Een Transporter 6.1 voor een houten huis.

Transporter Bestelwagen 6.1.
Laatste stockvoertuigen, snel leverbaar

 • 5 jaargarantie 1
 • Laadvermogen688 - 1 278 kg
 • Laadvolume5,8 - 6,7 m³
 • Laadlengte2 572 - 2 975 mm
 • Laadbreedte1 700 mm

Brengt alles op straat

Ruim 70 jaar geleden was hij de oplossing voor transportproblemen. Vandaag is de Volkswagen Transporter Bestelwagen 6.1 performanter dan ooit. Met zijn aanzienlijke laadhoogte, zeeën van ruimte en moderne rijhulpsystemen brengt hij u, uw team en uw materiaal iedere dag opnieuw veilig naar uw werkplek.

Bijzonder indrukwekkend

Ook op stressvolle dagen ontspannen blijven

Iedere dag opnieuw zorgt u ervoor dat al uw materiaal én uw hele team veilig van A naar B raken. Van zijn kant zorgt de Volkswagen Transporter Bestelwagen 6.1 ervoor dat ook met u alles goed gaat. Zijn ergonomische bestuurderwerkplek, zijn traploos verstelbare stuur en zijn bestuurdersstoel, de stevige en toch comfortabele kussens en het nieuw uitgetekende instrumentenbord maken u het rijden zo comfortabel mogelijk. Dankzij het uitstekende zicht rondom kunt u ook in het hectische stadsverkeer en op onoverzichtelijke werven de omgeving goed in de gaten houden. En eens geparkeerd tovert u hem in een handomdraai om tot een mobiel kantoor.

Configureer uw Transporter 6.1 Bestelwagen

Volkswagen Transporter 6.1

Momenteel is het niet mogelijk om een nieuw geconfigureerde Volkswagen Transporter 6.1 te bestellen. Het is wel mogelijk om voor een stockvoertuig te kiezen.

Uw Volkswagen Concessiehouder Van Center begeleidt u graag verder naar het Volkswagen Transporter 6.1 stockvoertuig, aangepast aan uw behoeften

Testrit

Laat een vrijblijvende testrit u overtuigen.
Boek nu een testrit via uw dealer.

Wat denkt u van 5 jaar garantie op uw nieuwe Volkswagen bedrijfsvoertuig?1

Dankzij onze uitzondelijke aanbiedingen geniet u van 5 jaar garantie op de Caddy Cargo, de Transporter 6.1, de Crafter, de nieuwe Amarok en de ID. Buzz Cargo. Ja, met Volkswagen Bedrijfswagens is één ding zeker: vertrouwen is aan boord.

Transporter Bestelwagen 6.1

Prijzen en aanbiedingen

Transporter Bestelwagen 6.1

Prijzen en aanbiedingen

Ontdek alle huidige aanbiedingen op de Transporter Bestelwagen 6.1:

 • De nettoprijs
 • De kortingen
 • De uitrusting in promo en/of de gratis uitrusting

Ombouwingen en accessoires

Onze ombouwingen

Het spreekt voor zich: niet elke job is dezelfde. Daarom vindt u bij ons een bedrijfsvoertuig dat perfect past bij uw beroep, of u nu een kruidenierswinkel hebt of een shuttledienst. Ons ombouwatelier gaat nog een stap verder: zij maken uw Volkswagen-bedrijfsvoertuig helemaal op maat.

Onze accessoires

Met ons uitgebreide assortiment originele accessoires kunt u uw Volkswagen bedrijfswagen vrijwel volledig uitrusten. Van de veiligste en meest geschikte transportoplossing tot een moderne mobiele multimedia-oplossing.

Ontvang vrijblijvend een offerte

Onze adviseurs bieden u:

 • De beste offerte, rekening houdend met de geldende promoties
 • Financiële oplossingen op maat
 • Uitleg over alle mogelijke configuraties

Newsletter

Blijf op de hoogte van nieuwtjes met betrekking tot
de Volkswagen Transporter