Volkswagen bestelwagens

De ideale bestelwagen voor uw beroep? Die vindt u bij Volkswagen

U zoekt een bestelwagen op maat van uw beroep? Bij Volkswagen vindt u het bedrijfsvoertuig dat perfect beantwoordt aan uw beroepseisen. Of u nu werkt in de transportsector, het personenvervoer, de bouwsector, in land- en tuinbouw of een andere bedrijfstak.

Bij Volkswagen vindt u alle varianten, van bestelbus tot bestelauto. Zowel voor het transport van goederen als van passagiers. Voor goederenvervoer wordt de bestuurderscabine veilig afgescheiden van de laadruimte met gesloten wanden. Die is gemakkelijk te bereiken via schuifdeuren opzij en een grote laadklep of dubbele deuren achteraan. Voor personenvervoer blijft het bestuurdersgedeelte open en zijn er zijramen voorzien.

De meeste bestelwagens of “camionettes” vallen in de categorie van lichte vrachtwagens tot 3,5 ton. Dat betekent dat een rijbewijs B volstaat om ze te besturen. Bedraagt het totale gewicht van het voertuig plus belading meer dan 3.500 kg, dan is een rijbewijs C vereist.

Speciale eisen? Dan doen we speciale inspanningen voor u. Ons ombouwatelier heeft alles in huis om uw voertuig te voorzien van specifieke voorzieningen. Of het nu gaat om een mobiele werkplaats, een koelinstallatie of het vervoer van personen met beperkte mobiliteit. Laat ons weten hoe we u kunnen helpen om uw job nog efficiënter uit te voeren. 

Een bestelwagen voor elk beroep   

Wat ook uw bedrijfsactiviteit is, de afdeling bedrijfsvoertuigen bij Volkswagen is er om u een oplossing te bieden die volledig beantwoordt aan uw verwachtingen en u toelaat om efficiënt te werken, met de juiste werktuigen.

Servicebedrijven en mobiele ateliers

Om snel en efficiënt installaties, herstellingen of onderhoud uit te kunnen voeren bij uw klanten, moet u mobiel zijn en al uw materiaal bij de hand hebben. Kies daarom voor een bestelwagen zoals de Caddy Cargo, de Transporter of de Crafter.

Beroepen in de bouwsector

Of u nu in de bouw of tuinen werkt, u hebt een stevig voertuig nodig met een ruime en goed ingerichte laadruimte, maar ook met voldoende trekvermogen. De Transporter, de Crafter of de Amarok kunnen hieraan voldoen.

Koerier en logistieke bedrijven 

U bent continu onderweg om leveringen te doen? Dan hebt u een ruime, zuinige, betrouwbare en comfortabele bestelwagen nodig die weinig onderhoud vraagt. Kijk eens naar modellen als de Caddy Cargo, de Transporter of de Crafter met volumes die gaan van 3,2 m3 tot 18,4 m3.

Landbouw en bosbeheer       

Als u in de natuur werkt - in het bos of op het veld - heeft u een voertuig nodig dat zich niet alleen op de weg comfortabel voelt, maar ook op onverharde wegen. Geen probleem met de 4MOTION-vierwielaandrijving en de krachtige motoren van de Amarok, de Crafter Pick-up en de Transporter Pick-up!

Of u nu bederfelijke of farmaceutische producten vervoert, u hebt een oplossing op maat nodig waarmee u de koudeketen kunt handhaven. De nieuwe Caddy, de Transporter en de Crafter kunnen worden uitgerust met de meest geavanceerde technologie om een optimale temperatuur en isolatie te garanderen.

Personenvervoer    

Vervoert u kinderen naar school, reizigers naar de luchthaven of personen met een beperkte mobiliteit? Dan heeft u een voertuig nodig dat zowel ruim is als comfortabel en betrouwbaar. Van de Caddy tot de Multivan, al onze modellen zijn bedrijfszeker en makkelijk toegankelijk voor alle passagiers.

Mogelijke ombouwingen voor uw specifieke behoeften!

Heeft u specifieke behoeften? Transformaties of ombouwingen zijn een integraal onderdeel van ons vak! Onze ombouwateliers en gespecialiseerde carrosseriebedrijven kennen uw voertuig goed en hebben alle expertise inhouse om het volgens uw wensen in te richten. Neem contact op met uw dealer om uw project vorm te geven, uw dealer kan u ook begeleiden naar de juiste partij om uw ombouwing uit te voeren.

Newsletter

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Volkswagen.