3,7 m3. Dankzij de raamloze schuifdeur aan passagierszijde biedt hij de nodige privacy. De Caddy Maxi Van heeft het grootste laadvermogen in zijn klasse!
 

    

Amarok blauw 3/4 witte achtergrond

De Amarok.

De Amarok heeft het breedste laadplatform en de handigste achterklep in zijn klasse. Bovenop het laadplatform kan een harde afdekking in duurzaam materiaal worden gemonteerd om uw lading af te schermen. Met de optionele 4MOTION-vierwielaandrijving en V6-motor levert u ook moeiteloos bij moeilijk bereikbare klanten.
 

    

Voor specifieke transport- en logistieke jobs.

De Caddy Van met Flex Plus-pakket wit Caddy

De Caddy Van met Flex Plus-pakket.
Voor zware en grote goederen.

De Caddy Maxi Van heeft een uitzonderlijk laadcapaciteit: 4,2 m3 die nog kan worden uitgebreid tot 4,7 m3 met het optionele Flex Plus-zetelpakket. Of, anders gezegd: u maakt een horizontale laadlengte voor grote goederen vrij van 2.600 mm in de Caddy Van, en van 3.070 mm in de Caddy Maxi Van. Bovendien staat een gespecialiseerd team klaar om uw Caddy om te bouwen en aan te passen op maat van uw logistieke noden.
 

    

Amarok met heavy duty & sport deluxe hard top

De Amarok met heavy duty & sport deluxe hard top.

Met een hard top-overkapping verandert de Amarok van een pick-up in een krachtige bestelwagen. De overkapping is beschikbaar in verschillende kleuren en beschermt uw lading tegen vocht en stof. De ondoorzichtige zijpanelen en de achterste klep met glazen raam bieden langs alle kanten makkelijk toegang tot de laadruimte van 2,52 m2.
 

    

    

De nieuwe Crafter met aanpassingen grijs Crafter 3/4 grijs achtergrond

De Crafter met aanpassingen.

De Crafter kan perfect worden afgestemd op uw logistieke transportnoden dankzij een brede waaier aan opties: van opstaptredes tot klemstangen, haken, rekken en rails om uw lading veilig vast te maken. De Crafter 35 heeft een laadvermogen van 1.100 kg en de Crafter 50 kan zelfs dubbel zoveel gewicht vervoeren.
 

    

De Transporter ombouwingen

De Transporter ombouwingen.


Deze bestelwagen biedt heel wat troeven voor elke transportjob. Zo is de hardboardbekleding in de passagiers- en laadruimte heel stevig. De panelen reiken tot aan het dak in een Transporter zonder ruiten en tot aan de gordellijn in een Transporter met ruiten. De laad- of passagiersruimte is verkrijgbaar met een wasbare rubberen vloerbedekking, een handige laaddrempelbescherming en drempelverlichting. Verder kunt u de laadruimte van de Bestelwagen uitrusten met een robuuste houten vloerbedekking met antislipoppervlak. Voor de Combi kunt u hetzelfde doen, op voorwaarde dat u geen zetels bestelt voor het passagierscompartiment.
 

    

Crafter grijs 3/4 grijs achtergrond

Zet uw transportvoertuig volledig naar uw hand.

In de transport en logistieke sector zorgen slimme opbergruimtes, extra comfort en beveiliging voor meer efficiëntie en een betere service. In samenwerking met ons gespecialiseerde team kan uw Volkswagen Bedrijfsvoertuig verder worden aangepast naar uw wensen.

Dit zijn een aantal van de beschikbare accessoires:

  • Sortimo-kastinrichting
  • Vloer- en wandbekleding
  • Beschermingsrooster
  • Bindrails en latten

Vind uw voertuig.

Vind exact het voertuig dat u zoekt: bepaal zelf alle specificaties, van aandrijfsysteem tot laadvermogen.
 

Car chooser beroepen

Uw browser blijkt niet up-to-date te zijn.

Het kan zijn dat onze website hierdoor niet optimaal werkt.
We raden u een update van uw webbrowser aan!

De nieuwste versie staat telkens en overal garant voor een goede internetervaring.

Bedankt voor uw bezoek en veel plezier,
uw Volkswagen Commercial Vehicles-team.