Way to Zero

Way to Zero: klimaatbewuste mobiliteit met een totaalaanpak 

Das Volkswagen Way to Zero Logo auf weißen Hintergrund.

We staan nu voor de grootste uitdaging in de geschiedenis van onze onderneming. En misschien zelfs de grootste uitdaging in de geschiedenis van de mobiliteit: wij nemen onze verantwoordelijkheid voor ons aandeel in de waardeketen van onze voertuigen. Daarom zetten we ons in voor de Klimaatakkoorden van Parijs met als doel om tegen 2050 in de balans een CO2-neutrale onderneming te worden. Om de daarvoor vereiste decarbonisatie te versnellen zullen we een aantal zaken in gang moeten zetten.

We zullen een nieuwe weg inslaan.

En we willen iedereen aan deze aanpak laten deelnemen, met een gamma vernieuwende aandrijvingen. Zodat u uw eigen, persoonlijke weg kan vinden naar minder uitstoot. Alleen op die manier kunnen we samen een gemeenschappelijk doel bereiken.  

Dat is onze Way to Zero. En die weg begint hier.

  • De nieuwe Multivan eHybrid

    Zuiver elektrisch door de stad zoeven? Met de nieuwe Multivan eHybrid (brandstofverbruik in l/100 km: gecombineerd 1,6-1,5; stroomverbruik in kWh/100 km: gecombineerd 14,6-14,5; CO2-uitstoot in g/km: gecombineerd 37-34; efficiëntieklasse: A­+) is dat mogelijk. Het juiste antwoord op een nieuw tijdperk en meer dan een statement. De nieuwe aandrijving tilt de rijervaring met de nieuwe Multivan naar een hoger niveau. De Multivan eHybrid is bovendien zo ontworpen dat gemiddelde dagelijkse afstanden van tot 49 km puur elektrisch kunnen worden afgelegd. Voor u betekent dit: een nieuwe vorm van rijplezier, lager brandstofverbruik, lokaal CO2-neutraal in de zuiver elektrische modus en flexibiliteit in het rijbereik.

  • De e-Crafter

    De e‑Crafter, het eerste zuiver elektrische model van Volkswagen Bedrijfsvoertuigen, combineert een hoog laadvermogen met de beste rijeigenschappen voor het verkeer in de stad. Zijn rijbereik is zo geconcipieerd dat de e-Crafter zijn dagelijkse werkzaamheden met gemak aankan. Een pluspunt voor vrijwel iedereen die dagelijks vrachten wil vervoeren.

Samen voor meer klimaatbescherming

Op weg naar een CO2-neutrale mobiliteit voor iedereen telt elke stap. Daarom werken wij aan de vermindering van de uitstoot over de hele waardeketen en aan het opstellen van nieuwe normen voor mens en milieu. Maar u kan ook een beslissende bijdrage leveren om de CO2 van uw elektrische auto duurzaam laag te houden.