Welkom in de Multivan mediatheek

Ontdek alle hoogtepunten van de nieuwe Multivan in de video: van het aerodynamische design en de geherdefinieerde multifunctionaliteit tot digitale functies en innovatieve nieuwigheden. De volgende afbeeldingen van het voertuig tonen optionele uitrusting.

Van allrounder tot pionier

Gemakkelijk te verwijderen afzonderlijke stoelen, een royaal panoramisch glazen dak1 of baanbrekende rijhulpsystemen: De nieuwe Multivan is innovatiever dan ooit. Met zijn talrijke comfortextra's tilt de nieuwe Multivan de traditionele allrounderkwaliteiten naar een nieuw niveau – terwijl hij toch onmiskenbaar een Bulli blijft.

Van voertuig tot ontmoetingsplaats

--:--

De nieuwe Multivan is helemaal opnieuw uitgedacht en maakt indruk met zijn aerodynamisch design, een nieuwe verscheidenheid van aandrijvingen met de duurzamere plug-inhybride aandrijving1 en vele slimme comfortoplossingen. Ontdek in de video een mobiliteitsconcept dat aan talrijke gebruiksscenario's beantwoordt. De nieuwe Multivan – welkom in een nieuwe wereld.

Testrit

Wil u de nieuwe Multivan live op de weg ervaren? Stel ons gerust een datum voor een testrit voor. Een concessiehouder in uw buurt zorgt ervoor dat u de nieuwe Multivan ontmoet.

Meer over de nieuwe Multivan

In één oogopslag

Wat u moet weten over de nieuwe Multivan in één pagina.

Highlights

Ontdek de highlights van de nieuwe Multivan.

Modelvarianten

Ontdek de modelvarianten van de Multivan.

Technische gegevens

Afmetingen, stoelconfiguraties, aandrijvingen – alles in één oogopslag.

Prijzen en aanbiedingen

Ontdek aanbiedingen voor de Multivan.

Hou me op de hoogte!

Schrijf u nu in op de nieuwsbrief. Klik op de link, selecteer de Multivan als uw interesse, doorsturen en klaar!