Vakwerk Amarok zwart van boven
Vakwerk Amarok zwart van boven
Vakwerk Amarok zwart van boven

Vakwerk.

Het perfecte instrument voor elke vakman.

 

Neem een Bestelwagen voor de kleinere klussen, breng het hele team ter plaatse met een Combi en werk grote contracten af vanuit een volledig uitgeruste mobiele werkplaats. Of u nu meubels levert, sanitair herstelt of schilderwerken uitvoert, Volkswagen Bedrijfsvoertuigen heeft een oplossing voor elk type vakwerk. Alle modellen zijn beschikbaar met 4MOTION-vierwielaandrijving, al dan niet met een automatische versnellingsbak, en beschikken over een grote, robuuste en veelzijdige laadruimte. Heeft u specifieke noden? Ombouwen is ons vak!

Onze sterke punten.

Versnellingsbak 4MOTION

4MOTION.

Ons hele gamma beschikt over 4MOTION in combinatie met automatische DSG- of ASG-versnellingsbakken.

Rentabiliteit Crafter

Rendabiliteit.

Het hele gamma is standaard uitgerust met het Pack BlueMotion. Het startstopsysteem, de rem-energierecuperatie en de boordcomputer leveren samen een lage prijs per kilometer op.

Veiligheid

Veiligheid.

U kunt uw bedrijfsvoertuig uitrusten met een pak interessante rijbijstandssystemen: Adaptive Cruise Control (ACC), Lane Assist en Front Assist met het City Emergency Braking System. Zo bent u altijd veilig onderweg.

Voertuig interieur

Comfort.

Natuurlijk is het belangrijk dat u de hele dag comfortabel kunt werken. Daarom zijn onze bedrijfsvoertuigen uitgerust met veel en slimme opbergruimtes. De bestuurderszetel en het stuurwiel zijn standaard in de hoogte en in de diepte regelbaar. En alle modellen zijn verkrijgbaar in dubbele cabine-versie. Optioneel kunt u kiezen voor een elektrische hulp bij het sluiten van de schuifdeur.

Het perfecte model voor uw vak.

Onze modellen.

Transporter Bestelwagen Combi Pick-up wit 3/4 witte achtergrond

De Transporter.

Onder andere beschikbaar als Bestelwagen, Combi en Pick-up.

Met zijn ruime laadcapaciteit en variabele zetelplaatsing is de Transporter het perfecte bedrijfsvoertuig, wat uw job ook is. De optionele 4MOTION-vierwielaandrijving zorgt ervoor dat hij zuinig presteert, zowel lokaal als op lange afstanden. De Transporter Bestelwagen heeft een laadruimte van 9,3m3, de grootste in zijn klasse.  
 

Crafter bestelwagen pick-up wit 3/4 witte achtergrond

De Crafter.

Onder andere beschikbaar als Bestelwagen en Pick-up.

De Crafter Bestelwagen is verkrijgbaar in 3 verschillende lengtes en dakhoogtes. En de nieuwe Crafter Pick-up in twee versies (enkele en dubbel cabine) en met een laadbak van 5,5 m² tot 9,6 m². Het innovatieve design maakt van elk model het meest praktische bedrijfsvoertuig voor elke vakman. Nog voor zijn officiële lancering werd hij al verkozen tot Van of the Year 2017.
 

Caddy wit grijs 3/4 witte achtergrond

De Caddy.

Onder andere beschikbaar als Bestelwagen en als Monovolume.

Dit is een compacte bestelwagen voor de meest uiteenlopende opdrachten. De Caddy Maxi Van heeft een laadvermogen van 1.020 kg. De Caddy Maxi-monovolume beschikt over minimaal 5 zitplaatsen (maximaal 7) en een grote kofferruimte. Deze laatste is tevens beschikbaar met een ombouwing tot dubbele cabine met 5 zitplaatsen en een stevige tussenwand. Beide modellen bieden u de grootst mogelijke flexibiliteit als vakman.
 

Amarok blauw 3/4 witte achtergrond

De Amarok.

Geen enkele andere pick-up heeft een bredere laadbak dan de Amarok. In totaal beschikt u over 2,52 m2 oppervlakte om uw materiaal en machines te vervoeren. De zijpanelen zijn 508 mm hoog en hij heeft een laadhoogte van slechts 780 mm. En met de optionele 4MOTION-vierwielaandrijving levert u vakwerk op de moeilijkst bereikbare plaatsen.
 

Betrouwbare bedrijfsvoertuigen op maat van elke vakman.

De Transporter met mobiele werkplaats

De Transporter met mobiele werkplaats.

De lange wielbasis van de Transporter Bestelwagen biedt extra werkruimte voor elke vakman. De bestelwagen kunt u uitrusten met een opvouwbare werkbank en systemen om de lading veilig vast te maken. De slimme opbergsystemen, zoals luikjes, lades, schappen en dozen, kunnen worden gecombineerd op maat van uw werk.
 

    

Crafter Bestelwagen met ombouwingen

De Crafter Bestelwagen met ombouwingen.

De diverse inrichtingssystemen maken van de Crafter het ideale voertuig voor vakmannen. Naast boxen en schuiflades zijn er ook speciale vakken beschikbaar voor lang materiaal, brandstoftanks en gascontainers. De laadruimte kunt u uitrusten met een opvouwbare werkbank en een waterkraantje om de handen te wassen.
 

    

Wit Caddy met mobiele werkplaats

De Caddy met mobiele werkplaats.

Opbergruimte en werkcomfort zijn de belangrijkste kwaliteiten die elektriciens, herstellingsdiensten en andere gespecialiseerde vakmannen zoeken in hun bedrijfsvoertuig. De laadruimte van de Caddy Van en Maxi Van kunt u dan ook uitrusten met lades en opbergdozen, ledverlichting en een veiligheidsriem om de lading vast te maken.
 

    

Amarok met heavy duty en sport deluxe hardtop

De Amarok met heavy duty en sport deluxe hardtop.

Met een hardtop bovenop de laadbak verandert uw pick-up in een krachtige bestelwagen. De ondoorzichtige zijpanelen en de achterkant met glazen raam gaan makkelijk open en dicht, zodat het 2,52m² laadoppervlak langs alle kanten toegankelijk is. Het afdichtingspakket beschermt uw vracht tegen vocht en stof. En qua kleur hebt u de keuze uit verschillende versies.
 

Vind uw voertuig.

Vind exact het voertuig dat u zoekt: bepaal zelf alle specificaties, van aandrijfsysteem tot laadvermogen.
 

Car chooser beroepen

Uw browser blijkt niet up-to-date te zijn.

Het kan zijn dat onze website hierdoor niet optimaal werkt.
We raden u een update van uw webbrowser aan!

De nieuwste versie staat telkens en overal garant voor een goede internetervaring.

Bedankt voor uw bezoek en veel plezier,
uw Volkswagen Commercial Vehicles-team.