U heeft al genoeg onvoorziene kosten

Daarom voorzien wij een rentevoet van 0% in Financiële Renting1

Daarom voorzien wij een rentevoet van 0% in Financiële Renting1

Onze nieuwigheden

De nieuwe Multivan getuigt van de modernste innovatie. Met verbeterde veiligheid en slimme connectiviteit is hij klaar voor geconnecteerde mobiliteit. De nieuwe definitie van alledaags gebruiksgemak en multifunctionaliteit markeren de volgende fase in de evolutie van het comfort. En de verscheidenheid aan aandrijvingen is groter dan ooit tevoren met de plug-inhybride. De nieuwe Multivan staat dus aan het begin van een nieuw tijdperk en biedt een volledig nieuw voertuigconcept dat gemaakt is voor talloze mobiliteitsscenario's. Hij is van de eerste tot de laatste millimeter opnieuw ontwikkeld – en volgt tegelijkertijd het DNA van zijn legendarische voorgangers. De nieuwe Multivan combineert het modernste premium niveau van personenwagens met traditionele allrounderkwaliteiten, overtuigt met superieure veiligheid, expressieve dynamiek en een charismatisch design. Dit maakt de nieuwe Multivan tot de meest vooruitstrevende Bulli ooit. Overtuig uzelf en ontdek nu de nieuwe Multivan.

De 100% elektrische ID. Buzz Cargo & ID. Buzz

Draag bij aan de toekomst van de mobiliteit

De flexibele, royale en overzichtelijke ruimte-indeling, creëert in de beleving van de ID. Buzz een vloeiende overgang tussen buiten en binnen: een ongekend ruimtegevoel. Dankzij zijn vooruitstrevend concept rijdt hij volledig elektrisch een nieuw tijdperk van mobiliteit binnen.

Onze bedrijfsvoertuigen

Nieuwe Caddy Cargo

Koerierdienst, ambachtelijk bedrijf, leverdienst of bouwsector: de Caddy Cargo is met zijn innovatieve infotainment en ergonomische werkplaats voor de bestuurder optimaal uitgerust voor uw dagelijkse werk. 

Ontdek de Nieuwe Caddy CargoOpens an external link
 

Transporter Bestelwagen 6.1

We hebben de Transporter uitgerust met nieuwigheden die de werkdag aangenaam maken, met de modernste rijhulp-, veiligheids-, en infotainmentsystemen.

Ontdek de Transporter Bestelwagen 6.1Opens an external link

Crafter Bestelwagen

De zuinige, functionele en praktische Crafter overtuigt met uitstekende producteigenschappen en tal van innovaties die uw dagdagelijkse werkzaamheden verlichten.

Ontdek de Crafter BestelwagenOpens an external link

Maak een afspraak

Plan een bezoek in één van onze showrooms 
of laat u op afstand adviseren door een expert.

Kies het ideale voertuig voor u

Promoties op het volledige gamma

Ontdek nu de exclusieve speciale reeksen, kortingen en packs op ons gamma.

Stockvoertuigen, meteen leverbaar

Geniet van kortingen op onze bedrijfsvoertuigen uit stock.

Car Configurator

Stel een voertuig op maat samen. Kies de kleur, de velgen, het infotainmentsysteem, de ombouwingen… die u verkiest.

Financiële diensten voor professionelen

Onze financiële producten speciaal ontwikkeld voor bedrijven, zelfstandigen en vrije beroepen. 

Dit kan u ook interesseren: 

Newsletter

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Volkswagen.

Disclaimer van Volkswagen

1.
Rentevoet van 0% in Financiële Renting op alle nieuwe Volkswagen bedrijfsvoertuigen (Caddy Van, Caddy Cargo, Transporter, Crafter en Amarok). Aanbieding enkel geldig voor professionele klanten, op contracten van 60 maanden, met uitzondering van FZ/FU conventies, afgesloten van 05/01/2022 tot en met 31/01/2022. Onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier door D’Ieteren Lease n.v. (filiaal en verbonden kredietagent van Volkswagen D’Ieteren Finance n.v.) . Maatschappelijke zetel: Leuvensesteenweg 679 - 3071 Kortenberg - België - RPR: Leuven KBO 0402623937. D’Ieteren Lease n.v. is een verzekeringsagent van P&V Verzekeringen cv (code 0058). IBAN: BE10 0016 0246 9504. info@vdfin.be. Actie niet cumuleerbaar met andere specifieke voorwaarden van D’Ieteren Lease n.v. Onder voorbehoud van vergissingen en prijswijzigingen.
2.
Voor een analyse van de praktische toepasbaarheid van deze belastingvoordelen is het aan te raden uw accountant of uw fiscaal deskundige te raadplegen.
https://financien.belgium.be/sites/default/files/downloads/121-275-u-toelichting-2020.pdf