ID. Buzz met 7 plaatsen staat voor een huis geparkeerd, met alle gezinsleden in de buurt

De ID. Buzz met 7 plaatsen

De nieuwe ID. Buzz met lange wielbasis tot 7 plaatsen

Meer lucht, meer ruimte, meer plaats voor alles en iedereen: enerzijds een goede omschrijving voor de locatie van de wereldpremière van de nieuwe ID. Buzz met lange wielbasis in Huntington Beach, Californië, anderzijds een goede beschrijving van de nieuwe ID. Buzz met lange wielbasis. Met een toename van 25 centimeter in wielbasis en koetswerklengte ten opzichte van de ID. Buzz Pro (ID. Buzz Pro: stroomverbruik in kWh/100 km, gecombineerd: 21,8 - 20,6; CO₂-uitstoot in g/km, gecombineerd: 0. Voor het voertuig zijn alleen nog verbruiks- en uitstootwaarden volgens WLTP en niet volgens NEDC beschikbaar. Gegevens over brandstofverbruik en CO₂-uitstoot, met marges die afhankelijk zijn van de gekozen uitrusting van het voertuig) biedt de ID. Buzz met lange wielbasis niet alleen een totale lengte van 4.962 mm, maar ook meer gebruiksgemak. Zo worden de schuifdeuren bijvoorbeeld 19,2 centimeter breder. En passagiers kunnen nu op grotere voet leven – dankzij 8,5 cm meer voetruimte op de 2e zitrij en 16,5 cm extra op de 3e zitrij. Die laatste zorgt er ook voor dat er nu tot 7 personen comfortabel kunnen zitten. In de nieuwe ID. Buzz met lange wielbasis kun je gewoon rekenen op veel meer ruimte voor wat je ook maar wilt – en zelfs nóg meer.

Blijf op de hoogte

Schrijf je nu in voor de newsletter en blijf op de hoogte van het laatste nieuws in verband met de nieuwe Volkswagen ID. Buzz 7 plaatsen.

1
1.
Voertuig illustraties tonen prototype studie. Voertuig wordt nog niet te koop aangeboden.

Elektrisch panoramisch dak Smart Glass: de hemel op wielen

Brengt meer licht in het leven: het optionele elektrische panoramadak Smart Glass in de nieuwe ID. Buzz met lange wielbasis laat het interieur in het licht baden en zorgt voor een weids zicht naar buiten. En omdat het gaat om een meerlagig glasdak met schakelbare lcd-film, kan het via een schuifknop in de dakconsole worden omgeschakeld naar de privacymodus met lichtscherm en warmte-isolatie. Dat biedt je precies de mate van licht of verduistering die je wilt – en je hoeft je geen zorgen meer te maken over uv- en infraroodbescherming. Er is ook drie centimeter meer hoofdruimte. De nieuwe ID. Buzz met lange wielbasis brengt zo niet alleen meer buitenwereld naar binnen, maar creëert ook een merkbaar groter ruimtegevoel.

Op de achterbank van een ID. Buzz Long Wheel zitten 3 personen

Wonderlijk ruim: plaats voor tot 7 personen dankzij de 3e zitrij

Langer, flexibeler, ruimer: de nieuwe ID. Buzz met lange wielbasis biedt de ruimte die je nodig hebt. Met de flexibiliteit die je wilt. Met de optionele extra 3e zitrij met ISOFIX en Top Tether biedt de ID. Buzz met lange wielbasis ruimte voor 6 of 7 personen, afhankelijk van de configuratie. De twee stoelen van de 3e zitrij zijn in de lengte verstelbaar en kunnen indien nodig snel en eenvoudig worden verwijderd – handig als je eens wat meer lading van A naar B wilt brengen. Zo kan met een paar eenvoudige handelingen tot 2.123 liter stouwruimte in de ID. Buzz Pro en 2.469 liter in de ID. Buzz met lange wielbasis worden vrijgemaakt.

De ID. Buzz Long Wheel is gekoppeld aan een ID. lader.

Langer is gelijk aan verder: nieuwe batterij, groter rijbereik.

Is langer en gaat langer mee: dankzij de nieuwe standaard lithium-ion-hoogspanningsbatterij van 85 kWh (nettocapaciteit) biedt de ID. Buzz met lange wielbasis een rijbereik tot 474 kilometer zonder opladen. Ook de uiterst efficiënte warmtepomp die het interieur verwarmt, draagt daartoe bij. Die vergt minder energie van de hoogspanningsbatterij, wat qua autonomie nog een extra voordeel biedt ten opzichte van elektrische voertuigen zonder warmtepomp. Maar dankzij de nieuwe lithium-ionhoogspanningsbatterij rijdt de nieuwe ID. Buzz met lange wielbasis niet alleen verder. Hij is ook sneller (topsnelheid 160 km/u) en heeft een koppel van 550 Nm. Snellere acceleraties en meer vermogen bij het trekken van lasten tot 1.000 kg – ook hier bepaalt de nieuwe ID. Buzz met lange wielbasis de norm bij Volkswagen Commercial Vehicles.

Blijf op de hoogte

Schrijf je nu in voor de newsletter en blijf op de hoogte van het laatste nieuws in verband met de nieuwe ID. Buzz 7 plaatsen.